Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 467
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
.... нон-стоп писане в темата за ЕА, а многобройните за КТ все стоят пусти  doh
хахаха около ЕА няма никакъв проблем   Grinning

Напротив, темата не е пуста.  Новата тема  КС§Ш има 18800 прегледа.  Два пъти повече, отколкото са чакащите проекта на ЕА. Пише се малко, така е, но няма филм, нормално. По-важното е, че от новините се интересуват много хора.

# 526
# 527
  • Пловдив

.... нон-стоп писане в темата за ЕА, а многобройните за КТ все стоят пусти  doh
хахаха около ЕА няма никакъв проблем   Grinning

Напротив, темата не е пуста.  Новата тема  КС§Ш има 18800 прегледа.  Два пъти повече, отколкото са чакащите проекта на ЕА. Пише се малко, така е, но няма филм, нормално. По-важното е, че от новините се интересуват много хора.

Гледанията са за времето от пускането на темата до момента. /От дадата на пускане на определена тема до изписването и./ Тема 243 за Енгин има 7 161 гледания за времето от 5 януари 2014 до днес - около 3,5 дни. За другите - всеки може да погледне на общата страница на форума. Тема 242 има 8 889 гледания - за 5,5 дни. Тема 241 има 10 134 гледания за около 7 дни.... и т. н.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:43 от mariana51

# 528
Имам чувството ,че за първи път гледах 40 епизод! Hug
Скрит текст:
Притча за избора
Харесва ми! (346)FacebookFacebookTwitterTwitter
От Обекти;Човек26 юни 2013 г.
Притча за избораПреглед на оригинала
Мъдрец и неговият ученик седяли пред вратите на своя град и наблюдавали потока от хора, минаващи край тях. Приближил се пътешественик и попитал:

- Що за хора живеят в този град?

- А ти откъде идваш, там какви са хората? – отвърнал мъдрецът на въпроса с въпрос.

- Ох, само негодници и лъжци, злобни и завистливи!

- И тук е същото! – отсякъл мъдрецът.

След време поспрял друг пътник и пак попитал какви са хората, които живеят в града.

- А какви са тези там, откъдето идваш? – попитал мъдрецът.

- Прекрасни, добри и отзивчиви! – отвърнал пътникът.

- И тук ще намериш такива. – казал мъдрецът. Странникът отминал с усмивка, а ученикът се обърнал учуден към мъдреца:

- Защо каза на единия, че тук живеят негодници, а на другия, че са добри хора?

- Защото навсякъде има и добри, и лоши хора. Просто всеки намира само онова, което търси.

От Мениджър Нюз

# 529
Ха, Mr D, чак сега като се върнах от работа и прегледах днешните писаници, забелязах, че си приложил и втори "аргумент" - от 79 серия. Днес съм го пропуснала. Изгледах го, естествено. Голям си образ! Личи, че не си ходил в казарма... Това "завъртане" се прави на пета и пръсти, а не с кръста!!!! Казвам ти със сигурност, опирайки се на опита си на мажоретка (в по-добрите ми години). Хи-хи-хи! Ако искаш, мога да го направя наляво, надясно, в движение, от място... сто пъти. И ти, ако беше набивал крак в казармата, щеше да знаеш какво се прави, когато чуеш команда "наля-во!", "надяс-но!". Енгин може и да не е ходил в казарма, ама явно знае и дори го използва често. "Капиш?" Laughing

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:52 от barisea

# 530
Пише се малко, така е, но няма филм, нормално.
thumbsup До пролетта все някак ще я изпишат, нямат бърза работа

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 19:05 от AureliaFelix

# 531
Привет. Simple Smile

Марианка, благодаря за превода на новите туитвания на Керем.
Този човек определено е решил да ни държи в напрежение до последно. Simple Smile
Любов, благодаря за превода с биографичните данни за поредния кандидат за дизито.

Скрит текст:
И благодаря на Бога за множество "дребни" нещица, които ми е спестил. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 18:46 от marytza

# 532

newsm51
Дочи, благодаря за спойлера!

# 533
Марица ,няма да ти спестя тази красота! Hug

# 534
  • Пловдив

Ще ги познаем.....

# 535
Ха, Mr D, чак сега като се върнах от работа и прегледах днешните писаници, забелязах, че си приложил и втори "аргумент" - от 79 серия. Днес съм го пропуснала. Изгледах го, естествено. Голям си образ! Личи, че не си ходил в казарма... Това "завъртане" се прави на пета и пръсти, а не с кръста!!!! Казвам ти със сигурност, опирайки се на опита си на мажоретка (в по-добрите ми години). Хи-хи-хи! Ако искаш, мога да го направя наляво, надясно, в движение, от място... сто пъти. И ти, ако беше набивал крак в казармата, щеше да знаеш какво се прави, когато чуеш команда "наля-во!", "надяс-но!". Енгин може и да не е ходил в казарма, ама явно знае и дори го използва често. "Капиш?"

Аз разбирам,ама ти не си наясно и олекваш с такива твърдения. Wink Баща ми е офицер от резерва и дори и да не съм ходил в казармата съм наясно с командите в армията!Тези команди,които ти пишеш се изпълняват на място!Команда при движение е "С дясното (или лявото) рамо напред,ходом марш",но няма войник не само в НАТО,но и в бившия Варшавски договор,който да направи това движение завой на Енгин което коментираме,освен ако не искаш да ми кажеш,че смяташ г-н Акюрек за мажоретка? Mr. Green tooth tooth tooth
clio1978,нали не смяташ,че ще те запознавам с всичко изписано в темата за да те отворя,че въпросният командир,на Енгин,не само е бил уволнен,но и съден за това си действие! Wink Hug

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 19:21 от M-r D.

# 536

Благодаря за красивия кадър с ръката и цветето, Любов.   bouquet
Благодаря, Дочи. И аз не си спестявам красоти. Simple Smile Поне това мога да правя така, както го разбирам и както ми харесва. Simple Smile)

Скрит текст:

Каменната гъба край село Женда
от "Най-добрите фотографии на планетата", Фотограф: Николай Сираков

# 537
Това "завъртане" се прави на пета и пръсти, а не с кръста!!!!
Виж, barisea, без значение е това, което всички знаем за командите "наля-во!", "надяс-но!", тъй като за някои е важно да се наложи като "факт неоспорим" твърдение, в което няма грам истина, и да се повтаря до безкрайност, с цел... те си знаят. А що се отнася до Енгин, той даже не подозира, че дишат, така че... нека си мечтаят.

# 538
Аурелия, че то отдавна се декларира, че тук се влиза заради списващите, а не заради патрона на темата. Simple Smile)) За мен, общо взето, става излишно да чета горе-долу половината от постовете - не  подават нищо ново и интересно. Ако имаше постове с мнения за герои, филми, начин на представяне на филмите, новини или слухчета, които да имат отношение към Енгин, положението щеше да е различно... Simple Smile Но пък от друга страна, така ми остава повече време да гледам това, което харесвам и обичам - филмите с участието на Енгин. Simple Smile)

Още един хубав кадър на хубав мъж. Радост за окото. Simple Smile))

# 539
Любов ,ти си незаменима в темата на Е.А  bouquet
Без  преводите ,които правиш безвъзмездно,без да изискваш  -ти си неоценима! Hug
С благодарност и респект към теб ! Hug
Скрит текст:
Едно време, на далечен остров, живели всички чувства: Щастието, Тъгата, Знанието и останалите. И разбира се – Любовта. Един ден всички те разбрали, че островът е на път да потъне, така че решили да построят кораб и да го напуснат. Всички без Любовта.

Любовта била единствената, която останала. Тя толкова обичала този остров, че искала да бъде там, с него до края му, до последния възможен момент.

Когато островът почти потънал, Любовта решила, че е време да потърси помощ.

Богатството минало покрай Любовта в огромен, луксозен кораб. Любовта попитала: “Богатство, ще ме вземеш ли с теб?”.

Богатството отговорило: “Не, не мога. Имам толкова много злато и сребро на кораба, че на него просто няма место за теб”.

Любовта решила да пита Суетата, която също минавала наоколо в голям кораб. “Суета, моля те, помогни ми!”

“Не мога да ти помогна, Любов. Ти си мокра цялата, ще изпоцапаш новият ми кораб, ще стане целият в петна.”

Тъгата била наблизо и тя. “Тъга, нека дойда с теб”, помолила Любовта.

“Ох, Любов, толкова съм тъжна, че имам нужда да бъда насаме”

Щастието минало покрай Любовта, но то било толкова щастливо, че въобще не чуло, че Любовта го вика.

Изведнъв Любовта чула глас: “Ела с мен, Любов, аз ще те взема”. Гласът бил на един старец. Любовта била толкова доволна от спасението си, че въобще забравила да пита кой е нейния спасител. Когато пристигнали в новата земя, старецът се обърнал и се изгубил в далечината. Осъзнавайки колко е задължена на спасителя си, Любовта попитала Познанието, един друг такъв старец “Кой беше този, който ме спаси?”

“Това беше Време”, отговорило Познанието.

“Време? Но защо точно Времето ми помогна?”, попитала отново Любовта.

Познанието се усмихнало с усмивка, зад която личала дълбоката му мъдрост. “Защото единствено Време знае каква е цената на любовта”.

amala-energy

Общи условия

Активация на акаунт