ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 561
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
А това не са новини! Често са безумни глупости (чипиране на бебета???) или поне натоварващи теми, които не касаят повечето потребители и няма защо да им се набутват в очите.

Peace

# 616
  • София
Що, бе, нали ще става информационна платформа!  Wink

# 617
Гласувам с две ръце и два крака за стария облик на форума.

# 618
  • София
Гласувам с две ръце и два крака за стария облик на форума.

ама лошото е, че никой не чува  Shocked Shocked

# 619
Най-накрая разбрах на кaкво ми прилича с новия си вид  форума- на VBOX7  Sick Rage

Г-н Николов, потребителите на Бг-мама не са 12-16 годишни!!!!

# 620
  • София
Най-накрая разбрах на кaкво ми прилича с новия си вид  форума- на VBOX7  Sick Rage

Но ни се иска да сме  Party Party

# 621

Или на You Tube  Naughty

http://www.youtube.com/?hl=bg

# 622

Но ни се иска да сме  Party Party

На мен изобщо не ми се иска да съм в тази възраст.Честно казано се чувствам идеално на годините, на които съм.

И за да съм по темата все пак: Това е форум, в който информацията е за четене и процесът включва не само зрителните възприятия. За това е задължително да е във формат подходящ за тази цел.

# 623
Е да , но Г-н Николов ще прави информационна платформа , не прост форум ! Mr. Green Mr. Green

# 624
  • Пловдив
Като иска да си направи нов форум , а не да разваля сегашния.

# 625
най-много ме дразни че по 100 пъти ме връща да си пиша паролата и кодове да набирам пфууууууууу

# 626
Е да , но Г-н Николов ще прави информационна платформа , не прост форум ! Mr. Green Mr. Green

Че той и сега си е информационна платформа. Като цъкнеш някакво питане в гъгъл, един от първите сайтове, които излизат е бгмама.  Grinning Peace

# 627

Че той и сега си е информационна платформа. Като цъкнеш някакво питане в гъгъл, един от първите сайтове, които излизат е бгмама.  Grinning Peace
Aбсолютно, и мъжът ми я е признал след като намери части за колата благодарение на "мамешкия форум"  Mr. Green

# 628
  • София
Когато една система порасне прекалено много за същността си, и бъде напъната да се промени, има опасност да експлодира. Като да надуваш, надуваш, надуваш обикновен балон с идеята да го превърнеш в совалка.

# 629
Не мога да открия благотворителност, тръгнах да питам и видях че вече е отговорено че е в Дом и семейство е да ама там не  го откривам , при мен ли е повредата ?

Общи условия

Активация на акаунт