Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 88 163
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Поръчах си Талодерма от дадения сайт и утре поръчката ще е при мен:)

# 226
....много съм доволна от течната очна линия на Голдън Роуз,ползвам я от години,за съжаление напоследък никаде не я откривам,маи са я спряли.

И аз!  Peace До сега не съм си намерила друга толкова добра, с толкова дълга и тънка четчица и да не се размазва постоянно. Според мен трябва да търсиш на щандовете на Голдън роуз. Такъв голям щанд съм виждала в The Mall срещу входа на Carfour, със сигурност има и на много други места.
   Търсих я на щанда им в Сердика Център,казаха ми че я няма.

# 227
  • Варна
Момичета,а някакви отзиви за цветните им очни линии?

# 228
Момичета,а някакви отзиви за цветните им очни линии?
Аз съм ползвала цветни много отдавна, матовите кафява и зелена и откровено нямам спомени да съм била недоволна. Но не съм ползвала от перлените модели.

# 229

снимката е линк, червилата са на Класикс - любимите ми евтини червила, има суочове на 6 цвята

# 230
  • София/Горна Оряховица
С bubanka явно имаме коренно различни устни и очаквания от червилата  Laughing .

Имах две червила на Classics, без да им помня номерата - едното беше оранжево-коралово, другото - кафяво. И двете ми стояха "на парцали", и двете бяха доста нетрайни при мен - около час, час и нещо, като по принцип червилата ми издържат поне по половин час.

Което за пореден път доказва, че един и същ продукт може да има коренно различен ефект върху различни хора  Peace .

P.S. И все пак обмислям да си взема 228, просто защото искам да видя как ли изглеждам с лилавеещо червило  Laughing Mr. Green .

# 231
абсолютно  Laughing
една приятелка твърди, че на нея й миришат на пластмаса и не може да ги ползва по тази причина
на мен изобщо не ми миришат на нещо подобно и си нося с кеф  Mr. Green

а люляковото ми е най-любимо и няма аналог на цвета в тази ценова категория Simple Smile

# 232
Днес си купих препоръчаният ми крем на Талодерма от Елитис на цена 5.39.Като го понося малко Simple Smile ще пиша отзиви.

# 233
  • Варна
Пит мерси Peace
П.П И на мен червилата на Classics ми миришат доста неприятно,а и имат някакъв леко горчив вкус.

# 234
  • София/Горна Оряховица
А на мен пък никак не ми миришат  Shocked . Сега ходих да душа на майка ми едно кафяво, никакъв мирис не долавям.

Но днес за пореден път се убедих колко са подходящи за мен новите матови на Golden Rose, особено 02. Суочнато изглежда ярко, но върху моето лице и с моя цвят на усните е нюдово. Просто е една идея по-наситено от еестествения цвят на устните ми. И издържа от 16:30 до преди малко, като в това е включено ядене на сладолед  Laughing .

# 235
новите матови на Golden Rose, особено 02 ... върху моето лице и с моя цвят на усните е нюдово. Просто е една идея по-наситено от еестествения цвят на устните ми.

на мен пък ми е по-розово отколкото искам  hahaha

# 236
  • София/Горна Оряховица
Уф, сега погледнах, номер 10 е моето. Сигурно защото обмислям номер 2, затова се обърках  ooooh! .

Апропо, на теб тооолкова да ти отива синьо, че не мога да повярвам.
Абсолютно съм убедена, че люляковото върху теб ще стои уникално, докато подозирам, че мен ще ме прави да изглеждам като наркоман в абстиненция  Laughing .

Взех си този крем за ръце:

Скрит текст:

- НЕ съм доволна; лепне, мирише неприятно, и не виждам особено омекотяване на кожата. Не знам какво ще си го правя до края на тубичката, сигурно накрая обувки ще мажа с него  hahaha .

# 237
освен да се съберем и да се мажем, за да видим на коя какво отива  hahaha

вземи си крема за ръце на йогурт оф българия - според мен е най-добрият български крем

# 238
Най-хубавия крем за ръце е Дунавски вълни . Вземете си го няма да сгрешите, мисля на Арома беше.

# 239
  • София/Горна Оряховица
Като цяло съм установила, че наличието на парафин/вазелин в каквато и да била форма в какъвто и да било крем - за ръце или лице - влияе отрицателно върху моята кожа.
Не знам къде съм бляла като съм взимала този, май просто забърсах първия крем, който видях.

Утре ще погледна йогурта, ако няма парафин като първа съставка - мой е!

Въобще - това обяснява защо повечето ми козметика е Балеа - може да има други химии, ама поне няма вазелин  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт