Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 437
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
МарчЕла, аз Сашо редовно си го черпя със Саностол.Тази есен е изпил 2 шишета.Тези дни пак ще му взема.вОДИХ ГО На РД.Имаше кашлящи таман няколко броя.Дано не е закачил нещо. Mr. Green Mr. GreenСега отиваме към мола.После ще им правя пица. GrinningдИЕТАта от утре.
Саностол-ами правилно!! Ти пък две шишета, много са му. На пролет още едно.
Диета,  newsm78 ....що бре, диетка пък сега. Сега ще стане пролет и като хукнем по градинките ще сме най-красотни и ще станем кльощави.  Simple Smile Пица и аз имам за вечеря, но е купена от една пицария на Раковски. Много е добра. Нищо не съм готвила, нали каза диета..
Ооооо, Стейси, къде ходиш... Simple Smile
.......
Аз пък не съм привърженик на режимите... При мен всеки си прави кога-то поиска и както поиска. Пълна свобода. Няма режим на ядене, на спане, на обличане. ..........
Е това ще ме изкара извън нерви. Изобщо няма да съм в кондиция, ако всичко не е в ред. Това моето си е болестно състояние. Ето сега например смених местата на подправките в друг шкаф, пренаредих и седмици всичко ще ми се струва, че е наопаки и докато свикна ще ми е чоглаво.
Коконо, браво!! Скоро ще я вземеш, още няколко дни.  Simple Smile

# 106
  • София
[
.......
Аз пък не съм привърженик на режимите... При мен всеки си прави кога-то поиска и както поиска. Пълна свобода. Няма режим на ядене, на спане, на обличане. ..........
Е това ще ме изкара извън нерви. Изобщо няма да съм в кондиция, ако всичко не е в ред. Това моето си е болестно състояние. Е

Марче,   love001 Затова ти толкова организирана...

# 107
  • UK
мммм пицааааааааааааааааа Mr. Green

# 108
За много години момичета,извинете ме,че не можах да пиша по рано,както знаете моето семейство беше при нас на гости,празници рождения дни,не ми остана време Embarassed,едвам ви прочетох.
Коконке браво на малката принцеса,скоро ще си я гушкате Hug
Ние прекарахме добре,на Ази рождения ден мина много добре,беше много щастлив ,радваше се много на подаръците си,ще ви пусна малко снимки ако искате де.Коледа и Нова година си бяхме вкъщи с гостите,пак прекарахме добре.
Гледам оплаквате се ,че сте качили по някое килце,не се притеснявайте,както дошли така и отишли,аз от притеснения по празниците свалих 4 кг,но има и друго,въздържах се от много вкусотий по масите Crazy
Ох как ми липсвахте,ако знаете,много ви мислих,не се чувствам добре изобщо последно време,имаме си проблеми,но нямам намерение дави отегчавам,важното е да сме здрави всички,пък другото ще мине,той Господ не би ни дал изпитания,който не бихме могли да издържим.
Ох много се отплеснах мили мои.
До скоро.Ставам.
 Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:16 от Щастливка:)

# 109
  • София
За много години, Щастливка!!
И ти ни липсваше. Споделяй, ние сме си психотерапевти, няма страшно да ни отегчиш.   Hug
 Не мога да видя снимките не ме пуска, що така  newsm78 Нов профил ли трябва да правя в Гуги??

# 110
  • София
Щастливка, дано скоро ти се разрешат проблемите, ако искаш сподели! Hug
Кокоче, бравооо, страхотно! Hug
Марче, и моите са израсли със Саностол, давала съм винаги в началото на есента и през грипния период. Сега от две години не съм купувала, правя си сироп от черен бъз и използваме него цялото семейство. Отвреме навреме витС пием само.
И аз съм много ЗА режимите, но не на всеки му идва отвътре това, както и не всеки го счита за правилно. Може и на такива деца да съм случила, не знам, но от малки си изградиха режим, с моя помощ де Laughing. Хранени са нощем съвсем за кратко, по 20-тина дни. Не са ми създавали проблеми, будеха се известно време, залъгалка, водичка....зная, че е против съвременните методи, но така си напаснахме нещата, изключителни спокойни деца имах. Не съм и на принципа да реве и да го гледам отстрани, не, гушкане, но не и приспиване на ръце и така.Днес са големи, но сами си се усещат- лягат към 20ч- баня първо, после по леглата. До 21ч най-късно са отнесли. Дори да искат не успяват да издържат до по-късно. Аз също лягам рано, татко им - също. Въпрос на навици на семейството като цяло.

# 111
Сега би трябвало да се виждат Hug

# 112
За много години, момичета!
Липсвахте ми. Те гаджетата така не са ми липсвали. Grinning
Да честитя рожденния ден на майчето на Хортензийка - жива и здрава да ти е!
Да благодаря на Лус и Смърфи за картичките- вчера като се прибрах ме чакаха. Hug
Смърфи- ще ти пиша във фейса, че сега ми е бъгнал нещо- майка ми и тя е картичкоправеща и много се впечатли от картона на картичката, да ми вземеш като си идваш, ама там за подробности ще те разпитвам.
Да попиша малко- простено да ми е, цяла седмица ме нямаше. Mr. Green
Саностол и Проспан почвам да давам в началото на септември до края на март. Саностола отива за две седмици, Проспана за една- превантивно. Да чукна- не е боледувал сериозно. С изключение две лежанета в инфекциозно. Второто лежане - дадох пържен картоф от дюнер и почна с разстр. и повръщане, а първия път беше на 30 дни и родата накаца вкъщи, от ръка на ръка, пак разстр. и повр., две сестри над него, мъчат се да уцелят вена, не могат, в главата искаха да го бодат, аз рева, майка ми звъни през 5 мин. да честитя именния ден на дядо ми, беше кошмар. Мина.
Роди се недоносен, то и аз бях наддала само 7 кг. за 9 месеца. Излезе с два напъна- 2000 грама, спадна на 1700. Реших че ще го сложат в кувьоз, два дни никой нищо не ми каза. През тези два дни чувах как едно бебе плаче, то било моето- в отсрещната на моята стая, в стаята на сестрите го сложили в легълце с печка до него, да стои на топло и да го хранят те с биберон.
Дадоха ми го на третия ден и започна моята борба с кърменето, завършила неуспешно, но желание имаше. Минава доктора сутринта на визитация, вижда ме че се мъча да кърмя, ама не- вдигай нощницата, вие тук на кърмене ли си играете?
Прибрахме се вкъщи, всеки влиза и излиза от спалнята, аз нищо не казвам, срам ме е да се развявам по ц... пред мъжете и след две седмици се отказах, то вече и нищо нямаше. Пи АМ до втората годинка- жилав и здрав е, нищо че не е бил кърмен.
Коконче- ако иска през час да яде, най- вероятно не й стига кърмата, питай за дохранване с АМ. Може и да си писала, ама бързах да чета, пусто любопитство.
Иначе ние си изкарахме страхотна една седмица. Аз само лежах и нареждах, баба, дядо, прабаба и прадядо си гледаха златцето, което се размаза от кеф.
Давам и аз заявка за Марчето- пуши се под аспиратора като има гости и няма деца, има пластелин за обиране от килима, ставам да се мятам, немити прозорци от три месеца Blush. Черпя с дом. червено винце, греяна дом. ракийка и суджуци- сега ще ги прибирам от терасата, тъкмо ще изсъхнат до визитата. Ще сервирам и кафе с мляко- а ла Италия. Whistling
 Hug ви!
Имам 35 теми с нови отговори, не мога да сколасам. ooooh!

Щастливка- страхотни снимки и модели!

# 113
Много теми подхванахте, какво да пиша по-напред, че да не закъснея с вечерята?!
Правя мусака, всички я обичат у дома. Изпратих мм за пробиотици и Саностол за децата. От аб, който пиха май загубиха апетит, Миша пък с изхождането не е редовна. Едно ядат, а малката по 4 пъти на ден, каката през ден, понякога два.
Такъв мързел ме е налегнал! Марче, нямам ли шанс да се класирам за помощница?Simple Smile
Щастливке, казвай, ние сме психотерапевти. Виждаш колко кокошки сме с различно мнение, но кудкудякаме в хор. Сладурки сте ми!

# 114
  • София
Хортензия, да честитя и аз на майка ти, да е жива и здрава....щях да напиша "да расте жива и здрава"! Hug

Дарилче, добре си се завърнала!

Кой писа, че си има сушилня, Тите, ти беше май! Браво, това е прекрасна отмяна и помощ, аз от четири години имам, не съм вярвала, че може да ме улесни до такава степен, честно.

# 115
  • София
Сега би трябвало да се виждат Hug
Виждам всичко!!  newsm44 `Що сте толкова красиви и лъчисти??? Много хубави снимки, много!!
........
Такъв мързел ме е налегнал! Марче, нямам ли шанс да се класирам за помощница?Simple Smile
............. Виждаш колко кокошки сме с различно мнение, но кудкудякаме в хор.
Joy Имаш душа-камбана, тук съм и ще скоча до вас за помощ. Дай на децата пробиотик Нормофлр. Скъп е, но много работа върши- 10 бр таблетки - 10 лв. Български!
Дари, за много години!! Липсваше ми.
................
Давам и аз заявка за Марчето- пуши се под аспиратора като има гости и няма деца, има пластелин за обиране от килима, ставам да се мятам, немити прозорци от три месеца Blush. Черпя с дом. червено винце, греяна дом. ракийка и суджуци- сега ще ги прибирам от терасата, тъкмо ще изсъхнат до визитата. Ще сервирам и кафе с мляко- а ла Италия. Whistling
 Hug ви!
Ооооооооооооо, ида. Аз съм ЙедИнето, нищо не връщам.
Скучно ми е, къде сте, бре.. newsm78

# 116
Хортензия Мушкатова да ти е жива и здрава майка ти !

Влязохме в ритъм .И ние сме на пица (от вчера) а мъжа ми гледа вече на кръв до тук е на кило портокали и няколко банана, чака за вечеря зеле с моркови Simple Smile
Щастливка:) страхотни снимки  Hug
d. h. добре  завърнала се .
kokona20 радвам се за Тея ! Скоро ще е при вас !
Най - комичния момент с кърменето ми е когато ходихме на гости на племенницата - бебе на 3 месецаснахата се цедеше и така хранеше с шише, моя е бил на 1, 4 гледа гола гръд, приблизва се премлясква и накрая се навря в мен.

# 117
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук сАм. bowuu На Хортензийката на майчето да честитя празника. Ми племенника ми беше на гости.  Синчето почивка. Обикаляхме с децата, опитваха се да ме върнат в света на мърдащите. Mr. Green

Добре завърнали се на зачезналите... Hug

За кърмене говорите. Не съм кърмила. И двата пъти.

Язък ми за туй що нося..капка мляко нямаше. Ма тежки раждания...сигур затуй... Rolling Eyes

# 118
  • при късмета
Щастливка да ти е жив и здрав рожденника   bouquet Много сте хубави
Дари добре дошла
Коконче страхотна е, че вече не е в кувьоз, браво
Вио и Мари защо липсват днес?
Купих още една играчка в "Комсед", ама много ме дразнят. На повечето неща няма цени, а на тези дето има на тях и на касата цените се разминават. Все се оправдават, че по намаленията е така, но етикетите не са им коректни и иначе. Докато бяха единствените представители на Лего, можеха да си позволят "недоглеждане", но вече не са единствени. Без намаление в Билла точно това Лего, което беше харесал малкия си е на цената на тяхното намаление сега.
Сложих си основата и сега имам голяма драма какво да си нарисувам на ноктите. От кога не са ме занимавали такива работи  Rolling Eyes
Отивам да пуша и да мисля
П.П Докао се натутам Мари писала  Hug

# 119
  • София
Аз повече няма да разказвам за методите ми..., че ще ме изгоните от тук Laughing Peace
Най-много страда ММ-Девичка, много е точен горкичкия... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Единствения режим за Миленка от ММ - в 20:00 да е вкъщи зимата и 21:00 - лятото. Няма прошка.Няма късни рождени дни, прожекции, концерти. Ако концерт, театър или др. - да е с възрастен, който ще ни е познат, който ще докара детето до вратата на входа ... или аз ходя... с удоволствие Peace

Общи условия

Активация на акаунт