Къде в Бургас? (39)

• 70 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
благодаря за отзивчивостта, явно ще поръчам по Интернет.

# 316
Някой в Изгрев засичал ли е скоро млекар и може ли да сподели къде? Евентуално отзиви?
Или в Славейков, но ми е краен вариант.  Rolling Eyes

# 317
Потенции до 30 Ch може на много места в Бургас да се намерят.Но над тях само В София .
Аз много пьти сьм си порьчвала -ако порьчаш до обед идва на следващия ден още .

# 318
  • бургас
Млекар в Изгрев идва пред 15 блок

# 319
Млекар в Изгрев идва пред 15 блок

О, супер! Има ли определени дни и в колко часа приблизително   bouquet Тъкмо до нас...

# 320
  • бургас
Мисля, че е всеки ден, но за час незнам

# 321
А млекар в централната част дали идва  Rolling Eyes

# 322
  • у нас
идва, на ул. Л.Каравелов, всяка събота към 9,30 часа

# 323
Момичета, на майка ми й предстои да си сменя холовата гарнитура и е много притеснена, тъй като стария диван влязъл с голям зор и сега се чуди какво да избере. Може ли да ме посъветвате за тип дивани и мебелен магазин в Бургас, където евентуално да изберем модел, който  да пристигне на части. Моля за съвет, тези от вас, които живеят в маломерни жилища с характерните за новото строителство завои, чупки и други подобни ужасии, как се справихте? Освен това, предлагат ли мебелните магазини в Бургас услугата качване на дивана?

# 324
Зависи колко "централно" имаш предвид, но пр. мляко  продават на Краснодар. Другото място на което има е на паркинга във  Възраждане м/у 9 и 10 блок - всяка сутрин от 8:40 -  8:45 (но трябва да го дебнеш, че много бързо си тръгва, стой около 10 мин само )

# 325
  • Бургас
Момичета един тъп въпрос къде в Бургас е най-големия и зареден LIDL или всички са еднакви

bouquet

# 326
  • Бургас
магазинът за обувки CAPRICE срещу х-л България премести ли се някъде или затвори, че гледам, че помещението е в ремонт

# 327
Момичета един тъп въпрос къде в Бургас е най-големия и зареден LIDL или всички са еднакви

bouquet
Всички са еднакви,но този в "Изгрев" и на "Трапезица" са по-оборотни и съответно имат повече количества,но точно поради тази причина пък,че са по-оборотни свършват по-бързо.Другите имат по-малко клиенти и съответно по-малко налична стока,но пък там може и да сварите  Laughing Ако ме разбра.....зависи от стоката,ако е много търсеща се търси първо в по-необоротните,ако е примерно бира търсиш в тези с по-големите обороти. Peace

# 328
Зависи колко "централно" имаш предвид, но пр. мляко  продават на Краснодар. Другото място на което има е на паркинга във  Възраждане м/у 9 и 10 блок - всяка сутрин от 8:40 -  8:45 (но трябва да го дебнеш, че много бързо си тръгва, стой около 10 мин само )

А млякото от "Краснодар" някой пробвал ли го е?

# 329
gicka , селд малко ще ходя до Лидл, който е до автогарата. Ако искаш пиши ми да проверя дали има каквото ти трябва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт