Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 225
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Да допълня и любовта. Що различни гифчета, снимки, клипове, колажи се сътвориха от трейлърите - защото има от какво да се направят.... Само един гиф, един миг, колко говори....

# 241
Момичета,здравейте в първия работен ден от Новата година.И аз като вас съм запленена от Енгин и Фара,много са крехки,изящни,невинни,сякаш идват от друга планета.Надявам се на новини и за новия сериал.Нетърпелива съм и тръпна в очакване.Сигурно подсъзнателно,организма ми си е изградил защитна реакция и за да дойде по-скоро желания момент,аз спя до по-късно.Станах като белите мечки.

И Керим е на работа.

# 242
loveofmine упорито застъпваш тезата, че само Енгин Акюрек има дълбока душевност и талант, всички други са лишени от тези качества.
Цитат
Тоест трейлърите имаха център – човешката душа с нейните причудливости. В тая бездна е дълбал Керем Дерен, там е бъркал Енгин Акюрек… Но човек вади нещо само, ако го има…
Този цитат и други подобни внушават, че само Енгин има душа и духовен живот. Което е невярно и неморално. Питам се, ние като жени и майки, обичащи децата си, лишаваме ли чуждите деца от внимание и грижа, смятаме ли ги за бездуховни, празни, лицемерни, или се радваме на техните таланти и постижения?

Защо тук, в темата, не можем да говорим за Енгин Акюрек, без да мразим и обиждаме неговите колеги?
Докато обсъждахме АБО, отбелязахме близостта на Тимур Савджъ и с Мерал Окай, и с Енгин Акюрек. Отбелязахме задружността на целия екип.
КВФ се снима почти две години, симпатиите особено на Хилял Сарал към Енгин също бяха предмет на темата.
Харесваме Фарах в трейлъра с Енгин, но е скована в трейлъра с Къванч!?
В момента Тимур Савджъ, Керем Чатай, Хилял Сарал, Едже и Мелек, Енгин Алтан, Фарах Зейнеп Абдулла, са заети с други проекти, но те продължават да са същите творци и хора - талантливи, креативни, приятели на Енгин и определено ценители на неговия талант.
Не разбирам защо трябва да сме срещу всички, които не са Енгин. Не призовавам да харесвате други актьори, а само да не ги подценяваме и обиждаме.

# 243
loveofmine упорито застъпваш тезата, че само Енгин Акюрек има дълбока душевност и талант, всички други са лишени от тези качества.
Съвсем не всички. Коментарът се отнася за точно определен трейлър, който ни беше представен, предполагам с очакване на коментар и впечатления. Някои го харесват, други - не. Нормално.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 13:05 от AureliaFelix

# 244
Цитат
Тоест трейлърите имаха център – човешката душа с нейните причудливости. В тая бездна е дълбал Керем Дерен, там е бъркал Енгин Акюрек… Но човек вади нещо само, ако го има…
Този цитат и други подобни внушават, че само Енгин има душа и духовен живот. Което е невярно и неморално. Питам се, ние като жени и майки, обичащи децата си, лишаваме ли чуждите деца от внимание и грижа, смятаме ли ги за бездуховни, празни, лицемерни, или се радваме на техните таланти и постижения?
Скрит текст:
Защо тук, в темата, не можем да говорим за Енгин Акюрек, без да мразим и обиждаме неговите колеги?
Докато обсъждахме АБО, отбелязахме близостта на Тимур Савджъ и с Мерал Окай, и с Енгин Акюрек. Отбелязахме задружността на целия екип.
КВФ се снима почти две години, симпатиите особено на Хилял Сарал към Енгин също бяха предмет на темата.
В момента Тимур Савджъ, Керем Чатай, Хилял Сарал, Едже и Мелек, Енгин Алтан, Фарах Зейнеп Абдулла, са заети с други проекти, но те продължават да са същите творци и хора - талантливи, креативни, приятели на Енгин и определено ценители на неговия талант.
Не разбирам защо трябва да сме срещу всички, които не са Енгин. Не призовавам да харесвате други актьори, а само да не ги подценяваме и обиждаме.

Валентина, благодаря ти за този пост!  newsm51
В тази тема ще пиша, когато  ми е възможно разбира се, и за другите актьори, които са били  в сериалите с участието на Енгин Акюрек. Просто няма  нови неща около него с голям интензитет,  за да се пише единствено и само за Енгин. Освен това не е лошо да се разнообразява с нечий друг колорит, защото повторението  не е вече майка на знанието........

# 245

Работното момче вече си заслужи целувка на благодарност по бузата. Simple Smile
Аурелия, нали вече споделихме впечатленията си? Лично за мен интересът ми към КШ започна и приключи с този трейлър. Simple Smile Фара си я харесвам, но не видях за какво да се захвана в "танца", освен за напрежението и страха в очите и... А другият актьор просто никога не ме е интересувал. Тъй че да си валсува човекът... за радост на своите фенове.

# 246
 Тук пишем за Енгин Акюрек. [/b]
По-точно е да се каже,  това е дискусионен форум за ЕА, стари и нови проекти. Идва от римския форум, при гърците - агора. Публично място, площад, център на обществения живот. Магазини, храмове, публични домове, парламента са били на площада. Там се е родила демокрацията. Най-великото постижение на човешката цивилизация. Всеки опит да се налагат ограничения е опит да се избяга от
замисъла на форум като такъв.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 13:51 от clio1978

# 247
  • Пловдив
Цитат
Скрит текст:

Валентина, благодаря ти за този пост!  newsm51
В тази тема ще пиша, когато  ми е възможно разбира се, и за другите актьори, които са били  в сериалите с участието на Енгин Акюрек. Просто няма  нови неща около него с голям интензитет,  за да се пише единствено и само за Енгин. Освен това не е лошо да се разнообразява с нечий друг колорит, защото повторението  не е вече майка на знанието........

Абсолютно правилно - като герои, като образи свързани със същите на Енгин. Повечето актьори си имат теми и е възможно да обидим някого или да нарушим правилата. А за Енгин - бол новини, снимки също бол - с пълен интензитет.

# 248

Моля, ВалентинаР, не ме цитирайте извън контекста. Говоря само и единствено за трейлъра. Има ли забрана човек да вижда или да не вижда нещо? Нямам ли право на мнение? Аз съм зрител и говоря за това, което съм видяла от трейлърите, а то няма нищо общо с майчинството. Художественото произведение не е рожба на майчина или татина любов, а на любовта като естетическа категория  и на таланта. Лично мнение.
Аз харесвам Енгин Акюрек и затова съм в тази тема, а не в друга. И когато даден материал е поставен в нашата тема, съпоставката се налага от само себе си.

# 249
Цитат
Скрит текст:

Валентина, благодаря ти за този пост!  newsm51
В тази тема ще пиша, когато  ми е възможно разбира се, и за другите актьори, които са били  в сериалите с участието на Енгин Акюрек. Просто няма  нови неща около него с голям интензитет,  за да се пише единствено и само за Енгин. Освен това не е лошо да се разнообразява с нечий друг колорит, защото повторението  не е вече майка на знанието........

Абсолютно правилно - като герои, като образи свързани със същите на Енгин. Повечето актьори си имат теми и е възможно да обидим някого или да нарушим правилата. А за Енгин - бол новини, снимки също бол - с пълен интензитет.

Според мен се измести малко фокусът на тази дискусия. Призивът беше да не се обиждат и подценяват другите актьори, а къде и по колко ще се пише за тях си е само и единствено право на всеки отделен потребител в този подфорум. Що се отнася за новините и интензитета на снимките въпрос  е на количествено определение, което е доста индивидуално качество. А повтаряемостта си е ясна, като интензитетът при нея е огромен. Но нейсе, нека да е за добро, както обичат да казват съседите.  

# 250

Да се изпусне някоя и друга дума за колега, не е престъпление. Пък и древните философи са казали, че истината се познава в сравнението.

Ами да, ще се изпуска. Фарах нали е партньорка на Енгин в новия му проект, така че си е съвсем по темата.  [/quote]

[/quote]
Много вярно. Така се случи, че трейлърите излязоха почти едновременно, филмите започват по едно и също време, една и съща партньорка,  любовната тема присъства и в двата филма. Сравненията са неизбежни. Лично на мен, ми е много любопитно при коя двойка ще се получи химията,за да повярваме в историята, която ни разказват. Защото тя е нещо повече от актьорска игра.
Друго, което ми направи впечатление е, че в КС§Ш доминиращ е мъжкия образ. Жената следва мъжкаря, самеца, Курт с един поглед разбива сърцето на баронесата и тя е в краката му.  При МСП е обратното, женският образ е централен. С подсрижката и бръсненето Текин явно се разкрасява по неговия си начин за среща с жената. Да й се хареса. И трето, на макс се експлоатира физиката на КТ, никой не смее да го загрози. Докато ЕА е умишлено загрозен, без чар. Няма кой знае какъв макияж при Ейлюл,  няма нужда просто, докато Фара здраво са я пипнали  в КС§Ш. Като лице, извън реквизита, характерен за епохата. КТ е много красив мъж, изисква и ниво на партньорката.

# 251

Много хубава корица си поставиха от БГФБК. Simple Smile

И една прекрасна усмивка. Simple Smile

А това пък е - за разкош. Simple Smile))
Вкусовете ни ще си останат различни. Simple Smile За нас НАЙ-красив си остава Енгин, колкото и да не се нрави на някои  физиката, химията, или метафизиката му. Simple Smile))

# 252
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама моля ви се момичета, какви са тези дилеми?  newsm78  Crazy Тук се обсъждат всички, актьори, които са участвали в проект с Енгин, като фокусът разбира се е върху Енгин Акюрек. Да не говорим, че в трейлъра участва Фарах, която е и партньорка на Енгин.  Peace

На мен също нещо не ми допадна валсът им , но пък не се знае какво е искал да постигне режисьора като ефект. Може би празната зала е с цел да се фокусира изцяло върху танцуващите, без прекалено много помпозност.  Ако тази зала е в дома на Курт(КТ) може да е в унисон с характера на героя му. Така, че много зависи какво е искал да каже режисьора.

И един поздрав с една малка сладка принцеса с огромен талант.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

9-годишно момиче изправи Слави Трифонов на крака

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:18 от daizy_g

# 253

И за любителите на детайли...  Heart Eyes Най-красивите ръце.

# 254
  • Пловдив

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама моля ви се момичета, какви са тези дилеми?  newsm78  Crazy Тук се обсъждат всички, актьори, които са участвали в проект с Енгин, като фокусът разбира се е върху Енгин Акюрек. Да не говорим, ч в трейлъра участва Фарах, която е и партньорка на Енгин.  Peace

На мен също нещо не ми допадна валсът им , но пък не се знае какво е искал да постигне режисьора като ефект. Може би празната зала е с цел да се фокусира изцяло върху танцуващите, без прекалено много помпозност.  Ако тази зала е в дома на Курт(КТ) може да е в унисон с характера на героя му. Така, че много зависи какво е искал да каже режисьора.

Това е въпросът - не разбрахме посланието. Докато в трейлърите на МСП - любовта присъства, запознаване с героите присъства, загадката присъства.... Желанието за гледане на филма, е на макс.

Общи условия

Активация на акаунт