Как се лекува разбито сърце?

• 48 657
  • 932
  •   1
Отговори
# 420
.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:33 от сапьорка

# 421
  • София
Защо обаждането да е унижение  newsm78 newsm78 newsm78

# 422
Два месеца - абстиненция. Никой не казва, че после не те боли. Но ако си наложиш да не го търсиш два месеца, значи си победил най- малкото себе си. А иначе, на мен и една година не ми стигна, но е факт , че болката отшумя. Напомня понякога за себе си, пораждат се спомени , които не пораждат кой знае какви чувства и това е . И това при все, че имам дете от този човек. Peace

# 423
Сапьорка,нема да те цитирам,ма само да ти кажа,че една длан..5 пръста,и 5-те различни..
Та ако при теб,не работят '2-та" месеца,то при други бачакат

п.п.Освен тва психолозите май казваха,че за всяка година от връзката е нужен поне месец за възстановяване
т.е.6 години връзка,минимум 6 месеца..

# 424
сапьорка Ако толкова не си го изживяла обади му се на твоя човек обаждането не е унижение.
Един съвет от някой който си е загубил най-хубавите години в тъпотии....... Ами не се притестискай да се правиш на горда. Каквото искаш го направи без да мислиш за гордост и предрасъдъци. Пък то ще си покаже. Може като излезеш сега с него да осъзнаеш, че ти е писнал твоя човек или пък може сега да ви се получи. Или да си доизживееш това, което преди не ти е достигнало за да продължиш напред.

Пък на теб може да ти е само "спасителна роля" понякога човек може да иска да си е сам, ама да не иска да си го признае и да има нужда от такива роли......."Ама той не ме харесва..... " или "Все на такива попадам горката аз"

# 425
  • София
Нещо ми се губи бг-мама постоянно.  newsm78 newsm78
Но по темата - за да пордължиш напред не е нужно да си губиш времето в неизживени желания и стремеж да ги изживяваш

# 426
Хм, месеци-може при някои да става, ако са само влюбени, но ако е любов, то тогава и аз много не съм съгласна с това - по скоро години....
Сапьорке, наистина защо не помислиш за това, което пише по-горе?
Или пък се остави друг да те обича - някой, който те заслужава и искрено ти помага. С времето може да се обикнете и двамата. Мъжът, който те обича, той ще лекува болното ти сърце и с времето и ти ще го обикнеш. А, старият ще остане в миналото....

# 427
Сапьорка, и ти си разбрала, че самовнушението и самозалъгването е важна част от лекуването на разбитото сърце. Няма начин иначе.

# 428
  • София
Сапьорка, и ти си разбрала, че самовнушението и самозалъгването е важна част от лекуването на разбитото сърце. Няма начин иначе.

Докато не осъзнаеш, че си се замозалъгвал и изпаднеш в още по-голяма депресия  Mr. Green

# 429
Много е важно да убедиш сам себе си , че си приключил. А дали си приключил е друга тема. Mr. Green Аз я разбирам Сапьорка. Когато си обичал истински е много трудно да допуснеш друг човек. Докато не преболееш напълно човека , наистина е най- добре сам. Peace

# 430
Защо обаждането да е унижение  newsm78 newsm78 newsm78
Това не са мои думи Simple Smile , а са постове, по повод обаждането за Коледа, което е напаравила Бял сняг  Wink Просто използвах написано от темата. Не дословно, но в този дух беше написаното, а и някои постове звучат много подигравателно.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:34 от сапьорка

# 431
такА е Камъчка. В такива ситуации да се опитваш да си сдруг човек е жива мъка.

# 432
  • София
такА е Камъчка. В такива ситуации да се опитваш да си сдруг човек е жива мъка.

А може и да стане напълно естествено  Party Party Точно защото няма да го натовориш с очакванията си и ще си се държиш най-естествено  Peace

# 433
Сапьорка, а щом причината да се разделите не е трети човек, защо той не те потърси? Ако те е обичал истински, защо не изчакаш още малко. Ти си знаеш, извинявай ако се меся, но си издържала три месеца.Не е малко. Hug

# 434
Може. Моят БНД ме потърси след 6 месеца. През нощта в трезво състояние. Нямах нов но и него не исках.

Общи условия

Активация на акаунт