Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 376
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, помогнете ! Откъде мога да купя хубав мъжки чадър?

от Метро?

# 451
Моля за помощ - търся информация за Пловдивския инспекторат по образование. - Законови основания за създаване и функциониране на Регионалния инспекторат по образование в Пловдив. (Това ми е точката, която трябва да разработя) 3-4 изречение за създаването - дата, година и т.н. А в сайта им rio-plovdiv.com, нищо не намирам, по простата причина, че не ми се отваря.
Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете Hug

# 452
  • Пловдив
За д-р Лукова от кожния, която коментирахте по напред в темата-някой има ли телефон и работи ли с направления?

# 453
Работи с направления. Час можеш да си запазиш по телефона на регистратурата на диспансера.

# 454
Момичета, знаете ли къде продават опаковани спирали на "Мейбълин"?

http://3.bp.blogspot.com/_Otuu_R3Vquo/TQ_96BOTfzI/AAAAAAAAA3w/FU … 600/onebyone2.jpg

# 455
Моля за помощ - търся информация за Пловдивския инспекторат по образование. - Законови основания за създаване и функциониране на Регионалния инспекторат по образование в Пловдив. (Това ми е точката, която трябва да разработя) 3-4 изречение за създаването - дата, година и т.н. А в сайта им rio-plovdiv.com, нищо не намирам, по простата причина, че не ми се отваря.

Това трябва да е сайта:

http://www.riobg.com/start.php?RIO_NUMBER=16

# 456

Това трябва да е сайта:

http://www.riobg.com/start.php?RIO_NUMBER=16
Благодаря, аз и там гледах, но информацията, която ми трябва я няма цялата.   bouquet

# 457
ninand писах ти на лични за телефоните на докторката

# 458
  • Пловдив
camo16, tonynette, много ви благодаря!   bouquet

# 459
Здравейте.Някой знае ли къде се продават целофанови пликове за опаковане?

# 460
В магазините ,дистрибутори на найлонови пликове. Има един в пресечка на Опълченска,уличката срещу здравословния магазин,от ляво, на 10-тина метра-магазинчето е малко,слиза се по едни стълбички надолу.Дистрибутори са на Екстрапак.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 14:16 от Трапезица

# 461
Има ли няякой козметик, който да работи в неделя?

# 462
  • Пловдив
В магазините ,дистрибутори на найлонови пликове. Има един в пресечка на Опълченска,уличката срещу здравословния магазин,от ляво, на 10-тина метра-магазинчето е малко,слиза се по едни стълбички надолу.Дистрибутори са на Екстрапак.

Магазинът вече не съществува. Може да проверите в този,който е до дюнерите на Четвъртък пазара !

# 463
Здравейте.Някой знае ли къде се продават целофанови пликове за опаковане?

До Аладин на Четвъртък пазара имаше преди, но някой в темата преди време каза че и там вече няма. Трябва да провериш на място, иначе последния път като минавах от там мострите им стояха закачени по стената

# 464
От Аладин разнасят ли по домовете? Търсих в нета, но така и не можах да разбера...

Общи условия

Активация на акаунт