Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 613
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 495
С Ad Block блокирах всичката реклама. 

# 496
  • София
Ох, радвам се, че поне се обръща някакво внимание, аватарите на последния писал в темата са махнати и са сложени по-семпли иконки на бързите връзки. Peace
Че хич не ми се иска собственоръчно да кастря, става съвсем постно. Laughing

За хората с Опера, десен бутон на произволно празно място на страницата, Block content и цъквате с мишката върху картинките и рекламите, които искате да блокирате, после Done най-горе и сте готови.

# 497
Известията се оправиха. Има ги и тези, по-старите теми в които никой не пише. Peace

# 498
  • Варна
За хората с Опера, десен бутон на произволно празно място на страницата, Block content и цъквате с мишката върху картинките и рекламите, които искате да блокирате, после Done най-горе и сте готови.
Ами не съвсем... опитах, но сега тъпата реклама за кредити ми излиза като жълт четириъгълник. Да, съдържанието го няма, но какво ме топли като пак излиза и ми закрива екрана. И то по сто пъти! Верно, докога ще излиза тази тъпотия, нали имаше нещо за не повече от 1-2 пъти на ден? Тя излиза буквално на всяко зареждане.

# 499
С Ad Block блокирах всичката реклама. 

Хайде, и аз се обзаведох Adblock.
Махнах реклами, хороскопи, а покрай тези неща май и бг-дама изгоря, което е ок. Simple Smile

# 500
  Аз ли само не мога да отварям предишни публикации (вкл. моите)?

# 501
  • срещу двата комина :)))
има ли някакъв шанс да не ми излизат тези препоръчани теми  newsm78 не, че нещо, но има теми, които ми напомнят неща,които не са ми приятни ...

# 502
  • Варна
С Адблок тази тъпа и безумно дразнеща реклама за кредити не се появява изобщо, така ли? Егати, докато напиша това излезе три пъти - аз я затварям, тя пак изскача ooooh!

# 503
И аз не мога - нито моите, нито чужди.

# 504
  • в морето до колене
има ли някакъв шанс да не ми излизат тези препоръчани теми  newsm78 не, че нещо, но има теми, които ми напомнят неща,които не са ми приятни ...

Муре, Лиляна е показала назад, че с AdBlock е успяла да се отърве не само от рекламите и хороскопите, но и от тези препоръчани теми горе...
Пробвай.  Peace

# 505
  • срещу двата комина :)))
има ли някакъв шанс да не ми излизат тези препоръчани теми  newsm78 не, че нещо, но има теми, които ми напомнят неща,които не са ми приятни ...

Муре, Лиляна е показала назад, че с AdBlock е успяла да се отърве и от тези препоръчани теми горе...
Пробвай.  Peace

с мозила съм, не знам дали работи и при нея

# 506
  • в морето до колене
И аз не мога - нито моите, нито чужди.

Това е следващата ми мечта!  Flutter  Wink

# 507
  • София
Ами не съвсем... опитах, но сега тъпата реклама за кредити ми излиза като жълт четириъгълник. Да, съдържанието го няма, но какво ме топли като пак излиза и ми закрива екрана. И то по сто пъти! Верно, докога ще излиза тази тъпотия, нали имаше нещо за не повече от 1-2 пъти на ден? Тя излиза буквално на всяко зареждане.
Честно казано тия изскачащите съм ги махнала отдавна всичките, но май от други настройки.
Сега ще пробвам дали ще открия.

# 508
  • Варна
Моля те, кажи ми, ако откриеш, тази реклама ме докарва до бяс в буквалния смисъл.
п.п. май открих, дали  не е от Tools - Quick preferences - Block all pop-ups?

# 509
  • пловдив
Да се помоля и тук  Mr. Green  Може ли в бързите връзки да се добави и благотворителния подфорум, защото ако няма скорошен коментар, трябва дълго да издирвами подфорума и дадена тема от него  Praynig
Видях, че правилата са добавени, което доста ме облекчи, благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт