Отговори
# 540
Сценарият ви е направо .....просто съм така  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo
Някой май пита за наздраве аз съм насреща вадя веднага.

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 542
Ай Чаги какви са тея нещо от него. hahaha

# 543
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
и мене ме бройте да гледаме отново в уречен час АФК  Hug Hug Hug Hug

http://i.imgur.com/YtQPTnw.gif

# 544
  • София
Такааааа....междинна сцена със звездичките.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та Корайчик е целия в недоумение нерде е ортака, че не се явил на раб'тата... newsm78 Дзвънка некви телефони...ча му гръмнаха ушаците, ама кънекшъна е импосибъл...и така с тела на ухото си влиза вкъщи...(Емко междувременно нали е в ареста). Mr. Green

Та влиза и кво да види...детегледачката пак надрусана с чайчитУ...се е развихрила в хола като си е сложила напикания памперс на Каан на главата...съблякла се е гола и си е навила нови памперси на коланче кат поличка...и така денси в транс индиански молебен за дъжд... Crazy Crazy
Отсреща Гюла и тя не е в час....получила е тамън факса от кораба-майка и е зареяла поглед в нищото опружена на дивана кат суджук от 5лв.  #Crazy #Crazy

Каан подскача около гледачката и си умира от кеф...ама дйетитУ безстопанствено...никой не го гледа...добре, че се гледа само.... ooooh!
Даже и баба Хатидже я нема...спокойна, че Каан е с майка си...

Та кат влезе Корайчик и кат виде тва полуде...стана целия в лудости и кат се нае и сао кай на тия двете откачалки....ко стаа тукя...аз на кой съм си оставил келеша? Мале, мале...кво ви става... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Я веднагически си обличай пижамата и сваляй тия памперси...че нема в кво да обуем детето кат се напикай...лелеле...а ти ма Гюло...нали си големата майка...марш у кревата и ти...ше ви оправям и двете...сао да се опрайте сабах... #Cussing out

И така Корайчик ги разпределя по крИватитИ...и лега и той...ама е решил на другата сутрин да се напрай, че излиза и да остане....та да види ко праят тия двете до къде е в клуба. Wink Mr. Green

Сутринта....треска Корайчик вратата и се скрива...и ко да види...бавачката стаа с главоболие....Гюла е вечИ в час за нови подвизи с чайчИтата...пак е готова да прай коктейл "Лека нощ" Mr. Green
Надниква Корайчик в мутвака и ко да види...оная Гюла стрива АпУитИ....и ги слага в чайчитУ...и кай ....ахаааааааааааа...фанах ли те...ти малка мръсницоооо...ми напускаш къщата вИднага... #2gunfire
Наритва я в трътката и решава да прати бавачката на лечение при Боци дет пак е клиент на диспансера след като гръмна Ферка и евентуално майка й....(ако не я съживиме и нея...).
И така останал сам с детИтУ той се чуди кой ше го гледа? newsm78
И до кат се чуди го осенява гениална идея...ХандетУ... Whistling Whistling Whistling

В другата серия ше въри при нея с оферта... Laughing Тва го приемете кат фрагман.... Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Зехрата ако я върнете си мисля и на Чепика някоя да му намерите да я задиря,това-онова и Зехрата да се бори да си го върне,ама да е мацка та дрънка ,на село да се е променила и да е решила да бъде модерна Mr. Green

# 545
Страхотна песен - велика   bouquet

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 21:58 от Манка - Премиерка в отпуск :)

# 546
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
ooooh! ooooh!

# 548
# 549
# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз не мога ,жив да го ожалиш значи,особено преди малко ,като го гледахме толкова красив  ooooh! ooooh!

# 551
 Shocked бива ли бе такава промяна значи  #Cussing out

# 552
# 553
  • Варненска клюкарка
И аз не мога ,жив да го ожалиш значи,особено преди малко ,като го гледахме толкова красив  ooooh! ooooh!

Нали ooooh! Допреди малко като го гледахме то хубост в излишък...извън пътя дето се вика, а сега на какво прилича в ПО, то бива да се окепази така ама  Sick Sick Sick

# 554
  • У дома :)

Ши му изям бретончето значи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт