Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 104 053
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Не съм вярвала, че толкова силна медия може да си позволи да пусне толкова бъгав продукт. А ние й благодарим... Права е Check, че е нелепо. Тия хора не са ли знаели какво пускат... На толкова голяма издънка никога не съм свидетел.

И да разведря малко обстановката - дивилоперите на новия облик може и да не са много кадърни, обаче пък имат чувство за хумор. Вчера бг мама ми искаше непрекъснато някаква парола и  все излизаше следния месидж : Only divloperi, molim!

# 1 561
Тъкмо влизам да напиша една тирада как всички изведнъж (админи,модове и сие) се покриха като мишки и виждам една чудесна новина от Мамма Peace

Благодаря!!!

# 1 562
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не разбирам какво става сега,ние си пишем ,казваме си мнението,целия форум пощуря с тази измислена глупост,но модераторите си правят пас  ooooh!

Модераторите нямат общо с промените. Те са си модератори (или поне повечето) мнооого преди гадовете от neg.bg да купят форума и го правят на добра воля (доколкото знам)
Собствениците са истинското зло.

# 1 563
И коя е новината от мама?

# 1 564
  • София
Чак сега открих, че в профила ми имало опция " Не показвай подписите на другите потребители"  hahaha . Веднага се възползвах.

Аз що не я намирам тази опция в моя профил ?

# 1 565
Тъкмо влизам да напиша една тирада как всички изведнъж (админи,модове и сие) се покриха като мишки и виждам една чудесна новина от Мамма Peace

Благодаря!!!

Почвам да броя шараните и догодина ще ви отделя специална номинация. Може и с нов ник.  Mr. Green

# 1 566

Че утре ще върнат старият облик на темите Peace

# 1 567
Аз не разбирам какво става сега,ние си пишем ,казваме си мнението,целия форум пощуря с тази измислена глупост,но модераторите си правят пас  ooooh!

Модераторите нямат общо с промените. Те са си модератори (или поне повечето) мнооого преди гадовете от neg.bg да купят форума и го правят на добра воля (доколкото знам)
Собствениците са истинското зло.

Извинявам се ,че ги набедих в такъв случай ,но които сътвори тази простотия е пълен идиот.Няма да коментирам,че си няма и идея от естетика  ooooh!

# 1 568
  • Ланкър, планините Овнерог

Благодаря!!!

Почвам да броя шараните и догодина ще ви отделя специална номинация. Може и с нов ник.  Mr. Green

Мамма поне имаше смелостта да се покаже тук, а къде са онези мизерници? Нея я пуснаха на акулите  Crazy

# 1 569
  • София
Предполагам, че точно на Mamma надали ѝ е особено весело в момента.
Доколкото я познавам, най-вероятно оказва някакъв (възможен) натиск върху diveloperite.
В този смисъл аз поне благодарих на нея, а не на Иван Николов и сие.

# 1 570

Благодаря!!!

Почвам да броя шараните и догодина ще ви отделя специална номинация. Може и с нов ник.  Mr. Green

Стига де!!! Naughty Силно се надявам да се случи Praynig

Сега съм си преместила лаптопа на дясно за да мога да чета направо Crazy hahaha

# 1 571

Дано наистина си вземат поука от това, което  е писано, а не след седмица, две или три да пуснат нещо още по-сбъркано.   Crazy

# 1 572
Ха дано да не е някой слух!!!Крайно време е, щом всички потребители са против,би трябвало да се вземе под внимание мнението ни !!!!

# 1 573
  • София
Ще се вземе под внимание, но няма да е от алтруистични съображения.  Twisted Evil

# 1 574
Не рабирам какво толкова се радвате на мнението на Мамма? Не четете ли?

Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

Ще върнат стария изглед вътре в темите и пак ще го развалят.

Общи условия

Активация на акаунт