Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 838
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер!Днес си купих лична драма(за да забравя мята)  Simple Smile ,и попаднах на една интересна статия за тази жена -ходжа Сафие .Знаем ли нещо за нея?

# 286
Здравейте!
Днес ходих при Ангел от Дианабад, мога да в кажа, че ми намери магия с неговия там кръг и махало, също така й на приятеля ми на който носех снимка. Записа ни имената и датите на раждане в един голям тефтер и каза , че довечера или утре ще ги премахне тези магии. Не знам до колко да му вярвам. Също така ми каза чакрите и енергиите по тялото и около яйчниците прави някакви енергийни сеанси. Не ми е искал пари, каза ако нямам в момента да не давам - не го правил за пари това бяха думите му, но аз все пак му оставих   bouquet

# 287
Е то оставаше и да нямаш магия, той друга 'диагноза' няма Joy Колкото и пари да си му оставила, все са му много. Аз на такива, които ме стресират с магии, не мога да изказвам благодарности че не ми искат пари за 'развалянето' им.

# 288
Много силно ме интересува за тази жена има ли отзиви. Аз поне не се сещам:

http://www.az-jenata.bg/a/5-zdrave-i-krasota/15544-balgarka-priz … a-i-narkotitsite/
Гербер, сериозно ли? Бях особено пленена от акредитациите й: член-кореспондент на Международната академия по информатизация (МАИ) към ООН. Да се смея ли, да плача ли?
Цитирам: The main objectives of the International Informatization Academy are listed below:
-To carry out and create solutions to problems in the fields of information.
-To provide information technology, data processing and communication devices and methods.
-To develop communication methods for global networks, global data-processing technologies and encourage their use.
... да продължавам ли? лично аз не бих се доверила на подобна художествена измислица.

по-добре вярвайте в това, а не в магии:) всичко е в главата, хората са го казали:) повярвай и ще имаш много поводи за радост!

поздрави

# 289
  • София
г-н Ангел от Дианабад незнам с какво ви е помогнал, но със сигурност знам че няма човек, който да ти прави по 5 магии на ден и Ангелчо да ги вижда. То това е безумие просто. А днес пък от човек, който се познава много добре с Ангел разбрах, че се готви за пътешествие до Куба. Така, че давайте спонсорирайте човека трябва да пътува все пак. Не го познавам лично и не искам да го познавам.

# 290
http://tv7.bg/%D0%A4%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-% … html#.Uul4rdJ_t3g   за тази жена питах MayyaI  надявам се филма да ти е харесал,и всички които са го гледали,и всеки да извади най-доброто за себе си Simple Smile)

# 291
  • бургас
TopsyG, честно не разбирам враждебното ти, а в момента и подигравателно отношение към zimma. Не мисля че има връзка или изгода от това да рекламира въпросната Стела (нейното включване обаче наистина беше нелепо). А и пак казвам, за 10 лв. направи големи панаири. Като ти четох разговора с нея наистина не видях за какво толкова си се хванала, на Емилия по същия начин се превеждат 10 лв. по сметка на името на майка и. Що се отнася до сумата от 250 лв., която спомена...преди време посетих една картогледачка от Варна, таксата и беше 20 лв., също ми изкара магия и искаше да ме праща при някаква туркиня да ми я разваля срещу подобна сума. Но това не значи че на картите не видя нищо, доста неща които видя бяха 1:1 със текущата ситуация, дори за бъдещето позна някои неща. Та zimma може би просто е доволна от гледането и на карти, тези нападки ако са основателни още тогава като спомена че можеш да извади някакви факти, защо не го направи? Същото и отношението ти към Бобо, човека дори не иска пари за услугата която предлага, ти веднага излезе с подигравателно отношение, как бил се появил пак да си набира клиенти, че преди се бил пробвал без успех...то като гледам доволните от някой повечето си траят, и те като теб не искат да си дават "попаденията" на други, явно така сме устроени, хем искаме да си помагаме, хем някой като си намери някой който да му познава и си го къта само за себе си, от страх да не би другите да му изпият енергията и да спре да му върши работа на него.

много добре и точно казано   newsm10

# 292
  • Под Слънцето
Ще отговоря  по-късно,че  ми се падна  доста работа сега. ОК?

# 293
  • София
Привет на всички! Преди месец звънях на Бобо, беше много кратък разговор не исках да натоварвам чпвека, а и честно да си призная въпросите ми излетяха от ума и не можах да ги събера за краткото време. Та зададох аз един и същи въпрос, на който ми отговори, че категорично е ДА. Срока, който поставих изтича в събота, и има шанс да се случи точно в събота. Моля, ви стиснете ми палци и на краката жизнено важно е за мен. Разбирасе после ще споделя хубавата новина, а на Бобо големи Благодарности:))

# 294
  • София
За филма и аз да споделя, "Тайната" е филм който ни кара да се замисли и да повярваме в себе си. Гледам го винаги, когато се почувствам несигурна и тогава отново ми порастват криле. Гледайте го момичета и вярвайте в доброто и хубавите неща. Те се случват!

# 295
Топси , моля те ,не отговаряй ......Момичета благодаря / fr_aleks  ,simona-75 / включвам се само да кажа и аз за Бобо ,преди верме му се обадих ,много добро впечетление ми направи  ,само аз не бях подготвена за такъв вид гледане .....намисляш си въпроса и ти се казва да или не ......малко странно ми се стори , но пък защо не ....Мисля ,че има основание да му се вярва ,най малкото което е много позитивен човек . Аплодисменти за него ,защото го прави безплатно , а ккато знаем няма такова нещо . Но каквито и да са подбудите му , той помага и това е най важното .

# 296
Аз преди 3 месеца се обаждах на Гергана Герасимова за изчистване на енергийно поле.Изпрати ми една парфюмирана вода,восък,на който да спя и после да го изхвърля във вода ,взе ми 50 лева,след което майка ми почина и аз оттогава съм зле.Каза,че нямам магии,но определено е шарлатанка.

# 297
Здравейте някой ползвал ли е услугите на ходжа Седат от Бургас. Той казва, че уж не взимал пари, а на мен ми иска 100 лв за шамана , с който работил с арабски защити #Crazy

# 298
Здравейте някой ползвал ли е услугите на ходжа Седат от Бургас. Той казва, че уж не взимал пари, а на мен ми иска 100 лв за шамана , с който работил с арабски защити #Crazy

Еми, той си е казал човекът,не са за него парите....
 Впрочем, мюсюманлък и шаманство са по-отдалечени отколкото са  Шумен -  Токио, ма като е рекнал коран-майсторът, че се изискват 100  броя пара за другосекторния му сътрудник,трябва веднага да се дават и толкоз!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 11:54 от ryannn

# 299
Здравейте,има ли някой който е посещавал Силвия Никифорова от Перник?

Общи условия

Активация на акаунт