Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 343
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
И за мен е ужасно. Изкриви ми се врата, заболяха ме очите  Crazy

# 1 456
Пълен отврат! Супер неудобно и дразнещо и какви са тея колони,текста в темите не е центриран и още куп други неща.Що просто не върнете стария изглед,въобще защо трябваше да го променяте?

# 1 457
Съжалявам, но не ми харесва.
Контраста е много слаб, изпъкват второстепенните неща - аватари, статии, бутони и прочее, а текста просто го няма. Голямо разочарование за мен.
Бих разбрала ако само рекламите се виждат по-добре от текста, но тук някой самозван IT младеж се е позабавлявал да разкапе подредената и лицеприятна визия  ooooh!

+1! Peace

И един въпрос: изчитам си отговорите и отивам да върша нещо друго. След малко пак искам да видя някой нещо написал ли е, кликвам на НОВИ ОТГОВОРИ - нищо не помръдва, кликвам на ОТГОВОРИ, пак никаква реакция. Трябва да кликна на презареждане на текущата страница, за да ми се появят новите отговори. Аз ли нещо не правя както трябва или..........? newsm78

# 1 458
Здравейте!

Не ми харесва новата визия на бг мама. Или пък може би не съм свикнала.
На първо четене 2 недостатъка. Първия - стеснени от двете страни текстове в мненията, по 1/4 от двете страни на екрана е празно, а текста е нагъчкан в средата. Втория - снимката в аватара ми е някак смачкана, а тази в подписа ми е по-хубава като формат от преди.

# 1 459
  • София
Не ми харесва новия формат, ужасен е, искам си стария!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 460
Ужасно претрупано, хубава е идеята за промяна, но трябва ли да води до такова главоболие, ставаш разноглед... И защо е стеснена зоната с постовете в темата, така малко над 1/4 от екрана ми стои абсолютно празна, страшна недомислица.

# 1 461
Да пусна ли теме петиция за връщане на стария вид на форума ?

# 1 462

Пускай!

# 1 463
Така, отвратителна е версията. Нямам много време да я проучвам, но на пръв поглед ме дразни неимоверно.
Знам, че задавам за 100 път въпроса, но наистина нямам време да чета назад - как да си направя темата по-широка, т.е. да не ми заема само лявата половина?  Praynig

Разказаха му играта на форума с тая нова визия  Sad

# 1 464

Пускай!
И аз съм "За". Peace

# 1 465
  • Сливен
Що не вземе да стане като със сайта на Замунда, някой да ги хакне, да открадне де що има и да създаде огледален сайт Praynig. Не съм на Ти с програмирането, ама на половината да имах знание щях да се опитам поне. Толкова съм бясна на тези промени, защото подценяват интелигентността на потребителите. Вече трета вечер влизам само за да видя какво са сътворили, дори не ми се четат любимите ми теми #Crazy.

# 1 466
Ужасно претрупано, хубава е идеята за промяна, но трябва ли да води до такова главоболие, ставаш разноглед... И защо е стеснена зоната с постовете в темата, така малко над 1/4 от екрана ми стои абсолютно празна, страшна недомислица.
Предполагам, че там ще има реклами  Rolling Eyes

# 1 467

Пускай!

Peace

# 1 468
  • Sofia
Дали въобще някой чете нашите негативни коментари,май не... #Cussing out

# 1 469
каквото и да пуснете ,няма да повлияе и още 100 страници да изпишем колко сме недоволни пак няма да се промени нищо,идеята е сега да имат силен трафик във форума и го получават,това не го ли разбирате ?

Общи условия

Активация на акаунт