Отговори
# 615
  • София
Доколкото гледах нищо не стана интересно с тях Йо.Тая Мира му писа от скайпа с къдравата ,а се представяше за Яман,и той я хвана какви ги върши и я отряза ,както си заслужаваше,оная фърли няколко сопола и си грабна гривната от китарата му  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha а така  Joy Joy Joy newsm44 newsm44 newsm48

Ами не ме кефи нещо Киво в КГ  Wink много е слаб и незнам, нещо, абе много е слаб  Joy иначе персонажа му е китка  Heart Eyes аз не, че съм го гледала целия, само 5 серии ама  Joy да кажа  Mr. Green

# 616
  • Още у мъглата ...
Пууу, тамън мислех, че ще се скрие и хайдееее, пак го отнесе  Rolling Eyes Whistling Whistling

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пууу, тамън мислех, че ще се скрие и хайдееее, пак го отнесе  Rolling Eyes Whistling Whistling
Даже не дочаках,щото ми беше ясно какво ще стане,сега отивай обяснявай,че нямаш сестра  Joy Joy

# 618
  • София
Йо,как ще говориш за актьорска игра,ми то това понятие и Серка,са две несъвместими неща  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Габче абе сега на моменти я докарват стилистите, даже мога да кажа, че в повечето случаи стайлинга и на Мира и на Ейлюл ми харесва, а и грима вече е супер  Heart Eyes

# 619
  • Още у мъглата ...
Еййййй, този Тойгар прави половината филм с музиката  Grinning Peace Hug

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Другата половина семейството на Селим и Яманчи  hahaha hahaha hahaha

# 621
  • в подножието на планината
Диди, Heart Eyes твойто аватарче ме гледа толкова изпитателно, та в един момент си мисля, че нещо трябва да му кажа... Mr. Green

Профи, Heart Eyes Зизу, Heart Eyes не мога се спра ... Joy Joy Joy

И тая серия на ПО пропущих... ooooh! ама гледам рейтинга хвърчи в небесата...да ги държат още скарани и ще върви все по- нагоре...сдобрят ли ги - КРАЙ... Mr. Green

# 622
  • София
Другата половина семейството на Селим и Яманчи  hahaha hahaha hahaha

newsm10  hahaha

# 623
  • Варненска клюкарка
Доколкото гледах нищо не стана интересно с тях Йо.Тая Мира му писа от скайпа с къдравата ,а се представяше за Яман,и той я хвана какви ги върши и я отряза ,както си заслужаваше,оная фърли няколко сопола и си грабна гривната от китарата му  Mr. Green

Ох Ирчеее Joy Joy Joy Joy Joy Joy за червеното
Ама видяхте ли какъв рейтинг има като са скарани?!?! Шегичка- Фокс-а днес е с 2-3% защото Карагюла го няма в ефираи разликата логично се отразява на ПО  Wink

# 624
  • Още у мъглата ...
Йо,как ще говориш за актьорска игра,ми то това понятие и Серка,са две несъвместими неща  hahaha hahaha hahaha

Серка и актьорлък - такова животно нЕма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 625
  • София

И тая серия на ПО пропущих... ooooh! ама гледам рейтинга хвърчи в небесата...да ги държат още скарани и ще върви все по- нагоре...сдобрят ли ги - КРАЙ... Mr. Green

Илде  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug така си е  Joy Joy Joy Joy и аз я изпуснах само края хванах  Joy

# 626
  • София
И какво сега? Пяха ли, играха ли, с гирлянди ли бяха, с уши ли?  newsm78 Някой да резюмира с 2 думи, че ме мързи да погледна  Tired

# 627
# 628
  • Още у мъглата ...
Еййййй, този Тойгар прави половината филм с музиката  Grinning Peace Hug
Другата половина семейството на Селим и Яманчи  hahaha hahaha hahaha

Абсолютно  smile3521 smile3521 и по малко Мерт и Мине  Grinning Peace Мале как ги омешах актьори и герои, ама ме разбра  Joy Joy Joy Joy Joy

Леле, ами ти си писала семейството на Селим, аз ко ги добавям  ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е то ние и без маг Илиян,казахме,че рейтинга им ще е най-висок именно тая вечер,заради почивката на другия дето все му дишат прахта ,то си беше логично да се случи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт