Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 453
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Боги, ами на мен само тя ми излиза.Дали не е от браузъра?

# 571

А защо си с Експлорър?  Wink Май всеки друг браузър е по-читав от него. Аз сега съм с Хром след като минах през Опера, Мозила (и един Нетскейп навремето, ако го помните  Mr. Green ). Сега пуснах началната страница с Експлорър да сравня ... ами не виждам реклами и там, а тоя браузър не го ползвам изобщо.  newsm78

# 572
  • Пловдив
ВЛЕЗНАХ И С МОЗИЛАТА ПАК СЪЩАТА ИСТОРИЯ  изкача това чудовище до средата на страницата и това е...smile3511 smile3511

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Geia , много си мила , благодаря !  bouquet
Ако ми кажеш къде да го търся Ад блок плюс , ще съм ти много задължена . Blush
Имам го отдавна и не знам къде точно е в Мозилата ( 25.0.1 ) .

Оказа се, че и аз съм с тази модзила, а тя не поддържа точно тоя вид ад блок, затова ние добавихме adblock plus - наложи се да обновя самата модзила. Потърси го така в туулс, ад онс, ако го нямаш, добави го и след това следвай останалите стъпки.

# 574
  • Другата България
 Joy Joy

# 575
И при останалите ли в Отговори полетата "Маркирай като прочетено" и "Спри следенето" са сбити в тъча с някакъв недоизмислен нав.бар? Надявам се да е бъг и да се оправи както и другите неща свързани с известията и отговорите.

# 576

Двойна защита на Хром.  Wink

Може ли малко да се стеснят полетата със заглавията на темите така, че да има място за повече теми на първа страница и да се скролва по-малко?  newsm78  Иначе като цветове и контраст е добре.

# 577
Мери , какво се смеееш ? Wink Wink Wink
Голяма работа ни отвори тази нова визия ! Mr. Green

Гея , аз също си обновявах Мозилата , когато го инсталирах този ад блок плюс , но беше отдавна .

# 578
Най-новото: сега пък страниците вътре в темите излизат вертикално, добре, че поне са активни

# 579
Моля,кажете как се ориентирате на коя страница сте,когато номерацията е вертикална? И как, по дяволите, да премина на следваща стр.? #Cussing out

# 580
  • Другата България
Мери , какво се смеееш ? Wink Wink Wink

На Зиче-то. Радвам и се, с нея се знаем от една друга тема Hug
Ама явно тази реклама много я е вбесила.... spoko

# 581
  • гр. София
И аз съм с Експлорър.

Виждам рекламата на захар (понякога на същото място излиза и на Уницеф), а на първа страница - на бисквити Тук. Друго не.
Някъде мернах на Кауфланд, най-отгоре беше. Нищо ново няма при мен от гледна точка на рекламите. Както преди промените си е. Даже тези, които излизаха ненадейно долу в дясно, вече никакви ги няма.

Обаче, сега пък като опитам да видя първа страница или новите отговори по темите, в които съм писала, ми излиза едно прозорче, което ми иска юзър нейм и парола.  newsm78
Пиша си тези от тук, но нищо не става. При вас има ли го това?

# 582
Моля,кажете как се ориентирате на коя страница сте,когато номерацията е вертикална? И как, по дяволите, да премина на следваща стр.? #Cussing out
За съжаление не мога да ти помогна, защото и аз не разбирам на коя страница съм, #Crazy просто е повече от отвратително това вертикално странициране. Crossing Arms

# 583
  • в сърцето на един мъж...
Хепи мама, аз също обновявам редовно модзилата, обаче тоя път ми каза, че не мога да направя упражнението и ще трябва да обновя наново. Но пък ме забави само пет минути и сега всичко е чисто. Да му се не види, от толкова години съм регистрирана, за пръв път да инсталирам такова нещо Confused

# 584
  • София
Първата страница сега ми излиза много зле - всичко е отляво и се припокриват нещата едно върху друго, което означава, че почти не мога да натисна никакви линкове. Освен това ми иска username и парола (което просто го затварям):
Цитат
A username and password are being requested by http://dev.bg-mamma.com. The site says: "divi loperi only molim. edi."
Joy

Общи условия

Активация на акаунт