Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Извинете, че нахлувам така в темата и разбира се с въпрос  Embarassed - има ли проблем при плащането във френският Azmazon, както при френското Javari? Избират ли си кои карти и банки им "харесват"?
Пуснах на празна карта, след това захраних, но все още ми изпращат стандартния Е-майл, че има проблем.

Аз съм имала подобен проблем на принципа на френското джавари, платих накрая с друга карта, след сто опита. Някакъв странен лотариен принцип имат франсетата, може да нямаш този проблем  Peace.

# 346
  • София
Само знам, че не харесват виза електрон на Райфайзен банк

# 347
Аз вчера получих прословутия моп на Морфи Ричардс, който пътува от 20 декември с UPS. По бавна доставка с тях не съм имала. Куриера дойде с изплезен език все едно той от Англия на гръб го е носил  Laughing
Много добре почисти плочките, особено тези в коридора и фугите даже минах. Минах навсякъде ламината. Много по-малко влага от парцала, а мъжа ми все мрънкаше, че ще започне едва ли не вода да тече от него по стените като почна да го ползвам. Само дето не знаех, че дръжката грам не се регулира и ми идва леко нисък, та се сдобих с болки в кръста. И кабела е ужасно къс. Аз за да мина хола с трапезарията 3 контакта трябва да сменя, това е пълен кошмар и после за коридора пак и за 2 спални пак да сменям, а с прахосмукачката ми не е така - само 2 пъти я правя тази гимнастика.
Вие имате ли го този проблем? Чудя се дали да не купя от Бриколаж един удължител.

Някой чистил ли е гранитни плотове с това нещо и какъв ефект се постига? Гледах в ревютата, че си чистят с него плотовете ама само от засъхнало зацапано или по-дълбоко почиства камъка  newsm78

# 348
  • Варна
Обърнаха ли ви се всички цени в английския Амазон в евро?! Rolling Eyes Много мразя да ми превалутират те по техните си курсове, кой знае какви разминавания в цените ще се получават така... Confused

# 349
Обърнаха ли ви се всички цени в английския Амазон в евро?! Rolling Eyes Много мразя да ми превалутират те по техните си курсове, кой знае какви разминавания в цените ще се получават така... Confused

При мен си e в лири всичко  Rolling Eyes

# 350
Засега и аз виждам лирите  Thinking

# 351
И при мен цените са в паунди.
Получих балеринки Lola Ramona, номер 37. Отлична изработка, много красиви и съответстват на номера си, което означава, че трябва малко да ги разширявам, тъй като аз нося 37,5.
Получих и шапка Esprit за дъщеря ми. Много сладко й стои, с поларена подплата и доста топли.

# 352
  • Пловдив
Нямам нито един акаунт с активен Amazon Prime (повечето ми акаунти с тази карта са от времето преди да въведат ограничението , т.е. доста по-отдавна от 1 месец...) , а вече няколко дни искат да си дръпнат 49 GBP от мен, сега се чудя от кой акаунт да им пиша за да го деактивират, като захраня картата да не стане някой гаф  Crazy

# 353
  • Варна
Alexa_a, Casyopea B, благодаря Ви за включването  bouquet Платих с друга карта, ама защо да е така ...
И в допълнение на поста на Bubble79 - не харесват и дебитна виза електрон на ОББ.

# 354
  • Варна
Значи да търся проблема с конвертирането някъде при мен. Thinking

# 355
# 356
Alexa_a, Casyopea B, благодаря Ви за включването  bouquet Платих с друга карта, ама защо да е така ...
И в допълнение на поста на Bubble79 - не харесват и дебитна виза електрон на ОББ.

ОББ само имитират VISA ELEKTRON, но не са. Hug

# 357
  • Златна Добруджа
Само знам, че не харесват виза електрон на Райфайзен банк

И там е на лотариен принцип  Peace Имам 2 успешни поръчки от фр. амазон /последната е от 02.01/ точно с такава карта, 1 успешна от фр.джавари и 1 неуспешна оттам.

# 358
Момичета , имам питанка -Направих поръчка на 05.01-на 13.01 трябва да я получа , но все още не е изпратена .За колко време ги обработват поръчките?
Благодаря!  bouquet

# 359
  • на земята
Момичета искам да купя играчки на стойност 67 лири до БГ,но ми дава много голяма доставка 16 лири  #Crazy как да я намаля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт