"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-214.30

• 17 701
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Малииии, какъв подарък му подари, а така, браво на Яман.

# 721
# 722
Medcezir 17 Bölüm 8.Kısım

# 723
Не знам какво говорят , но мисля че трябва да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Крачола

Вече е вън от играта Крачола, не си хаби патроните - направи го жалък пред всички Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега Мира трябва да го догони, иначе изобщо повече не искам да я виждам!!!!!!!!!!  Peace

# 724
алтън ми е ашкъмчетооооо  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 евала еркек беним Blush

сега чакам да видя дали галиба Мирка ще тръгне след Яман или пак ще гледа като дойна крава с  жалния си поглед Shocked Shocked Shocked

# 725
Миисля, че, ще го догони, може би, ще се сдобрят и така, ще свърши.

# 726
Не знам какво говорят , но мисля че трябва да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Крачола

Вече е вън от играта Крачола, не си хаби патроните - направи го жалък пред всички Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега Мира трябва да го догони, иначе изобщо повече не искам да я виждам!!!!!!!!!!  Peace
Какво му каза Яман?  newsm78
Няма да тръгне, тя е толкова проста, че....

# 727
# 728
О:Не мога да повярвам,и Яман е дошъл.
Я7Здравейте,аз не знаех,че тук има такава организация.Извинявайте.
О:Почакай.
Я:С теб ще говорим друг път.-
О:Защо не сега,защото не съм сам ли.Защото баща ми и другите са тук ли?
Я7Исках да ти кажа нещо,но сега се отказах.
О:Защо?Защото те естрах ли?
Я:Не исках да те злепостявам пред семйството ти и приятелите ти,но ти го поиска.
О:Ккаво  ето?Кажи!
Я:Това са твои пари..Тези,които даде на Хасан за това ,че ти помагаше..Ти не си само виноне,но ти си  и подстрекател..И най-лошото е,че ги правиш всичмки тези неща с парите на баща си..Научих за тези пари от снимките,които ми изпрати приятелката ти..Ти плати на Хасан,за да ме натопи и за да ме изгонят оттук,но не успя.Ето,че съм тук и нямам намерения да ходя никъде!

Яманнн,ланннн,ейвалла на теб..Мъж като мъж си!

# 729
А бе, Ани, къв е тоя канал дето го даде!!!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Чак сега видях, че частите са по 2-3 минути!!!!
  newsm09 newsm09  Mr. Green

# 730
Не знам какво говорят , но мисля че трябва да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Крачола

Вече е вън от играта Крачола, не си хаби патроните - направи го жалък пред всички Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега Мира трябва да го догони, иначе изобщо повече не искам да я виждам!!!!!!!!!!  Peace
Какво му каза Яман?  newsm78

Изчакай превода на Лилито.  Peace Аз няма да мога да го предам с две думи!  Peace всчики разбраха, че е платил на Хасан да изфабрикува писмото. И че е крадец! (За случая с парите от дома на Мира)  Peace

# 731
алтън ми е ашкъмчетооооо  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 евала еркек беним Blush

сега чакам да видя дали галиба Мирка ще тръгне след Яман или пак ще гледа като дойна крава с  жалния си поглед Shocked Shocked Shocked
Joy Joy Joy
Затова не стрелям по Оркун, защото е просто жалък, също както беше жалка Лейля.
Към момента няма пречки и, ще се сдобрят съвсеееем скоро, даже може още и в края на сегашния епизод или най-късно в другия.

# 732
# 733
А бе, Ани, къв е тоя канал дето го даде!!!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Чак сега видях, че частите са по 2-3 минути!!!!
  newsm09 newsm09  Mr. Green

Ами те твойте първите ти части бяха от същия канал  ooooh! И аз не видях че са по толкова. Но канала е същия  Peace

# 734
 И сега Мира,ако нетръгне след него,АЗ ще извадя моите бойни съоражения!!!!!!!!!!!
п.с.песента която Мира пусна ж унито на бокса ,знаем ли коя е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт