iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 653
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте!
Колко време може да се приема без прекъсване maxi-hair и след това колко трябва да се почива?

# 61
  • Пловдив
Здравейте, трябва ли да се почива при прием на Омега 3 рибено масло?

# 62
  • Бургас
Здравейте, трябва ли да се почива при прием на Омега 3 рибено масло?
не  Peace

# 63
Здравейте и честита нова година на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 15:22 от katq87

# 64
  • София
Здравейте!
Колко време може да се приема без прекъсване maxi-hair и след това колко трябва да се почива?
Максимум 2 опаковки и след това трябва да се направи почивка поне 2-3 месеца.
Зависи какъв е проблема, най-добре е да се консултираш с дерматолог
Добавките за коса  действат бавно - дори може да изпиеш даден продукт, да мине време и след това да се появи очаквания резултат

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 65
Здравей Денис, четох в предходната тема че си писала за вит. Д и че при липсата му може човек да затлъстее и да получи ИР. В какви дози трябва да се пие, ако вече има такъв проблем-за да се възстанови от загубата?(Или загубата на витамина трудно се набавя?!) Peace

www.iherb.com

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

# 66
И аз се присъединявам към горния въпрос; преди една седмица си правих изследвания и се оказа, че нивото ми е 25.90   nmol/l при долна граница 50.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 67
  • София
 Съншайн 

За вит.Д и ИР - 2000МЕ/дн., но е добре лекар да ти го назначи
Витамин Д се приема само през студените месеци, през лятото тялото ни може да го синтезира /от слън. лъчи/ или дозата се променя

Днес получих 4 пратки, от:
11/23/2013
11/27/2013
11/30/2013
12/3/2013

Това, масло е без аромат, зърнеста консистенция, но от ТТ се втечнява, попива добре, не оставя мазни следи, но трябва да се изчака поне 10 мин.
http://www.iherb.com/Now-Foods-100-Pure-Shea-Butter-7-fl-oz-207-ml/52936
Сироп от кафяв ориз:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Organic-Brown-Rice- … 16-oz-454-g/11693  - прилича на вкус и консистенция на гъст карамелизиран сироп - много съм доволна. Този продукт е с нисък ГИ 25, на глюкозата е 96

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 68
Съншайн  

За вит.Д и ИР - 2000МЕ/дн., но е добре лекар да ти го назначи
Витамин Д се приема само през студените месеци, през лятото тялото ни може да го синтезира /от слън. лъчи/ или дозата се променя

Благодаря ти Денис   bouquet
Тези подходящи ли са: http://www.iherb.com/iHerb-Nutritionals-Vitamin-D3-5-000-IU-120-Softgels/50807 ?

Алексче колко струва едно такова изследване? Peace

И пак да попитам някой има ли получени продукти от 19-21.12.2013г? Peace

www.iherb.com

iHerb® Код за отстъпка при първа поръчка: WTV946

# 69
25 лв. е в Цибалаб + 2-3 лв. такси за обработка.

За поръчките - не ми се вярва някой да е получил от толкова скоро. Последната, която ми пристигна вчера, беше от 08.12.

# 70
  • Пловдив
Моля, препопърчайте ми нещо изпробвано за подуване на корема, предизвикано от образуване на газове Rolling Eyes С папая ензимите нещо не се разбираме по въпроса, а досега не съм се сблъсквала с подобен проблем. Едва ли е от храна, тъй като не съм променяла хранителни навици. От добавките в момента пия витамин Е и омега 3, а когато се налага витамин С и ехинацея.
  bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 71
  • Бургас
Моля, препопърчайте ми нещо изпробвано за подуване на корема, предизвикано от образуване на газове Rolling Eyes С папая ензимите нещо не се разбираме по въпроса, а досега не съм се сблъсквала с подобен проблем. Едва ли е от храна, тъй като не съм променяла хранителни навици. От добавките в момента пия витамин Е и омега 3, а когато се налага витамин С и ехинацея.
  bouquet

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

И аз от малка си ходя издута. Нищо не ми е помагало досега. Важно е да откриеш каква е причината за подуването - дисбактериоза, наличие на бактерии в СЧТ /хеликобактери, ентерококи и пр/, синдром на раздразнено дебело черво, недостиг на ензими /ако имаш недостиг на ензими храната не се смила добре и това води до издуване и газове/, алергия към определен тип храна /особено млечните и съдържащите глутен/.
Аз пия често пробиотици и избягвам да смесвам различни храни при хранене.
Може да опиташ да пиеш комбинация от ензими /не само папаята/, защото може да имаш нужда от друг вид ензим, който тялото ти не произвежда достатъчно и което може да е причината за издуването. Хипотези много.

П.П. В една аптека ми похвалиха Дегазин, но не съм го пила.
В момента пия това, но още ми е рано за отзиви:
http://revita.bg/12075/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B … 1%80%D0%B5%D0%BC/

# 72
Здравейте! Да попитам как се премаше тази ехинацея http://www.iherb.com/Natural-Factors-Echinamide-Clinical-Strengt … -60-Softgels/2619  като профилактика и при първи симптоми? Да попитам и колко дъълго се пие?

# 73
Включвам се и в тази тема Embarassed Редовно поръчвам от Iherb. Дори тези дни вече започвам да се притеснявам, че поръчката ми от 29 ноември още не идва, а вчера дойде тази от 18 декември Thinking Тази по-скорошната е за пощата, а предишната е за митницата. Дали това е причина да се бави толкова? Thinking Вие имате ли случаи на изобщо непристигнали поръчки? Embarassed

# 74
Аз лично за 3 години досега нямам случай на непристигнала поръчка. Можеш да провериш вече дали не е в митницата.

Общи условия

Активация на акаунт