MAC & Sephora - 19 тема

• 42 278
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Дени, ти разгледа ли новите МАС  Grinning
Искам бежов хайлайт. Дали скинфиниша от тази колекция ще ми свърши работа  Thinking

# 661
  • Пловдив
   Обожавам еуфорията в темата, когато са получени ново колекции  Heart Eyes , обичам ви! Така ме зареждате! Много искам палитрата на Шанел , както и отровното червило, но не съм сигурна, че ще съм достатъчно смела да го нося, както каза Densi , не съм и колекционерка, та ще видим  Grinning  . Намислила съм да купя и прозрачния молив на Dior , който имаше скоро в похожденията, дано наистина ди върши работата, че хич не ме бива за момента да нанасям молив.

# 662
Момичета, една "ружова" публикация която отдавна бях обещала и най-после стана факт!  Flutter
http://www.makeupgalaxy.com/2014/01/the-big-three-springsheen-style-warm.html

Ах тази Магнетик нюд....За първи път се опитвам на сила да харесам нещо от колекция на МАС и не мога Sad Но този метален финиш хич не го харесвам.

# 663
Дени, ти разгледа ли новите МАС  Grinning
Искам бежов хайлайт. Дали скинфиниша от тази колекция ще ми свърши работа  Thinking
О не, получих мейл, но се надявам скоро да отида и да я видя, защото аз съм голям фен на нюдовете.

# 664
Привет и от мен. Бях в 7 вечерта в Сефора, после и в Мак. Взех си едната сянка в бурканче-светло розовата 93 Импулшън. Много е бляскава, ама много Crazy На мен ми харесва, цветът е много нежен, розово тип цветчетата на дръвчетата на пролет. И както каза консултантката: "Отваря Ви окото". Падна ми се много отзивчива консултантка, много мила и красива девойка. Четворката сенки само ги пробвах нна ръката. Прасковената сянка, която на мен лично най-много ми допада не беше мн пигментирана. Тъмно кафявата ми се стори с много по-добра пигментация.
Аз бях харесала червилото 60 Триумф на снимки, но на мен не ми отиваше. Беше ми твърде неоново и крещящо, а търсех нещо друго. Единият гланц(в прасковената гама) е красив и свеж цвят. Добра пигментация има, пробвах го с отделно апликаторче, но не го взех. Взех си едния лак-605 Tapage.
Консултантката в Сефора ми каза, че взимам последните бройки от лака и сянката. Не знам дали ще има ново зареждане.

Минах и през Мак. На мен лично не ми допадна колекцията. Исках да си взема нещо, но и моята консултантка я нямаше и....не се получи. Има един скинфиниш, който е точно както Весето го описва: бежов. Красив е, но имам подобен и не го взех. На мен лично нещо в този тип финиши на цялата колекция не ми допада. И червилото, което гледах имаше подобен като седефен, леко металически ефект, който не ми допада.

# 665
  • София
Ех, дами, ще полудея днес!
  Толкова ми хареса един руж от пролетната на Шанел, че нямах търпение да го видя. Днес бях в Сефора да проверя дали са докарали Туш Екла най-накрая и не видях, че Шанел е там. И никой не ми каза, а бяхме 2 или 3 в магазина!!! Вярно, че можеше и да питам, но не обичам. ( Не е до консултантки, просто не обичам). Забелязах, че една дама напълни цяла кошничка с Шанел и мислено и свалих шапка. Не знам защо реших, че е бяла козметика и супер и се израдвах. ( Дай боже всекиму!  Grinning )
  Отидох в МАК, за успокоение, че нищо не си харесах. Викам си , поне една четка ще грабна, че да не се депресирам. Това ми е първата покупка от тук, а и по принцип само една четка имам тяхна, купувана от другаде.  Оставиха ме да зяпам-това добре, не ме познават-също, в един момент исках да ги поразпитам за това-онова- нямаше кого.  Thinking Обичам да ме оставят сама, но чак толкова... Никой не ми спомена нищо за нова колекция! Ееее, ... Нищо, пак ще ще пробвам, като цяло много симпатични момичета.  Peace

Е, за капак-прибирам се и виждам, че има нови колекции!!! Ми не е честно!  Crossing Arms Обмислям да се заредя утре в 11 още сутринта там, че да видят те!  Sunglasses

# 666
Забравих за ружовете. Аз имам Ревълейшъна от есенната колекция. Този от новата(не му помня името) е сходен, но не съвсем. Новият е по-розов от Ревълейшъна. Има разлика на ръката(не е много голяма), на лице не знам как ще е.

# 667
  • Torino,IT
Жаки, мерси за публикацията, всъщност ти ли беше казала че Warm soul е сходен на Accent? Или не беше този? Не съм виждала на живо първия но на снимки наистина си приличат.
На мен палитрата не Шанел не ми допадна както и очаквах, тъмното кафяво много прилича на кафявото от двойката сенки от миналогодишната пролетна, а розово абсурд да сложа на очи, иначе лавандуловият цвят не е лош, но само заради него не си заслужава покупката.
Още мисля лилавото бурканче Heart Eyes
Според мен нанесен на лицето Интонасион показва и коралови нотки Peace

# 668
Минах и през Мак. На мен лично не ми допадна колекцията. Исках да си взема нещо, но и моята консултантка я нямаше и....не се получи. Има един скинфиниш, който е точно както Весето го описва: бежов. Красив е, но имам подобен и не го взех. На мен лично нещо в този тип финиши на цялата колекция не ми допада. И червилото, което гледах имаше подобен като седефен, леко металически ефект, който не ми допада.

Много мерси за коментара  Hug Ще се разходя утре до МАС да го видя скинфиниша  Flutter Пък и Шанела не пречи да погледа, макар че не ми хареса нищо на снимки.

# 669
  • Велико Търново
Момичета,в МАС заредено ли е червилото Viva glam Rihanna?

# 670
Бях споменала, че го намирам за доста сходен с руж на CHANEL (този от коледната колекция). Обаче тъй като с техните продукти съм на Вие не му помня името.
Суочвах ги един до друг и имат определено прилика. Не са еднакви, но който е изпуснал Шанела да погледне Warm Soul.

Viva Glam Rihanna ще излезне февруари в Европа. При нас ако са бързи може да го заредят към средата на месеца.

# 671
Момичета,в МАС заредено ли е червилото Viva glam Rihanna?

Не, не мисля. Имаше само тази нюд колекция, за която се споменава в последните 2 страници.

# 672
На моите устни глосовете на Шанел са почти незабележими като цветове, а в шишенцата са толкова красиви. Оставих ги.
Сенките в бурканчета и двете са разкошни на ръката ми. А като ги прелях като за цялостен грим на око мммм..... Много красиви. Heart Eyes Не очаквах по снимки. Но имам страшно много буканчета и ме е страх да не ги изхвърля цели втвърдени. Посъветваха ме същото и ги подминах засега. Или ще купя и двете или нито една.
Тъмната сянка от 4-ката на Шанел наистина е силно пигментирана. Двойката също има прилична пигментираност.
Едното розово червило, което купих ми оцвети устните толкова е силно. Сложено е към 14 часа и досега съм с розови устни, а го бърсах сериозно със салфетка. Това не ми харесва много, защото бог знае какви химически неща има вътре за такъв пигмент.

# 673
Весе, извинявай, но въобще не погледнах как се казва този скинфиниш Blush Мисля, че имат 3, както и 2 ружа. Но само единия от скинфинишите е с такъв цвят, който търсиш, няма как да го сбъркаш. Красив е. Аз лично от този тип продукти на Мак, не знам как се наричат-не са ми кремообразни, но не са и прахообразни-не съм имала досега. Бях супер изморена, мазах ги по ръката, но нещо в самото усещане на продукта ми е странно.
Тестерите бяха новички, чистички. Червилото, което пробвах беше недокоснато. Е, почистиха ми го, но друго си е да мажеш от нов тестер.

Много пигментирани бяха и за мен всички червила на Шанел. Даже ми бяха точно както Дени казва като химически някои. Аз по снимки много харесвах и Дива(неоново розово със син подтон), но нещо на ръката ми се стори прекалено изкуствено. Не знам как ще стои на устните, но то беше и от по-сухата серия, а на мен и без това са ми сухи устните и не го гледах него.
На мен и лилавеещата сянка в бурканче ми хареса. Междудругото и двете сенки в бурканче нямат нищо общо със снимките в нета. За мен са много по-пигментирани, с много частички(поне розовата).

# 674
  • Бургас
Сега още по- вече нямам търпение да видя Rouge velvet 45 L'ADORÉE and 44 LA DIVA като това просто от чисто любопитство напомня ми на една червило на Ланком Laughing
Бежавият скинфиниш мисля че е superb или поне който аз харесах от снимки на Мак.

Общи условия

Активация на акаунт