Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 881
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 115
Очевадно ! ooooh!

# 2 116
  • София
Започвам с това, че не съм чела цялата тема.
И ненарочно, поради невъзможност, но и нарочно, защото...
Защото съм сигурна и знам какви са оплакванията.
Защото знам какви са проблемите.
Защото ги предвиждах.

...

Напълно Ви подкрепям и заставам зад всяка дума написана от вас. И един приятелски съвет, в интернета има много хора, които избиват комплексите си по форумите. Не им обръщайте внимание на тези плямпала и долнопробни оплаквачки.

# 2 117
  • Варна
Да, очевадно е, но е обидно. Все пак нали уж всичко се прави, за да е най-лесно достъпна полезната информация. А тя не е в Клюкарника. С две думи - измишльотини на квадрат, така ми звучат аргументите на собствениците за промяна на визията. Клюкарникът ли прави Бг-мамма информационен портал?

# 2 118
  • София
Снощи се логнах от чужд компютър с НЕблокирани реклами и в един момент като реших да се лог-офна установих, че една реклама на йоткер горе в дясно стоеше плътно върху менюто и не можех да кликна на "изход", трябваше да цъкна на някоя друга тема за да ми се отпуши менюто и да видя бутона "изход".

# 2 119
  • Germany
Да, очевадно е, но е обидно. Все пак нали уж всичко се прави, за да е най-лесно достъпна полезната информация. А тя не е в Клюкарника. С две думи - измишльотини на квадрат, така ми звучат аргументите на собствениците за промяна на визията. Клюкарникът ли прави Бг-мамма информационен портал?

Ами, той новият собственик си каза - информация за земетресения и манджи  ooooh! Да вземат и името да сменят, та да не вземе някоя бременна или желаеща да има дете да се обърка и да дойде тук да търси инфо, щото с новият облик ще й е направо невъзможно да се ориентира...

# 2 120
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чувствам се манипулирана. Отново.
От всичко казано важното остава едно- новата визия ще се завърне на бял кон съвсем, съвсем скоро. А собственикът се крие зад женски рамене. Той трябваше да прави изявление, защото той и неговите управленски решения са виновни за създалото се брожение.

# 2 121
  • Ямбол
Не четете ли , че връщането е временно ? Rolling Eyes
И аз се чудя какви са тези благодарности като е пределно ясно, че скоро пак всичко ще се промени.
За Бързи връзки - радвам се, че ще мога да си ги променям както искам, но за нерегистрирани явно ще останат така. И питам отново - наистина ли Клюкарник е по-важен от Проблемно забременяване? Това просто не мога да го преглътна, честно Tired

И мен това ме дразни . Naughty

Дори имам вече такъв коментар - в бързи връзки са сложени основно неща , които са за разпускане - КМ  , клюкарник , рецепти , хоби , на пазар , нищо от важните - за мен - и стойностни подфоруми , свързани с бременността и отлеждането на децата ????? Thinking
И аз съм зад тези мнения. Като са тръгнали да реформират - да сменят и логото на бг-киффла и всичко ще си дойде на мястото.

# 2 122
Не ми стана ясно за нас регистрираните и занапред ли, ще имаме възможност да използваме сегашната платформа на форума, или в бъдеще и за нас, ще важи новата обновена визия на форума както е сега за нерегистрираните!?! newsm78
Някъде някой написа ли, кратко, точно и ясно отговора на този въпрос? newsm78

# 2 123
  • на пъпа на Златията
   явно при различните монитори и различните резолюции се вижда по различен начин - на малките е сгъчкан в ляво форума, на

Ммм даам ,
Дано не ме смятате стачкоизменник.
Това имах предвид , като писах по-горе.
Не може да се пишат програми на всеки да му е удобно, според монитора.Но може да се постараем , да опитаме . Някой каза че мобилната версия му е по-удобна. Ами по-удобна е защото не се налага да си въртиш врата и очите. И пак не е удобно защото се взираш . Телефона не е устройство да четеш от него.Не може ли да има опция целия изглед на страницата да се увеличава и намалява , защото увеличението и намалението на буквите не върши работа.    
Стандарта е човешкото око да възприема текст от лист тетрадка голям формат без 2,5 см за полето в ляво  . Има и стандарт колко да е ширината ,височината на  буквите , разстоянието между тях и разстоянието между редовете. Къде ли са сега тези стандарти?Очите ми са изтекли едно време  при ремонт на пишеща машина да, печатащи устройства  с лупа да гледам шрифта.   Кой ни е крив че си купуваме монитор "кино" и искаме да го гледаме от 5 метра, вместо в киносалон.
На програмиращите предлагам да вземат лист от тетрадка , да го разположат  центрирано  на монитора и отстрани да разполагат каквото си искат. Отделянето на различните постове да става с различен фон.Това за форума. За първата страница  светкащи, пляскащи, подскачащи зевзечета  могат да се ползват умерено., макар че първата страница трябва да има и достатъчно информация за съдържанието на сайта.
Давайте конструктивни предложения. Няма отърване от тенденцията  да се направи човека роб на машината.
Като не знач какво не ми е удобно , казвам , не зная как е ама не е така. Протестите не вършат работа.    

# 2 124
Не ми стана ясно за нас регистрираните и занапред ли, ще имаме възможност да използваме сегашната платформа на форума, или в бъдеще и за нас, ще важи новата обновена визия на форума както е сега за нерегистрираните!?! newsm78
Някъде някой написа ли, кратко, точно и ясно отговора на този въпрос? newsm78

Временно е , каза Мамма . Peace

Новата визия ще е валидна за всички .

# 2 125
happy mama, мерси за отговора.
Жалко и не защото, ще е с ново обновление(аз съм ЗА промените, но стига да са съобразени с крайния потребител и да са функционални, а не затормозяващи го и убиващи желанието му за пребиваване във форума), а защото се съмнявам страниците в темите да са центрирани и удобни за четене без да ни дразнят очите както в момента всичко си е изпипано, и функционално.
Само като си помисля, че може би отново, ще сме сбити в мазето а не на балкона и, че най-вероятно пак, ще сме в левия ъгъл а в дясно, ще ме заливат с ненужна за  мен информация, която дори не поглеждам а само обхващам с периферното си зрение, и ми се стъжва, и ми докривява, и ми се отщява да влизам във форума. Rolling Eyes
Между другото онзи ден когато беше обновлението на вътрешните теми влизах за кратко и по-рядко, просто защото всичко дразнеше очите ми, особено тясното поле за четене, и не можех да се застоявам във форума, и то при все, че съм с перфектно зрение а какво остава за хората с очни проблеми.

# 2 126
  • София
Не знам какви са правилата за рекламите, но не смятате ли, че рекламата на д-р Йоткер надхвърля всякакви граници? Половината екран се заема от прозрачна реклама и трябва да си кръстосаш погледа на 16, за да не я уцелиш. Сайте става все по-зле, и забелязвам, че все по-рядко влизам вече.

# 2 127
Напълно Ви подкрепям и заставам зад всяка дума написана от вас. И един приятелски съвет, в интернета има много хора, които избиват комплексите си по форумите. Не им обръщайте внимание на тези плямпала и долнопробни оплаквачки.

Ами да, не им обръщайте, те тези плямпала малко създават съдържанието с плямпането си, но вие не им обръщайте внимание Grinning

Относно рекламите - това няма да е първият сайт, който може да ми  се наложи да спра да посещавам заради натрапчиви реклами. Отдавна вече не влизам в Дир.бг, точно защото не мога да уцеля къде са сложили бутона за затваряне на гигантските реклами, та да прочета безценната им информация - която не е толкова безценна та да си заслужава това усилие. Какво остава пък да се боря с някакви падащи шарении в името на тема във форум.
  Интереса на потребител се губи за няколко мига, нали знаете.

# 2 128
  • виртуално
След 9 години активно и ежедневно присъствие смятам почти да приключа.
Разкарах рекламите , направих и равносметка на времето и темите.
Има 2-3 теми, който ще продължа да следя ... и ще разполагам с доста свободно време, което вече няма да "губя" тук.

# 2 129
  • София
Не знам какви са правилата за рекламите, но не смятате ли, че рекламата на д-р Йоткер надхвърля всякакви граници? Половината екран се заема от прозрачна реклама и трябва да си кръстосаш погледа на 16, за да не я уцелиш. Сайте става все по-зле, и забелязвам, че все по-рядко влизам вече.

Вече се каза, че за рекламите има решение: Adblock plus. Отнема 2 мин да се инсталира и още 2-3 минути да се блокират рекламите. Аз не виждам никакви реклами  Peace
Филтрите бяха написани тук (за различните browser-и)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт