"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

полудях беееееееееееееееее
И аз Жани, много ме натовари тази серия, чувствам се като изцеден лимон. Cry
То все гадост след гадост. ooooh!
След рекламите и краааай.
Не остана момичета и аз съм много скапана, довечера ще сънувам кошмари Shocked Shocked Shocked #Puppy dog #Puppy dog help help help help

# 496
АЙ СЕКТИР БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 497
Излъгах,  Embarassed   без да искам....  Embarassed newsm47 newsm47
Ама що него, бееееееее аптали?!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy

22:45 - 23:00 reyting'leri  тук има реклама  Mr. Green

1) STAR: 8.31
2) FOX: 5.1
3) SHOW: 4.56
4) KANALD: 3.05
5) SMNYL TV: 2.65

# 498
След малко ще се гръмна аз  Rolling Eyes
Защо??? Защо все на него???   #Cussing out

# 499
Заловиха го, без вина виновен. Така, ще е докато не спре с това Тозлудере. #Cussing out

# 500
Ох миличкия Яманчи само повтаря, че нищо не е направил  Cry Cry Cry Cry Cry

АЙ СЕКТИР БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

+1  Hug Hug Hug Hug

Излъгах,  Embarassed   без да искам....  Embarassed newsm47 newsm47
Ама що него, бееееееее аптали!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy

Ми щото е абдал затова - права е Надето, че има нужда от малко набиване на канчето  bash bash

# 501
Мисля да погърмя и по Серка, заради туита й. Joy

# 502
  • Стара Загора
smile3512 smile3512 smile3515 smile3515 smile3511 smile3511 fight fight hit hit hit hit hit hit

аааааа бяс, бяс якооо #Cussing out #Cussing out

# 503
# 504
Значи всичко се Яман преследва.... Нямам думи ! Ще умра,някой да ме убие  #2gunfire baby_neutral НЯМАМ ДУМИ  ooooh! smile3518 Rage простооооооооооооооооооооооооооо

# 505
охххххххххххх инфаркт шЪ ми докарат тая вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ЕДЖЕ АБЛА ИСКАМЕ ФРАГМАААААННННННН  Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
Споко, Селим аби, ще оправи работата - ще пуснат СРС и ще стане ясно,че момчето е било там за даде пари за бебето  newsm78

# 507
Ох, свършиии и пак се оказа в ареста този Яманчи  ooooh!

Момичета май за превеждане няма много. Ако нещо ви е важно питайте. Ако мога ще го преразкажа. Много ми стана гадно ... наистина.

# 508
милички,лека нощ от мен  Hug Hug Hug
епизода ме разби,нали съм си романтичка,и всичко ми дойде малко в повечко  Peace
до утре,живи и здрави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,беше ми много приятно с вас  Blush Hug

# 509
  • Стара Загора
Хич не го съжалявам Яман, на кому го д****и там, кой го кара да ходи, глупак  #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт