Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №28

• 55 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Поръчах от този комплект http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008DFKFMW/ref=oh_details_o00 … roductDescription за 11,09 п Някой има ли го? Отзивите гледам са добри.

# 496
Момичета, искам да поръчам едни обувки от Немския Амазон за 47 евро, но доставката ми до България е 12 евро. С превозвач има ли начин за безплатна доставка - до немски или до английски адрес трябва да поръчам?

# 497
До немски адрес доставката е безплатна. Но цената на превозвачите от немско е леко завишена - 4 лв/кг. За 2 кг ще платиш 8 лв, ако нямат офис в твоя град - и за куриер още 5-6 лв. Пак е по-евтино, де.

# 498
Благодаря, сега ще потърся превозвач.

# 499
  • София
Понеже забелязах  дефект (който се появи само един път)в работата на Киндъл WiFi, закупен от Амазон.де  - се питам как стои въпроса с гаранцията, в картата не видях колко месеца е?! Пътните разходи също ме интересуват.
Поздрави

# 500
  • София
Понеже забелязах  дефект (който се появи само един път)в работата на Киндъл WiFi, закупен от Амазон.де  - се питам как стои въпроса с гаранцията, в картата не видях колко месеца е?! Пътните разходи също ме интересуват.
Поздрави

Ако е този
http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17921698 … mp;pf_rd_i=301128

под техническите параметри има раздел Garantie и там е описано. Останах с впечатление, че за срок 2 години покриват безплатна поправка или замяна  Peace

# 501
Mega Bloks Barbie: Build 'n Style Petshop за £10, в БГ е 70лв.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0096TKR04/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 502
  • София
Поръчах от този комплект http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008DFKFMW/ref=oh_details_o00 … roductDescription за 11,09 п Някой има ли го? Отзивите гледам са добри.
Обаче са памук с полиестер около 50/50. Аз лично такива не харесвам.

# 503
  • на земята
Обаче са памук с полиестер около 50/50. Аз лично такива не харесвам.
и на мен материята не ми допада..))) Sad

# 504
 Hug Алекс-а, благодаря за уточнението по доставката и на Чоки за идеята с посудата Simple Smile
Пуснахме с приятелка от по-големия комплект, пък ще видим като дойде...Брех и на испански почвам да се справям  ooooh! ooooh! ooooh! (дума не отбирам, разбира се), остава да опознаем и японския, ако и там се оправим, равни няма да имаме  Grinning

...и Барби пуснах  Embarassed да не остана по-назад, но ми хареса, детето след време ще има РД, така че съм готова с подаръка.  Hug Strawberry Cupcake

# 505
  • София
Ей аз да не се минах  Mr. Green, Има ли код за Испанския ВИП при поръчки над 50 евра, примерно?
За първи път поръчвам от Испанско.

# 506
  • Luxemburg
Според вас какво може да е това Artikel kann neu verpackt geliefert werden. Geringfügiger Schönheitsfehler auf der Unter- oder Rückseite des Artikels. Geringfügiger Schönheitsfehler im Inneren des Artikels. Става въпрос за прибори за хранене и се чудя къде може да е проблема. Дали са надраскани и къде. Това долна и задна част и вътрешна нищо не ми говори. Дали има начин да разбера какво точно им има?  И какво означава нова опаковка, просто в друг картон а оригиналния липсва, така ли? И дали са ползвани в такъв случай, пише състояние добро.

# 507
Момичета ,трябват ми предпазители за ъглите на стъклена маса от немският  амазон.
Не знам как да ги търся,можете ли да помогнете?

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 16:46 от Susie

# 508
  • София
Според вас какво може да е това Artikel kann neu verpackt geliefert werden. Geringfügiger Schönheitsfehler auf der Unter- oder Rückseite des Artikels. Geringfügiger Schönheitsfehler im Inneren des Artikels. Става въпрос за прибори за хранене и се чудя къде може да е проблема. Дали са надраскани и къде. Това долна и задна част и вътрешна нищо не ми говори. Дали има начин да разбера какво точно им има?  И какво означава нова опаковка, просто в друг картон а оригиналния липсва, така ли? И дали са ползвани в такъв случай, пише състояние добро.

Ако бяха драскотини, щеше да си пише, то не се води "Geringfügiger Schönheitsfehler". Взимала съм прибори в Zustand: Gut и си бяха перфектни, в оригиналната опаковка.

# 509
  • Luxemburg
Ако бяха драскотини, щеше да си пише, то не се води "Geringfügiger Schönheitsfehler". Взимала съм прибори в Zustand: Gut и си бяха перфектни, в оригиналната опаковка.
Освен да рискувам и да ги поръчам и ако не ми харесат да ги върна. Наистина не пише че са надраскани но явно има нещо на продукта щото пише че е преопакован. Ама исках да разбера какво точно им има а не просто стандартния текст на амазон, ама не знам дали е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт