Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 690
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 240
Търговски, а не потребителски ориентиран форум - жалко....и за потребителите, и за рекламодателите. Sad
Предишната версия беше по-добра.

# 241
Повечето коментари в предишната тема бяха насочени срещу предвижданите промени при отварянето на конкретна тема, нещо, което към момента не е променено. Искрено се надявам темите да си останат такива, каквито са!
Началната страница ми е доста шарена и не си личат отделните теми, а част от картинките (аватарите и др.) са с доста лошо качество (някои дори са разтеризирани), подфорумите продължават да излизат вляво, което е дразнещо, но ще ги преживея, стига визията на темите да не се променя. Praynig

Peace

Гледам , че си регистрирана от 2003 година , сигурно никога не си мислела , че може да е толкова шарен и грозен този сайт

# 242
Търговски, а не потребителски ориентиран форум - жалко....и за потребителите, и за рекламодателите. Sad
Предишната версия беше по-добра.

Няма нищо лошо в търговията, но като е недоволен клиентът ти каква търговия е?  Tired

# 243
  • Ямбол
На този адрес, все още излизат старите "нови отговори": http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies
Аз май тях ще ползвам.

# 244
  • София
Не ми допадат промените. Шарено е и трудно за ориентиране. Прекалено комерсиален изглед.

Имената на темите е добре да се открояват по някакъв наичин (да се потъмнят, напр.), защото се сливат с останалата информация под тях. Трудно ми е да се ориентирам за темите, в които съм писала.

# 245
На този адрес, все още излизат старите "нови отговори": http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies
Аз май тях ще ползвам.

Бре Лиле днес да напишеш нещо като хората  Laughing

# 246
  • София
Ето, преди са се виждали 15 теми в Обновени теми, които обхождаш с поглед за секунди, срещу 6 в Нови отговори в момента. Голямо скролване ще пада. Tired

# 247
Зле, зле, зле....
Всяка година все по-зле...
Пълна шарения и простотия....нищо не може да види човек като хората. Нито това, което го интересува....нито това, което го дразни.
Как пък една свястна промяна не се направи, а все към по-лошо отива...
Така за маркетинг, проучвания да сте чували??? Или специалистите ви са....толкова "специалисти"...

# 248
Въобще не ми харесва , претрупано , търговско и се зарежда много бавно - предпочитам старият вид

# 249
Слайдерът на първа страница не е добре измислен. Сякаш е сложен просто защото в момента е модерно. Подлъгва, че става въпрос за статии, а явно линковете ще са към популярни теми, един вид "избор на редактора". Отделно заема 2/3 от екрана.

# 250
Слайдерът на първа страница не е добре измислен. Сякаш е сложен просто защото в момента е модерно. Подлъгва, че става въпрос за статии, а явно линковете ще са към популярни теми, един вид "избор на редактора". Отделно заема 2/3 от екрана.

На мен спря и да ми слайдва  Mr. Green

# 251
Според мен най-голямата грешка е опита да се асоциира БГ-МАМА с типичните тъпи женски сайтчета.
Този сайт е харесван точно защото НЕ Е такъв.

Абсолютно.

La Catrala, на теб не ти харесва, че на нас не ни харесва новият изглед или...? Казваме си мнението в темата, която е конкретно за това, ти коя си, че да ни се караш? Че и квалификации ще раздава...

# 252
Оставиха ни да са наиграем в тази тема, без никой да ни обръща внимание. Трябва да се признае обаче, че сайтът стана уникален. При всеки потребител и всеки път изглежда различно.   Mr. Green

# 253
  • София
Как мога да си разгледам всички теми, на които съм натиснала"извести", а не само тези, в които има нови отговори?Има теми, които не са заключени, в момента никой не пише, но има полезна за мен информация.

Открих  Grinning  Като се влезе в профила и от него в Известия и Е-мейл се виждат и темите без нови публикации.

Когато започнах да чета тази тема имаше 13 стр., които трябваше да отварям една по една. Защо е изчезнала опцията Всички страници за теми, в които са под 20?

# 254
от тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?indexfeedtype=2#indexfeed  не мога да намеря теми , които посещавам и ме интересуват. трябва да чакам някой да пише за да ми се покаже като Нов отговор.  тъпо, тъпо ....

Общи условия

Активация на акаунт