Отговори
# 465
  • Още у мъглата ...

Охооо, Ренка, честити гащурляци и авче  Hug Heart Eyes
Хехееее, върнала си си и пингвинчето  Grinning Party Party

# 466
Много готин тоз Явуз Heart Eyes

не е за изхвърляне  Mr. Green

# 467
  • Още у мъглата ...
Много са сладкиииииииии.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 468
# 469
С муза съм, ама сте изписали 20-30 нови отговора. hahaha

Емко мокър, гаче ли е минал целия на Серка през устата, тропа на портичката на Явуз. Апапите дето му отварят немоат повярва на очите си. Па кат си отваря Емко устата и на ушите си немоат повярват. ТоА си признава, че Гюнешката сА била гътнала безвъзвратно в морето по негова вина. Явката и той са чуди ко да прай немой земи решение. Ма кат са размисли, Емко сега муй паднал в ръчичките. То бива и на сестра си тялото да потърси, ама туй една друга тема. И Емко кат сега са предава Явката речи, че той да не е мафиот та да се саморазправя и зе та викна ченгетата да си го приберат, щом като сА предава.
Ин диз момънт Ферка с двете аверчИта, докат са чудеха отде да зафанат да търсят Феркиния генотип рекоха да са настанят и да са заредят с по едно.  Shocked Ей така ми станах дзъркелите, ама немойте предположи таз компания де са настани.  Mr. Green На Джансуто в хотела! ooooh! То напрау кат на филм стана. И де шА ударят по идно - у Найта, ъф корс. Пък там хора на Санджактар холдинг колку щеш, оти държат конкуренцията под око. Ферка нали мноу намахана и сичко надушва веднагически усети кой ша им бутне и по нещо друго освен по Идно Джакче. Таман с аверчитата бяха дръпнали по един път и колегата на оная полисмънка Джан, (чей чи ни Гу помня как сЪ казвашИ  newsm78) зе та нахлу с цял екип у Найта. Те па нали прибраха Емко и рекли да видят Гюнешката да не е скрита там някъде, пък той да сА праЙ на улав, че я бил загубил из морето. Кат ги надушиха как са са напушили Ферка и сие, зеха та ги подкараха към участъка.

Ферка са дърпа по целия път, плю и ги нарежда като за световно. Ухапа двама полицая, единия бешИ на Джан колегата (дато не му знам името). Не пропусна да кажИ, че немой тъй да затварят чужди граждани и тя лично шЪ гУ напрай международен въпрос, само да мой да са обади на тати в Хамбург. Ей така бясна я вкараха с двамата й авери в участъка, където до тогава кротко си лежеше Емко и премисляше защо Аджеба Аллах пак гУ наказва като му отнема поредната жена. Как си лежеше и му набутаха двама съмнителни и надрусани в килията, а от другата страна на решетката се опитваха да натикат нЕква мадама, ама бая нокти и зъби отнасяха полицайчетата. И напраУ му сА стори, че халюцинира щот се едно Аллах му изпрати точно гласа на неговата сопната Ферка.  #Crazy Щипна са два-три пъти ма гласА нИ сЪ махаше та Емко са надигна белким кат станИ прав му спре шума в ушите. Капитална грешка!  Naughty Сега и в очите си се усъмни щото, Аллах каретсин, почна и да я вижда Ферка. #Crazy И без да ще кат са изтръгна от гърлото му едно "Фериха!" ...
Мацката от другата страна на решетката сА извъртя, приближи сА и му вика "Познаваме ли се?".
Край на първи епизод

Тук съм пропуснала една сцена - какво става междувременно с останалите персонажи, ама за нея отговаря Зиз и ще я мушне на мястото на звездичките.  Hug

Зиз, онуй ще го минем като ретроспекция щото Ферка трябва да си разкаже биографията.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Оф яяя,  Профиии супеееер newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, Капитална грешка smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 470
  • Още у мъглата ...
Айййййййй, олтарчето на Зизка къде гледка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 471
Сахерлита в действие  Joy

# 472
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Емко мокър, гаче ли е минал целия на Серка през устата, тропа на портичката на Явуз. Апапите дето му отварят немоат повярва на очите си. Па кат си отваря Емко устата и на ушите си немоат повярват. ТоА си признава, че Гюнешката сА била гътнала безвъзвратно в морето по негова вина. Явката и той са чуди ко да прай немой земи решение. Ма кат са размисли, Емко сега муй паднал в ръчичките. То бива и на сестра си тялото да потърси, ама туй една друга тема. И Емко кат сега са предава Явката речи, че той да не е мафиот та да се саморазправя и зе та викна ченгетата да си го приберат, щом като сА предава.
Ин диз момънт Ферка с двете аверчИта, докат са чудеха отде да зафанат да търсят Феркиния генотип рекоха да са настанят и да са заредят с по едно.  Shocked Ей така ми станах дзъркелите, ама немойте предположи таз компания де са настани.  Mr. Green На Джансуто в хотела! ooooh! То напрау кат на филм стана. И де шА ударят по идно - у Найта, ъф корс. Пък там хора на Санджактар холдинг колку щеш, оти държат конкуренцията под око. Ферка нали мноу намахана и сичко надушва веднагически усети кой ша им бутне и по нещо друго освен по Идно Джакче. Таман с аверчитата бяха дръпнали по един път и колегата на оная полисмънка Джан, (чей чи ни Гу помня как сЪ казвашИ  newsm78) зе та нахлу с цял екип у Найта. Те па нали прибраха Емко и рекли да видят Гюнешката да не е скрита там някъде, пък той да сА праЙ на улав, че я бил загубил из морето. Кат ги надушиха как са са напушили Ферка и сие, зеха та ги подкараха към участъка.

Ферка са дърпа по целия път, плю и ги нарежда като за световно. Ухапа двама полицая, единия бешИ на Джан колегата (дато не му знам името). Не пропусна да кажИ, че немой тъй да затварят чужди граждани и тя лично шЪ гУ напрай международен въпрос, само да мой да са обади на тати в Хамбург. Ей така бясна я вкараха с двамата й авери в участъка, където до тогава кротко си лежеше Емко и премисляше защо Аджеба Аллах пак гУ наказва като му отнема поредната жена. Как си лежеше и му набутаха двама съмнителни и надрусани в килията, а от другата страна на решетката се опитваха да натикат нЕква мадама, ама бая нокти и зъби отнасяха полицайчетата. И напраУ му сА стори, че халюцинира щот се едно Аллах му изпрати точно гласа на неговата сопната Ферка.  #Crazy Щипна са два-три пъти ма гласА нИ сЪ махаше та Емко са надигна белким кат станИ прав му спре шума в ушите. Капитална грешка!  Naughty Сега и в очите си се усъмни щото, Аллах каретсин, почна и да я вижда Ферка. #Crazy И без да ще кат са изтръгна от гърлото му едно "Фериха!" ...
Мацката от другата страна на решетката сА извъртя, приближи сА и му вика "Познаваме ли се?".
Край на първи епизод

Тук съм пропуснала една сцена - какво става междувременно с останалите персонажи, ама за нея отговаря Зиз и ще я мушне на мястото на звездичките.  Hug
Зиз, онуй ще го минем като ретроспекция щото Ферка трябва да си разкаже биографията.[/b]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Оф яяя,  Профиии супеееер newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, Капитална грешка smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз не мога да пропусна и това: Емко мокър, гаче ли е минал целия на Серка през устата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Малко го сгънАх, че аз съм на пангара  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
Сахерлита в действие  Joy

Гняс с оня аби Акиф , отивам в банятааа  Sick Sick Sick Sick Sick

# 474
  • Още у мъглата ...
Ох, бонбончетата ми хубавииии   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 475

ох това сега е 63 оригинален нали , че в 64 Ферка стегна багажа  Sick

# 476

Скрит текст:
Ин диз момънт Ферка с двете аверчИта, докат са чудеха отде да зафанат да търсят Феркиния генотип рекоха да са настанят и да са заредят с по едно.  Shocked Ей така ми станах дзъркелите, ама немойте предположи таз компания де са настани.  Mr. Green На Джансуто в хотела! ooooh! То напрау кат на филм стана. И де шА ударят по идно - у Найта, ъф корс. Пък там хора на Санджактар холдинг колку щеш, оти държат конкуренцията под око. Ферка нали мноу намахана и сичко надушва веднагически усети кой ша им бутне и по нещо друго освен по Идно Джакче. Таман с аверчитата бяха дръпнали по един път и колегата на оная полисмънка Джан, (чей чи ни Гу помня как сЪ казвашИ  newsm78) зе та нахлу с цял екип у Найта. Те па нали прибраха Емко и рекли да видят Гюнешката да не е скрита там някъде, пък той да сА праЙ на улав, че я бил загубил из морето. Кат ги надушиха как са са напушили Ферка и сие, зеха та ги подкараха към участъка.

Ферка са дърпа по целия път, плю и ги нарежда като за световно. Ухапа двама полицая, единия бешИ на Джан колегата (дато не му знам името). Не пропусна да кажИ, че немой тъй да затварят чужди граждани и тя лично шЪ гУ напрай международен въпрос, само да мой да са обади на тати в Хамбург. Ей така бясна я вкараха с двамата й авери в участъка, където до тогава кротко си лежеше Емко и премисляше защо Аджеба Аллах пак гУ наказва като му отнема поредната жена. Как си лежеше и му набутаха двама съмнителни и надрусани в килията, а от другата страна на решетката се опитваха да натикат нЕква мадама, ама бая нокти и зъби отнасяха полицайчетата. И напраУ му сА стори, че халюцинира щот се едно Аллах му изпрати точно гласа на неговата сопната Ферка.  #Crazy Щипна са два-три пъти ма гласА нИ сЪ махаше та Емко са надигна белким кат станИ прав му спре шума в ушите. Капитална грешка!  Naughty Сега и в очите си се усъмни щото, Аллах каретсин, почна и да я вижда Ферка. #Crazy И без да ще кат са изтръгна от гърлото му едно "Фериха!" ...
Край на първи епизод

Тук съм пропуснала една сцена - какво става междувременно с останалите персонажи, ама за нея отговаря Зиз и ще я мушне на мястото на звездичките.  Hug
Зиз, онуй ще го минем като ретроспекция щото Ферка трябва да си разкаже биографията.[/b]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Оф яяя,  Профиии супеееер newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, Капитална грешка smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз не мога да пропусна и това: Емко мокър, гаче ли е минал целия на Серка през устата  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Малко го сгънАх, че аз съм на пангара  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao
Габи Hug, сори не мога да се сдържа и сгъна, ама почти си я представих, намааната Ферка как му вика, "Познаваме ли се?" и Емко  smile3556 smile3556 smile3556

# 477
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сехерката била малко по-отворена.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 478
# 479
  • Още у мъглата ...
Сехерката била малко по-отворена.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Малко  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт