Re: Евтините неща, от които сме доволни - 22

• 86 232
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
влизам да похваля шампоан и балсам Хималая с протеини за боядисана коса  Heart Eyes
 - копринена мекота и обем
 - след сешоар косата остана изправена, а по принцип ми е чуплива и се налага или изправяне с четка и сешоар или преса
 - комплекта струва 5 лв

# 481
влизам да похваля шампоан и балсам Хималая с протеини за боядисана коса  Heart Eyes
 - копринена мекота и обем
 - след сешоар косата остана изправена, а по принцип ми е чуплива и се налага или изправяне с четка и сешоар или преса
 - комплекта струва 5 лв

Може ли по-точно инфо, че ме заинтригува тази серия... сега се разрових но виждам, че само шампоана от серията е около 5 лв   newsm78 http://apteka.framar.bg/30031092/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB% … 200-%D0%BC%D0%BB-

# 482
.
Може ли по-точно инфо, че ме заинтригува тази серия... сега се разрових но виждам, че само шампоана от серията е около 5 лв   newsm78 http://apteka.framar.bg/30031092/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB% … 200-%D0%BC%D0%BB-

На сайта на Хималая ги предлагат с отстъпка. Peace

# 483
в Карфур бяха на промоция

# 484
  • София
А дали има и другите комплекти в Кауфланд , кремовете за лице гледам са на чудесна цена , но ако платя доставката 5 лева просто няма смисъл . Благодаря предварително Simple Smile

# 485
  • Варна
 Като стана въпрос за Хималя,някой да им е пробвал шампоана п/в косопад,отзви?
Днес ходих до Елитис да видя за ББ-то на Garnier,но беше на редовна цена(12-13лв) и се отказах.За това пък ФДТ-те на Мaybelline бяха на промоция(м/у 8-9.99лв.).От там обаче настана едно чудене ooooh!Пробвах Affinimat,сякаш ми хареса..после пък загледах и в Афинитон-ите и не можах да го измисля,че нямах мн време.Та някакви впечатления от тях?
Хималаята е Карфур,не Кауфланд Peace

# 486
  • София
Нещо не съм догледала    bouquet

# 487
Днес ходих до Елитис да видя за ББ-то на Garnier,но беше на редовна цена(12-13лв) и се отказах.За това пък ФДТ-те на Мaybelline бяха на промоция(м/у 8-9.99лв.).От там обаче настана едно чудене ooooh!Пробвах Affinimat,сякаш ми хареса..после пък загледах и в Афинитон-ите и не можах да го измисля,че нямах мн време.Та някакви впечатления от тях?

Аз откакто открих ФДТ на Мaybelline Афинитон съм вече само с него, изключително съм доволно, има лека консистенция,не е мазен, попива бързо, подходящ е за всеки тип кожа. Чудесно ми изравнява тена и няма какво повече да желая  Heart Eyes Препоръчвам го Peace

# 488
  • Varna

Аз откакто открих ФДТ на Мaybelline Афинитон съм вече само с него, изключително съм доволно, има лека консистенция,не е мазен, попива бързо, подходящ е за всеки тип кожа. Чудесно ми изравнява тена и няма какво повече да желая  Heart Eyes Препоръчвам го Peace

И аз съм много доволна от Афинитон 24 часа. Искаше ми се да го сменя малко за ранообразие, но друг не мога да си харесам. Аз също го препоръчвам.  Peace

# 489
  • Варна
Мерси момичета HugА сега като погледнах из нета,видях че има няколко-Афинитон 24,Афинитон в тубичка,Афинитон Минерал.. newsm78

# 490
  • Сливен
и аз с питане за Афинитон 24 става ли са смесена кожа?

# 491
Здравейте.
Сред вас има ли блондинки? Трябва ми мнение за матиращ шампоан.

# 492
  • вече Пловдив
Купих си серум за очи Алверде от ДМ, ползвам го от 2 дни - засега съм доволна. Ето така изглежда:
Скрит текст:
Цената му е 7,49 лв.
Това крем за околоочния контур ли е?
Да.

# 493
  • Варна
ФДТ-те на Мaybelline бяха на промоция(м/у 8-9.99лв.).От там обаче настана едно чудене ooooh!Пробвах Affinimat,сякаш ми хареса..после пък загледах и в Афинитон-ите и не можах да го измисля,че нямах мн време.Та някакви впечатления от тях?

Доволна съм от този:
Скрит текст:

# 494
  • София

Доволна съм от този:
Скрит текст:
От години го ползвам този, обаче имам една забележка - "свлича се" от лицето, ей това не му харесвам. Иначе е лек, в същото време покривен, матира, че и евтин.
Някой ако може да направи сравнение с този 24 часовия, ще е добре.

Общи условия

Активация на акаунт