ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 004
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 155
По- скоро предполагам, че е било нещо такова.
http://www.mh.government.bg/ForThePacient.aspx?pageid=482&ho … mp;articleid=3843
"При хората със захарен диабет тип 2 обичайно се провежда лечение с таблетки, ...

Затова и беше казано, че вероятно става дума за тип 2, а не за тип 1 - който се нарича също и "инсулинозависим".

# 1 156
Ще се пръкръстя , въпреки че не съм християнка и ще кажа , че пие инсулин на хапчета. Не само , че си видна докторка с тясно специализирала за диабета, сега се оказва, че си гледачка и баячка .

Няма инсулин на хапчета. Всичко за диабета знаете, а елементарни факти, свързани с него, ви убягват...

Добре права , си   bouquet извинявам се, не знам какво взема и не живее в България.

# 1 157
...
Човека , не е животно , не яде не сере, не пие вода, и не е еволюирал от маймуната   :...

Много моля, говори само за твоите роднини
Аз роднини шимпамзета нямам

# 1 158
...
Човека , не е животно , не яде не сере, не пие вода, и не е еволюирал от маймуната   :...

Както казах , моите роднини са доктори , инженери , учители и все уважавани хора  Grinning Няма нищо срамно и притеснително в произхода ни от маймуните, теб ако те притеснява си е твой проблема.  Wink
ШимпаНзе, се пише  Wink

# 1 159
Моя учител по йога пък е убеден, че Исус 14 години е живял в Тибет и е донесъл будизма под формата на християнство по нашите земи.

Да,в Индия и Тибет.Говори се,че е бил Раджа-Йогин.Eвангелията на есеите с препоръки за клизми и пр. липсват в Библията примерно, за да не будят подозрение.

Тук пък пише за "Тибетското евангелие":
http://ezernagradina.dir.bg/_wm/library/item.php?did=404808&df=8&dflid=3

Книгата я има в спиралата,намират се и други книги в нета около тези твърдения.

Ама моля ти се, виж си източника.  Laughing
Бил е в Индия толкова, колкото е бил женен за Мария Магдалена, от която имал няколко деца.  Stop

Това с източика е доста изтъкано.Можеш и сама да намериш други източници,стига да искаш,но понеже си вярваща и другите няма да ти харесат.Коя е била жена му никъде не съм писала,нито знам за поколението му.Аз за разлика от теб не твърдя категорично какво е било,защото не съм била свидетел на събитията,а Библията не е алфата и омегата на сътворението,колкото и да не ти се вярва.

# 1 160
  • София
...
Човека , не е животно , не яде не сере, не пие вода, и не е еволюирал от маймуната   :...

Както казах , моите роднини са доктори , инженери , учители и все уважавани хора  Grinning Няма нищо срамно и притеснително в произхода ни от маймуните, теб ако те притеснява си е твой проблема.  Wink
ШимпаНзе, се пише  Wink

Ако роднините ти са доктори, инженери и учители, защо не са те пратили да се изучиш и ти?  Simple Smile
Ако вярваш в произхода си от маймуните, проблема си е твой, но ако обичаш говори в 1 л. ед. ч. И на мен не ми е приятно да ме сродяваш с животински видове.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 15:34 от Alexandria37

# 1 161
Леле какъв прогрес
Маймунски наследник разбира от правопис
Б Р А В О!
 smile3501 smile3501 smile3501

Алекс, добре че я цитира
Това е уникална фраза
 Joy

Не, аделинка, нямам нищо против маймунския произход на роднините ти
Нито ме притеснява по някакъв начин
 Joy

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 15:44 от Анонимен

# 1 162
  • София
На какво го обърнахте само....  Shocked

# 1 163
  • София
И каква е разликата между животинче, отгледано за храна и домашно котенце? По различен начин усещат болка ли?

Разликата е огромна.
Разликата е първо в интелекта и второ - домашната котка е селектирана като такава.

Няма разлика в интелекта, провери за прасетата или кравите, ако имаш интерес.

# 1 164
Как от една пържола се мина през  квантова физика и ядрен синтез и се стигна до Сътворението...
Скрит текст:
Тази тема ми стана любимото четиво във ВЦ-то

# 1 165
  • София
Като стана дума за Библията, там доста често колят и ядат някакви животни - кози, агнета и т.н.

# 1 166
Като стана дума за Библията, там доста често колят и ядат някакви животни - кози, агнета и т.н.

А още по- често се избиват взаимно. Толкоз е начесто, че е чак като в съвременен американски екшън.

Това в каква връзка беше, че почнах да се губя нейде след Болейн и преди Новия завет.

# 1 167
Ще се пръкръстя , въпреки че не съм християнка и ще кажа , че пие инсулин на хапчета. Не само , че си видна докторка с тясно специализирала за диабета, сега се оказва, че си гледачка и баячка .

Няма инсулин на хапчета. Всичко за диабета знаете, а елементарни факти, свързани с него, ви убягват...

Добре права , си   bouquet извинявам се, не знам какво взема и не живее в България.

Няма значение къде живее. НЯМА инсулин на хапчета. Инсулина е полипептид и се разгражда от киселините в стомаха. По едно време имаше инсулин спрей, но го спряха, защото имаше неприятни странични ефекти.
Не е нужно да съм баячка. Достатъчно ми е да съм учила медицина.

# 1 168
  • София

А още по- често се избиват взаимно. Толкоз е начесто, че е чак като в съвременен американски екшън.

Това в каква връзка беше, че почнах да се губя нейде след Болейн и преди Новия завет.

Ами тука през два-три поста гледам че се обажда някой да каже че не е богоугодно да се яде месо.

Пият се хапчета за диабет, преди инсулиновото лечение, но те не са инсулин.

# 1 169
За хапчетата- пият се и не са инсулин, да. Въпросът бе, че у нас го няма още на таблетки. Принципно не знам дали и по света е разпространен някъде така, въпреки, че обявиха, че са го създали в защитена капсула вече.  Simple Smile

Това, че нещо е посочено дори в Библията, съвсем не значи, че е препоръчително, като американската сага, която зачеках. Тези са ми от най- интересните в темата на мен.

Общи условия

Активация на акаунт