Как се лекува разбито сърце?

• 48 690
  • 932
  •   1
Отговори
# 210
Не разбирам пак какво намесихте селото и града? Хората на всякъде са еднакви и страдат еднакво! Нима мъката на една селянка, е по малка от тази на една гражданка? Хайде моля ви не изпростявайте след-коледно Wink

# 211
Два месеца,но при условие,че нито го чува,нито го вижда.Да няма нищо,което да й подхранва надеждите,да не се надява,да не очаква.И все пак при всеки е различно.Мен ме държа 6 месеца,но това е,защото имах надежда /основателна/,че при дадени обстоятелства отново ще сме заедно.В момента,в който стана ясно,че тая „нашата„няма да я бъде,аз превключих на друга вълна,на други емоции.И спряха драмите и сърдечните терзания.Колкото до поздрава и картите-ми моя собствен,законен съпруг реагира абсолютно по същия начин когато му се обадя в неподходящ за него момент.Пита дали е нещо важно и ако не е,на секундата ми казва,че в момента не може да говори.Но така реагира мъжът ми.А тука става въпрос за гаджета и не е много любезно от негова страна.
Абе,работата е ясна,имаш предостатъчно доказателства в негов ущърб,няма какво да чакаш и да се унижаваш.Изтрий му номерата,блокирай го от соц.мрежи и продължавай напред.Това е загубена кауза,няма смисъл,не се унижавай повече.Дала си му предостатъчно шансове и възможности,той ги е пренебрегнал...ми нямаш работа при тоя човек!

# 212
  • София
През тези два месеца може и да търси дори контакт с него, може понякога да устоява, понякога не, но в края на втория месец острите реакции отслабват, макар и да не изчезнат напълно. Сума народ ме овика в една тема като споменах за психиатър, но няма да се изморя да го казвам, защото за много хора е спасителна мрежа не само при такива, но и при други травмиращи житейски случки и обстоятелства - ако човек усеща, че му е много, много трудно, особено ако има физически реакции като тези, които описах или силни емоционални реакции, е добре да се пресрами и да посети психиатър (отново казвам - не психолог, а психиатър!), който хем да го изслуша, хем да прецени, и ако трябва да предпише някакви успокоителни или сънотворни, може и АД. В крайна сметка всеки си преценява, но винаги е добре човек да знае, че има И тази помощ като вариант, ако усеща, че нещата отиват на зле.

# 213
Мила Бял сняг,
много приличаш на мен, каквато бях преди 10 години. И аз като те чета, сякаш чета себе си и мен ме хваща срам, че съм била такава.  Joy С такова поведение късмет с мъж не можеш да имаш. Трябва да се държиш точно по обратния на сегашния си начин. ДОбре че на мен ми дойде акъла, но на теб кога ще ти дойде?! Да се надяваме, че опитът ще те научи.  Wink Търпиш, стискаш зъби, никога не отстъпваш, не звъниш, колкото и да ти се иска (малко себеконтрол се иска). Сега аз съм железна и правя така, че мъжът ми да отстъпва и да ме търси. Преди съм била като теб, но друго освен изтривалка не можеш да бъдеш с такова поведение. Забравяш за него, ако ти е трудно - мислиш преди да направиш нещо - ако не ти пукаше за него (представяш си някой досадник) и се държиш по този начин - сякаш ти е много неприятен и омразен. Бих ти дала съвет да си намериш компания (интимна) за празниците ама прави каквото искаш!

# 214
Всичките съвети са прекрасни, но те важат за преодоляване на раздяла.Авторката има нужда да изтрезнее и да спре да храни фалшиви надежди.А честно казано щом прочетените смс-си с любовно обяснение и купения за друга годежен пръстен не са достатъчни....не знам от какво има нужда, за да осъзнае, че това не е нейният мъж.

# 215
  • София
Намирането на "интимна компания" не е добра идея. Много често, вместо да се почувства добре след разни еднократни, случайни мъже, с които са легнали напук, се чувстват дори още по-зле. Нека си празнува с други хора, да не е сама, ако не й се стои сама, но да не ляга с първия срещнат!

# 216
Има хора, които каквото и да им казваш никога няма да разберат, докато съдбата хубаво не ги ошамари  Mr. Green Та бял сняг ми се вижда такава Simple Smile Ще седи при него с надеждата за чудо и само ще мрънка колко е нещастна, а дефакто няма да направи нищо за да излезе от това положение. Единствения изход в момента е, оня мухльо да я зареже Peace

# 217
Ми то хубаво да го зачеркне от раз, ама нали дон Жуан от Каспичан (извинявам се на населеното място, но така ми дойде римата) ще трябва да си събере багажа и да си вземе прословутия ключ... Пак ще я връхлетят нещата...Дано се намери вариант срещата да се избегне. Авторката ми се  вижда отговорно момиче и едва ли ще остави безнадзорен багажа му пред вратата, макар, че той това си заслужава.Дано има повече приятели около нея, пък и ние сме тук за подкрепа. Hug

# 218
  • София
Имам приятелка, която се опитва през девет държави в десета да избяга от пиявицата, но не успява.
Изпадна в тежко състояние наистина, пи антидепресанти две години, заедно с двете си деца се мести от една държава в друга и сега, есента се върна в първата държава, намери си работа, спря лекарствата, уреди се и точно вчера говорих с майка и и разбрах, че пиявицата пак я е намерил и пак го е прибрала.
Случаят не е същия наистина в подробностите, но в основата - да.
Има усложнения, разбира се, той и е втори съпруг, имат дете, но с триста зора и с подкрепата на семейството и приятелите си, успя да се откачи, разведе се, лекува се и накрая какво- пак същото.
Сега дори не е казала на никой, че пак го е прибрала, научих го от майка и.

ЗАНДАЛИ, в някой съсед да остави багажа, пак става. Трябва откъсване на контактите тотално. От корен.
А тя звъни да му честити Коледа.

# 219
  • София
Авторката в момента е на етап отричане и свикване с това, че е отхвърлена. До края на втория месец ще осъзнае, че този мъж не е за нея, и ще мисли за него все по-рядко. Раздялата в момента не е точно факт, доколкото си спомням от описаното. Тя усеща, че е отхвърлена физически и емоционално.

# 220
Намирането на "интимна компания" не е добра идея. Много често, вместо да се почувства добре след разни еднократни, случайни мъже, с които са легнали напук, се чувстват дори още по-зле. Нека си празнува с други хора, да не е сама, ако не й се стои сама, но да не ляга с първия срещнат!

Аз винаги така съм се чувствала по-добре, но не с първия срещнат, естествено! В момента съм женена за един такъв (разбира се, преди да го допусна до себе си, ме сваляше известно време), затова за жената е много важно никога да не спира да поддържа връзка с различни мъже като приятели (не интимни). В труден момент може да станат интимни и после връзката им да е много по-здрава и емоционална отколкото с гаджето. Разбира се, нямам предвид еднократни забежки, но понякога и те помагат да се преодолее болката. Ако прераснат във връзка е по-добре де, но тогава не трябва да се действа като при еднократна забежка.
Ако авторката няма такива приятели мъже, ще й е по-трудно да намери. Ако има - работата е в кърпа вързана, както се казва.  Laughing Винаги трябва да се има резерва за всеки случай (във всяка връзка).  Peace

# 221
  • София
Абе момичета, верно ли има мъже, които обичат жените им да им звънят, докато те се забавляват с приятели? Питам сериозно.

Ами защо да няма. Така им се вдигат акциите - виж колко съм търсен  Mr. Green Mr. Green

Ама тя наистина ли му е звъняла  Shocked Shocked

# 222
Има хора, които трудно късат. Кажат ли ми мразя го, ненавиждам го, не ми пука за него, ясна ми е работата. Не са ли нещата на етап безразличие, да не се сеща за него, значи все още....
Вероятно си има чисто химическо обяснение, реакция някаква, продължителност....
Въпросът е да не се вкарва катализатор. Обаждания, следене.
Ази май каза-пълен игнор. Ми, да. То че ще го мисли, ще го мисли, ама да не добавя и други действия към мисленето.
Някой каза, че е най-добре Той да я зареже. И с това съм съгласна, дори май ще е най-добрият вариант.

# 223
Абе гангрена се реже издълбоко!

Кви коледни пожелания,кви 5 лева?

Авторке,ти наистина ли желаеше Коледа-та му да е весела и щастлива,или просто си търсеше повод да звъннеш?
Тука бъди честна със себе си,не с мен(аудиторията).
И другия път,като те напъне да звъниш,не се крий за "благородни мотиви",щото само си вредиш.

Абе не е лесно да си влубен,ама па минава бе..Минава кат на куче.
Стига да искаш да ти мине.
По-напред четох нещо,за тва,че се понякога се влубваме в идеята за връзка,а не в човека..Помисли над това по-сериозно

# 224

Някой каза, че е най-добре Той да я зареже. И с това съм съгласна, дори май ще е най-добрият вариант.

Това е идеалния вариант, но най трудния Simple Smile Тя му е удобна и той няма да се раздели толкова лесно с нея Simple Smile
Най много да я зареже, един ден преди деня на сватбата си с другата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт