Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 10

• 92 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Няма шега, няма измама. Ще има превод на руски на "Спомни си любима".  Даже по два епизода наведнъж. След толкова дълго чакане това да се случи, да се надяваме че ще продължат със същото темпо.

От 1 до 5 епизод тук:

http://turkcinema.tv/turkey-serials/zapomni-lyubimyy-hatrla-sevgili.html

# 721
Няма шега, няма измама. Ще има превод на руски на "Спомни си любима".  Даже по два епизода наведнъж. След толкова дълго чакане това да се случи, да се надяваме че ще продължат със същото темпо.

От 1 до 5 епизод тук:

http://turkcinema.tv/turkey-serials/zapomni-lyubimyy-hatrla-sevgili.html

Дъгичка smile3555  Много ти благодаря 
 Wink  Веднага продължавам с гледането и на новопреведените 4 и 5 епизод Grinning

# 722
 wavey  Добро утро и успешна нова седмица  thumbsup   typeuu kaffeetrmker_2
 Wink  С още по-голямо удоволствие вече гледам СЛ   Laughing  и най-хубавото е   Crazy  че вече не се налага да си "помагам" с мишката   Joy Joy
Embarassed  Какво да се прави  newsm78  налагаше се да прескачам "фона" т.е. по-голяма част документалните кадри за политическите събития  ooooh! като не разбирам турската реч  Sad  И преди ми беше интересно, а сега ще ми се изясни от 1 епизод до 12 епизод как е представен министър-председателя Аднан Мендерес и с документалните кадри за 1959-1960г., и 45 години по-късно, когато е заснет и излъчен на СЛ /2006г. до 2008г./
Скрит текст:
От http://en.wikipedia.org/wiki/Adnan_Menderes
Цитат
Той е последният турски политически лидер да бъде екзекутиран след военен преврат и е един от трите политически лидери на турската република (заедно с Ататюрк и Тургут Йозал ) да има мавзолей построен в негова чест.
Цитат
Мендерес бе осъден на смърт за нарушаване на Конституцията. Въпреки молбите за прошка на държавен глава Джемал Гюрсел и опозиционен лидер İsmet İnönü, [ 9 ] и други подобни правни основания от няколко световни лидери, включително американският президент Джон Ф. Кенеди и Елизабет II на Великобритания, Мендерес е бил екзекутиран от хунтата на бесилката на остров Имралъ на 17 септември 1961 г.
Цитат
На 17 септември 1990 г., на 29-годишнината на изпълнение Мендерес ", той е посмъртно помилван от демократично избран турския парламент и гробът му е преместен в мавзолей кръстен на него в Истанбул.
И в резултат на това с неговото име са кръстени : Международното летище Измир Аднан Мендерес Peace Аднан Мендерес университет в Айдън  Peace Анадолската гимназия Аднан Мендерес  Peace градски квартали, булеварди и улици  Peace
Peace  Джансел сподели с феновете си, че много харесва заснетия и излъчен по ATV  от м.септември 2013г. до януари 2014г. сериал "Ben Onu Çok Sevdim" /"Това ми хареса много"/ от 15 епизода за Мендерес Grinning
Скрит текст:
Сериалът е от категорията любовно-политическа драма Heart Eyes Peace
Wink  Едно късичко клипче от 4 епизод на СЛ Peace

Дъгичка   bouquet
Скрит текст:
Ще ми позволиш ли  Praynig а ако искаш ти го прави  Peace да слагаме информация за всеки следващ преведен епизод на СЛ и в темата за Джансел  Hug

# 723
Момичета, ще има ли БГ субтитри на този сериал с Берен и Джансел ?  bouquet

# 724
 wavey  Приятен ден  wavey
No Word To Describe Such Beauty And Innocence...   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 725
 Wink  Берен е публикувала нова снимка от вчера в инстаграм   Grinning  с лошо качество е снимката-селфи  newsm78 но определено е много хубава и за Берен, и за нас със страхотното настроение на приятелската компания  Party и нашата Мука е там  Crazy   Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

# 726
 smile3555  Като отговор на некачественото селфи идва   thumbsup  този чудесен колаж от феновете във фейса за обичаната Берен  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Fans de Beren saat
преди 4 часа
" BEREN " You Are Different ...

В превод с  google  : "Берен" Вие сте Различна...

# 727
Bennu Korel, до сега не ти отговорих, защото очаквах някой друг да го направи тъй като не съм аз човекът с най-точна информация, но... Спомни си любима започна сега да се превежда на руски с цялостен превод. За момента няма екип, който да се е заел с превода на български език. До колкото знам на български език има частичен превод на най-интересните моменти от сериите, но не зная до кой епизода са. Съжалявам, че информацията ми не е пълна, това е всичко, което знам.  Hug

# 728
  • София
Ето като човек участвал в частичния превод, когато рускините преведат всички 68 епизода, аз лично ще се заема с превод на български език. На Джансел сериал не съм оставила, то и няма как. Помогнах малко и за сериал на Берен, станаха едни неща дето не са за коментар, но минало заминало. Надявам се рускините да го преведат целия сериал, щото и те са си малко като тях си. Предвид, че Берен и Джансел нямат дизита този сезон, се надявам да докарат всичко  до край.

# 729
  • София
Превод има и до последната серия, частичен, вярно. Това можахме това направихме Hug

# 730
# 731
Shatzi  Hug  Единствената тема в форума на mamma в която преди 2 години открих информация за сериала СЛ с Берен и Джансел беше твоята  Peace а първата пусната тема за СЛ е от Кали   bouquet  
Превод има и до последната серия, частичен, вярно. Това можахме това направихме Hug
newsm10  Никак не е малко направеното от вас за сериала СЛ и още повече   smile3506 че единствената БГ колекция за всичките 68 епизода е все още само тази на Кали  smile3501
http://vbox7.com/user:kali_georgieva?p=collections&search=%D … D0%B8%D0%BC%D0%B0

newsm78  Знам, че се дразниш от китки  ooooh!  но тук ... какво да се прави  #Crazy  по друг начин не може да се изказват благодарности и поздравления     Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 732
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Elegance ♡♡
#BerenSaat #Yagmur

# 733
  • AMS

Привет, момичета!!!  Hug  Hug  Hug
Аз напредвам със СЛ  Peace

А това е от концерта на 22-ри август Песента ми харесва  Peace

Какво решихте? Кой ще пусне новата тема? Остава съвсем малко  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 20:51 от Di...va

# 734
  • София
Аз лично бих пуснала тема!
Но искам да знам, какво да е името на темата:

За мен най-добре е Берен Саат преди и след Интикам, в очакване на новите проекти на екипа.

Общи условия

Активация на акаунт