Нашият финален зор е леко притъпен, та лукса да си тръгвам навреме е наистина страхотен. То било хубаво да си тръгнеш в 18, па да си сготвиш и да оправиш някоя пералня, да си научиш с децата в човешко време... оценяваме дребни, но съществени неща.

Благодаря за честитките за моята именничка, много сте мили!

Какво ново към нас - ми нищо кой знае какво. Калина се е разлигавила на макс, нещо опитите ми да я стягат удрят на камък. Не ме отразява и това си е...
Поне кака Софи прави опити да слуша, да се малко по-организирана с ученето, а аз броя дните до края на учебната година
Нещо са се активизирали, ще трябва да я водя в офиса да поръчваме униформи, цените са все едно че ще купувам Адидас - сутчер 40 лв, тениска 25 лв...
Минималния минимум ще се поръчва, то се е видяло, но както и да го минимизирам, едни 300 лв ще заминат, мдам 
Към мен, след хиляди боледувания тази зима, основно от преумора, мисля, че вече съм на закрепване, включително и гадния гастрит.
Юхи, по Великден ще ходим на гости на бабата на моя мъж (моите баби и дядовци починаха), за да си види правнучките. Те я обичат много, тя ги глези и нямат търпение.
А по 1 май ще ходим с приятели на Рибарица ей тука . В нета го намерихме, да видим. Уж ще бъдем в апартамент с камина, дали ще я палим нямам никаква представа, дано е топло. За съжаление резервацията беше цяла епопея, та съм Уекинко на тръни, не знам какво ме чака като идем, дано само да сме стартирали зле... ще показвам снимки.
Срам, от вчерашния имен ден на Калина няма нито една снимка.
Мики, стискам палци всичко да е наред

Ника, голямо учене си захванала. И аз влизам в ролята на учащите - на 23.06 съм на изпит, мисля, излишно е да казвам, че не съм го почвАла
Но трябва да се мобилизирам, че изпита е 500 лв и щом съм заявила сертификат, ако не го издържа, ще трЕбе да се бръкна аз. Някак си ми е мотивиращо.МИ май за друго не се сещам, Мяуска как са красавиците, как е Нико?
Хубава вечер