Лазер, Фото или Elos...4

• 131 327
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ms.Gorgeous, правила съм фото и лазер на една и съща зона и ефектът от фотото е бил нищожен сравнен с този на лазера. За мен фотото не си заслужава нито парите, нито болката като няма почти никакъв ефект.

# 151
Имам въпрос към дамите, които са правили фото на интим.
След първата процедура, имах около 30 % падане на космите, сега правих втора и чакам да видя какво ще стане.
Някак дребен ми се вижда резултата, сравнено с лазера и зоните, които правя с него Rolling Eyes
Така ли е или.....
Паднали са/изгорели са ти 30% от наличните към момента на първата процедура косми, съответно 70% не са паднали.

Не съм си правила никога фото-епилация, но това ми се вижда незадоволително.

При лазерна епилация, всичко ми пада и изгаря /при съответните зададени параметри на апаратурата и не пропускане на косми/.

# 152
Привет,

На някой случвало ли му се е, повече от 2 месеца след процедура с лазер, 50% от косъмчетата да стоят "на точки", както се казва. Защото при мен е така и започвам да се съмнявам вече, че това  са косъмчета дори. От това, което чета в нета, има вероятност тези точки да са всъщност наносни остатъци, които са били около корена или нещо подобно.
Друг, по-оптимистичен вариант е, просто да няма какво да избута изгореният косъм - демек отдолу да не се задава нищо.
Някои, ако има идея, моля да сподели тук или на лични.

# 153
Привет,

На някой случвало ли му се е, повече от 2 месеца след процедура с лазер, 50% от косъмчетата да стоят "на точки", както се казва. Защото при мен е така и започвам да се съмнявам вече, че това  са косъмчета дори. От това, което чета в нета, има вероятност тези точки да са всъщност наносни остатъци, които са били около корена или нещо подобно.
Друг, по-оптимистичен вариант е, просто да няма какво да избута изгореният косъм - демек отдолу да не се задава нищо.
Някои, ако има идея, моля да сподели тук или на лични.
Два месеца си е доста време, освен ако не става въпрос за части от тялото, където кожата се обновява по-бавно и космите също растат по-бавно.

Опитай с душ-гел за ексфолиране на кожата, но внимателно, да не вземе да я протриеш и разраниш.

# 154
Привет,

Някакви отзиви за ефикасността на този алма лазер чрез неговата т.н. "in motion" техника ?
Относно защитата на кожата, несъмнено превъзхожда конвенционалния метод, но ме притеснява следното: при това плавно покачване на температурата дали няма опасност от появата на парадоксално окосмяване ? Защото , през времето, което е необходимо за загряване до желаната температура, под кожата могат попаднат светлинни лъчи с енергия под минималната, на теория гарантираща непоявата на това парадоксално окосмяване.
Моля споделете вашите мнения.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 13:10 от chichek

# 155
  • Plovdiv, Bulgaria
И още един въпрос - информативно погледнах цените в Пикасо - 30лв подмишници, това е за една процедура, нали?
За една процедура е, да.
Сега гледам и на Laser Center имат интересни промоции:
http://www.lazercentar.com/bg/promocii-zima.html
Бикини примерно е 70 лв. Звучи добре, при положение, че редовната цена там, където ходя, е 135 лв. Само че дали имат предвид само зоната извън бикините или общи бикини?  newsm78

Цената се върти между 70 и 90. Винаги по-ниската цена е съмнителна, но пък да даваш по 135! Къде ходиш?

# 156
  • София
Днес си правих четвърта процедура фотоепилация на триъгълник. Почти нямам косми вече, всичко върви много добре. Доволна съм  Peace

# 157
Направих си IPL първа процедура на интим , мишници мустак и малка брада, видим ефект щял да има след втора, трябва да си призная и парите са много и болката. Искренно се надявам да съм попаднала на правилното място и ефекта да бъде траен.

# 158
А къде в София има студио, което предлага БЕЗПЛАТЕН КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД  след процедурата?
Както Lege Artis  в Стара Загора?

Lazer Centar София не прочетох да предлагат такава услуга.

П.П. Изключителни благодарности на Parusheva. Ако не беше тя, щях с пустото си невежество да си дам парите за нулев ефект.

# 159
Направих си IPL първа процедура на интим , мишници мустак и малка брада, видим ефект щял да има след втора, трябва да си призная и парите са много и болката. Искренно се надявам да съм попаднала на правилното място и ефекта да бъде траен.

Здравейте,
Няма как, ако процедурата е безболезнена да имате задоволителен ефект. Болката е субективен фактор при всеки. Имайте предвид, че при различните зони (лице и тяло) процедурите трябва да се правят на различни интервали. При лицето ще имате много по бавни и незадоволителни резултати спрямо тялото. Би трябвало да са Ви информирали за това.
Поздрави

# 160

Здравейте,
Няма как, ако процедурата е безболезнена да имате задоволителен ефект. Болката е субективен фактор при всеки. Имайте предвид, че при различните зони (лице и тяло) процедурите трябва да се правят на различни интервали. При лицето ще имате много по бавни и незадоволителни резултати спрямо тялото. Би трябвало да са Ви информирали за това.
Поздрави

да, да обясниха ми вече имам записани часове за следващите манипулации , неприятно е с разтящите косми , очаквам мъртвите да се изхвърлят от организма , все още гледката не е прилична, направо броя дните в очакване на красива гледка..

# 161

Здравейте,
Поздрави

да, да обясниха ми вече имам записани часове за следващите манипулации , неприятно е с разтящите косми , очаквам мъртвите да се изхвърлят от организма , все още гледката не е прилична, направо броя дните в очакване на красива гледка..

Защо избрахте фото епилация за интимна област? Там няма нужда в 99% от случаите- лазера върши перфектна работа.

# 162
danielle knowles ,радвям се, че съм помогнала на поне един човек!Струва си усилията!

# 163
danielle knowles ,радвям се, че съм помогнала на поне един човек!Струва си усилията!

Току що се обадих на Lazer Cenar София, бул. Васил Левски.
Казах, че вече месец не съм се излагала на слънце и не съм премахвала космите с корена на бикини зоната.

Също така казах, че очаквам в събота да ми приключи менструацията. Попитах колко дни след това е най-подходящо да отида и тя каза, че може още на следващия ден.

Да отида ли в неделя веднага след края на менструацията или няма да е толкова ефективно, колкото ако изчакам няколко дни.

# 164
Да отида ли в неделя веднага след края на менструацията или няма да е толкова ефективно, колкото ако изчакам няколко дни.
На мен ми обясниха, че се изчаква края на менструацията, заради засилените усещания за болка и непредвидимите кожни реакции през този период, а и естествено по хигиенни причини. Няма връзка с ефективността. Била съм на процедура с лазер ден преди М, наистина болеше доста, в други дни не ме боли изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт