Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 410
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Още един колаж с актьорите на "Кара пара, любов". Отивам да сънувам - Текин или Йомер.

"Мисля, че до 2-3 дни Ay yapım ще обяви актьорите.."

# 556

Още един колаж с актьорите на "Кара пара, любов". Отивам да сънувам - Текин или Йомер.

"Мисля, че до 2-3 дни Ay yapım ще обяви актьорите.."

А дано! Инак се излагат... ама много. Щото те са тези, които би трябвало да промотират сериала. А феновете (и не само феновете!) ги водят не с една крачка, ами направо с километри в оповестяването.

Скрит текст:
За да пестя усилията на някои от четящите, съобщавам нивото на реката в сантиметри: 40. Все още няма опасност от наводнения. Wink Рекордите са непостижими за една река... те могат да се сравнят само с океанските приливи - не в сантиметри, а в метри.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3531 smile3531 smile3531 Спокоен сън!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 02:05 от marytza

# 557

Добро утро момичета !

Мариянка
Скрит текст:
  за всички новини които откриваш и споделяш с нас.

Щом до няколко дена от Ай Япъм ще "кажат" и актьорите - работата отива към очакване и на трейлър.

Марица -много си далеч от "истинските  постижения"  - дерзай !!!

Оставаме и днес в очакване на снимки и новини.

# 558

Днес темичката е върхът!!!
Мн000000го неща научих като например :
Добро утро и успешен ден ! Любовта няма как да бъде отнета !
Нека денят е пълен с новини и усмивки.
Днес да броим - тях, усмивките  
Да бъде - денят на усмивките.

Скрит текст:
Дотук с добрите пожелания ХАХАХА
Вижда се, че Новата Енгин година носи промяна още със старта си.
Ама то дори и снаксчета да рекламираш, някой рекламодател все пак трябва да те покани....
Пък Енгин никой не го кани.
Ами, да! Не се е чуло да е отказал участие в реклами. Такъв фундаментален факт няма как да не бъде отразен от Фуркан, или друг подобен. Кой знае каква шушумига е в действителност. На швейцарско кафе.
С доста голямо закъснение, но не мога да насмогна с четенето искам да честитя на всички Новата 2014 година
Найс, а?  Феновете, въпреки всички недоразумения, запазват чувството си за хумор.
Ама много найс наистина.
Да си припомним  кой е Фуркан -
Нищо ново, вилата, коментара за офертата, за да се снима в нея, сценаристи и т.н. Сега обаче споменават Тувана за водеща актриса с Енгин в "Kara Para Aşk".
Ихааа... супер! Бих била много доволна, ако не друго, поне е красавица, личи й българското в нея. Дано е тя!
Дали да преправям колажа на Енгичилерките? Зрителят се е преситил само на хубави лица.

И отново статия от днес - отразена е победата на Енгин в анкетата на арабската телевизия MBC:
"Енгин Акюрек, Къванч Татлъту - резултатът е повече от успешен"

Здравейте, момичета! Тъй като напоследък повече ви чета, едно голямо благодаря на всички, намерили време да влязат в темата и да споделят емоциите си. Забелязвам, че даже апологети на КТ и БС се включват все по-често в нашия общ празник
Енгин Акюрек - постоянен извор на вдъхновение!
Темата кипи от живот. Една дума за Енгин поражда порой от чувства...
Готви нова тема, душко!
От снощи МАМАТА ми върти номера и отново по икиндия се класирам,
И какво ще правя? - Всяка клюкичка за Енгин вече знам.
Всеки в живота си прави избори. Изборът на Енгин е ясен и той го следва неотклонно - да бъде актьор.
Няма връзка, това си е просто едно чалга парти.
Беда, момичета! Енгин Акюрек "не е атрактивен за рекламодателите"! Ще умре от глад!
Ммммммм, много обичам когато говорим за изкуство.
Това ли е новината - АЕ награден за жена на годината?
За съжаление, практиката да се променят оригиналните заглавия на филмите е много... погрешна
Това е най-якият виц, който съм чувала тази година!
Невъзможно! "Човек вижда толкова, колкото знае."

Новините такива каквито са :
"Кара пара, любов" започват снимки и във Ван, тъй като досега във Ван не са участвали основни актьори при снимането.".... Ще се снима успоредно и във Ван и в Истанбул.
Да...Световната съкровищница от цитати винаги може да ни извади от положението...

"Европа отбелязва деня на влюбените" - просто неустоимо.

Рекламааааааааааа
Две години непрекъснато да си № 1 по рейтинг е предостатъчно условие
Да се погрижиш за възрастен човек, да купиш обяд на бездомник е благотворителност..... за това може да не знае дори и семейството ти

Ердоан е избран президент на Турция на избори, а не спуснат с надуваем балон.
Радва ми душата.

Не на ЕА съм фенка, фенка съм на неговите фенове. Не разбирате ли, че сте по-интересни от него.
За да не сме нескромни, ще изброя само....Е, хайде да не препълвам страницата... Знаем, че сме интересни, ама най-вече сме скромни

Нивините продължават -
Комшиите се събудиха след запоя за посрещане на НГ. Навсякъде тиражират новината за първото място на Енгин. То, някои не виждат и талант, и красота у Енгин, ама... няма да им давам моите очила
аз продължавам да чета всичко, написано за Енгин "от трети лица".
Енгин да има работещ PR и собствена страница в Интернет!?  - Изобщо не ме вълнува кой зрител какво иска. Ама не се знае дали наистина няма да свършат билетите.
От казаното за него разбираме какъв е Енгин и в живота. Да, ама - не. Даже не се нуждая от гледане на карти, за да разбера що за човек и актьор е Енгин. Всеки е споделил само най-прекрасни впечатления.  "Няма лоша реклама", "пишман актьори", "овце", "примати".
Обобщението  отново е на грешна основа, струва ми се. Овца аз наричам Нарин. И няма да си променя мнението.

Грешно зададен актуален въпрос -
Да попитам, планира ли се промо на МСБ в чужбина? С актьорите в главните роли. Или заради скромността на ЕА няма да има такава рекламна акция. Или може би заради падащия рейтинг. Вторият фрагман е с 35 % по-малка гледаемост от първия. Значи, първият фрагман не е провокирал нужния интерес. Сега е момента за  промо в арабския свят. Докато е още гореща новината за първото място. На Запад - мисия невъзможна. Най-много да се съберат роднините на участниците във филма.

Е, е, е, не изваждайте цитатите от контекста…В моите очи това няма да се промени. Аз гледам Ясно!
Няма да изброявам всички. Открих гафче. Забелязахте ли?
Няма да  питам с какво заслужих. Това може само ме радва. А това, че някои пък оценяват някой си друг, нито ме притеснява, нито ме вълнува. Друго не ми и трябва
И да си припомним мнението  - Енгин за година се беше отдалечил от шоубизнеса

Виртуози  на словото.
Какво е общото между всички герои на Енгин, видени от нас - Всеки от тях е различен, не особено добре приет от най-близките си, "магаре", убиват го... може би защото  гледаха чула, а не коня под скъсаното, отхвърлен и неразбран от всички, никой не се запита, аджеба, какво му е на това момче, дето е позволило да се случи нещастието.
Точно това сближава всеки от тези образи, изиграни от Енгин, според мен.  Носят у себе си много любов. Поривът е един и същ. Тъй че аз съм „за”!
Склонни са да променят мнението си на основата на това, което са почувствали у другия. Това е много важна черта за изграждане на отношения на разбирателство и приятелство.
И в тази посока на разсъждения, това, което най-много ме дразни  е липсата на желание да разбере "другия" и вечното убеждение, че е неизменно прав. Така и не разбра, че не е прав.
Шашнат Керим. Лично мен той не ме интересува, ама никак особено във финалната сцена! За разлика от Берен Саат ..., където беше блестяща... Ако ме интересуваше... А той грам не ме интересува. Ако не ни се натрапваше тук за сравнение (то пък една база за сравняване!...), дума нямаше да напиша за него. Абсолютно неморален и сбъркан като   послание. И все пак нека не злоупотребяваме...Иска се нещо повече. Примерно, да си мъжкар.
Представата си за Енгин не изграждам по филмовите му герои. Изграждам я по споделеното от други за него - хора.
Съжалявам, ако у Вас се е създало такова впечатление.
Да изясняваме позициите си... в неразбирателството.

Предложение прието с аплаузи -
Ако имаше начин дизто ... на Енгин да се излъчват в един и същи час едновременно, ще ми бъде интересно, предвид купона, който ще се заформи... но иначе, не ме вълнува.
игнор - ignore -

Пробелем -
Скачаме когато някое мнение не ни харесва, но когато даден пост е наистина грозен, обиден - мълчим? -  
Проблем ли е? Ако Ви е приятно да го правите, моля.

Е, това вече за мен е вицът на деня. Е, извинете, но точно с този пример не можете да ме убедите, че си заслужава да разсъждавам изобщо.
Просто обичам да обичам... - и още повече когато ме обичат.
Спирам дотук.
Подобни сбъркани послания не са ми по вкуса.

Новината от последния час -
Енгин Акюрек в сериала "Kara Para Aşk" - все още не е уточнена водещата женска роля и, че ще актуализират новината, когато това стане ясно.... Все още споменават Туба или Джансу....

"Една усмивка прави радостни поне двама - Опитайте се да четете редовно темата
Да сте виждали нещо по-красиво... Не сте!!! Запазете доброто настроение  ...
"като цървули"  
Подарявам ви тази усмивка.
Хайде стига вече ,а?
Да се кори човек за мислите му е... повече Божа работа. За другите ,няма да говоря.
Моля, продължавайте да си разсъждавате.
Божествен актьор! Появи се нова анкета.  
Споделям с майсторите .................

#Crazy Rolling Eyes

Скрит текст:
колко безсмислен труд и то на халос/spoiler]

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 08:03 от PaulaSS

# 559

За днес съм си "предвидила" повече кафе-паузи в които  ще релаксирам  с " КВФ" и Керим Ългаз.

# 560
  • Пловдив

Здравейте момичета. Нека и днес новините ни радват.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 09:45 от mariana51

# 561
Добро утро!

# 562
  • Бургас
Гюнайдъъъън Hug

Марианка,момичета ,хубави новини сте постнали Heart Eyes.Не остана ,чакането свършва yes

https://www.facebook.com/photo.php?v=218940611517363

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 10:16 от haqsko

# 563
Толкова пъти досега се опарихме, вече съм предпазлива. Да вярвам ли на тези съобщения? Да приготвям ли Оскарите?

Работата била ускорена, а Ay Yapim мълчат, защо? Много странно. Може би защото няма какво да съобщят?

Омръзна ми от слухове, от мъгла, от ослушване в тъмнината.

Дива, успяла си да направиш забавление от публикации, които иначе само будят недоумение, възмущение, изумление. Благодаря ти! По-добре да се смеем, отколкото да се ядосваме и да водим безсмислени дискусии.

# 564

Красота !

Уж днес си бях "определила" - Керим Ългаз и "КВФ" за кафе-почивките, пък то ...

Мислите ми сами отиват към острова и към тази двойка.

# 565

Найс, а?
Не били мъжкари героите на Енгин...Поредният виц...

newsm51
Добро утро, Марта, Мариянка, Марица, Хаяско, Аурелия, Милка, Паула! Тануша, виждам те на балкона! И на вас, които ще дойдете по-късно...
Желая ви един приятен ден с тези прекрасни новини...
Пишете, момичета, четат ни, цитират ни, копират ни...Правете клипове, колажи, а спойлерите ви от вчера са върхът! То е повече от ясно - денят не е пълен без нас!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 10:55 от loveofmine

# 566
Привет!

За начало на деня си избрах този красив колаж. Прекрасно като настроение, нали?

# 567

Пишете, момичета, четат ни, цитират ни, копират ни... Правете клипове, колажи, а спойлерите ви от вчера са върхът! То е повече от ясно - денят не е пълен без нас!

smile3525

# 568

Това е карикатуристът, който изготвя рисунките за Енгин във филма "Малка история през септември".

# 569
За много години, дами и господа!   bouquet

С новата година са дошли нЕкои промени.  Thinking  Няма я дежурната анкета-чаршаф, което аз приемам като новогодишен подарък лично.  bowuu Благодаря на авторката!   bouquet Другото, което ми направи впечатление е промяната на името на новия проект на Енгин Акюрек дал новото име на темата. Преди беше „Kara Para Yalan Aşk” сега е станало „Kara Para Aşk”.  newsm78 Дано е знак за наместване на нещата и повече яснота по самия проект и участниците в него.  Praynig
Приключила е и изключително важната за нас анкета на световно (не)известния арабски канал.  Praynig Интересно защо тук се коментира победата на Енгин спрямо КТ, а не примерно спрямо втория.  Thinking Може би по-малко са чували за него - Мехмет Акиф Алакурт. Той почти е настигнал Енгин благодарение на главната роля в Sila (с Джансу Дере) излъчен в Турция през далечната 2006 г. Същият за съжаление се провали миналата година с един шумно промотиран проект на историческа тема - Фатих. Спряха го на 5 или 6 епизод. И като  "малинката"  на тортата накрая на годината обраха малинките за най-лош филм, мъжка и женска роля.  Sad Това го пиша не като злорадство за втория в арабската анкета, а като предупреждение към първия.  Praynig
Видях по напред в темата, че сте се възмутили на ValentinaP за постнат клип без Енгин Акюрек в него с аргумента какво общо има.  Thinking Всичко има общо.  Peace Дали продуцент, дали партньори, колеги. Енгин не е самотник на остров. Текин е такъв.  Wink В бизнеса и понякога омразната ви реклама е така. Както от Ay Yapim не се питат какво общо има и са прикачили трейлъра на bi küçük Eylül meselesi на всеки трейлър на Karadayı.  Grinning

Какво общо има?  Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт