Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 354
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Не съм поръчвала, но брат ми в София поръчват всяка събота, така че смятам да пробвам  Peace

# 481
  • На тепето...
Дами къде да намерим сутиен бриджитка 85/90 C?

# 482
  • Пловдив

Триумф.Аз предпочитам магазина в Мол Пловдив
По малките магазинчета Триумф цената е по-добре.Има такъв на Заимов,срещу ДГ Малкият принц,на бул Македония

# 483
  • Пловдив
Някой път и в H&M и New Yorker  има, на добри цени.

# 484
  • Пловдив
За тези от вас, които се интересуват, вече ще има доставка и до Пловдив
https://www.facebook.com/naturalmilk.pld?fref=ts Simple Smile
а имат ли някаква гаранция за качеството,или на честна дума? Ползвали ли сте ги и преди?

Знам само, че от доста време предлагат в София и май са доволни софиянци. Аз поръчах за вторник от месото, че мляко и яйца имам.

# 485
  • Пловдив
Преди време се питаше за четка за коса с Кити в НМ.
Тогава подведох, че има, а се оказа, че няма.
Сега да пиша-тази вечер бяхме до НМ и имаше доста четки с Кити, даже бяха поне 2 модела.  Peace

# 486
Спешно питане-доволни ли сте от пране на килими в Рефреш ( или другаде)  към момента ?

# 487
Къде мога да си намеря сутиен за кърмене?

# 488
Онзи ден гледах в Лидъл някакви такива Simple Smile Simple Smile

Иначе предполагам в Хиполенд, Вис Виталис трябва да има... Аз такова нещо не съм ползвала за целия си стаж вече 6 години отиват  Blush

# 489
  • Пловдив

Аз си бях купила такива, но по мое време бяха изцяло памучни, много мекички и определено ми бяха удобни. Преди време имаше в Лидл същия модел, тотално изкопиран, и памучен.  Peace

Всъщност сега се загледах по-внимателно, беше изкопиран моделът, който аз си бях купила, а не този от картинката. Явно онзи, Триумф вече не го произвеждат.

# 490

Штъркел - там съм виждала, но така и не си купих, защото не можах да кърмя

# 491
Благодаря ви  Hug

# 492
А да знаете къде мога да си намеря от онезе карамелени бонбонки , май Кент се казваха.  Много ми се ядад от няколко дни съм се присетила за тях Simple Smile  едни кафяви в прозрачна опаковка.

# 493
  • Пловдив
А да знаете къде мога да си намеря от онезе карамелени бонбонки , май Кент се казваха.  Много ми се ядад от няколко дни съм се присетила за тях Simple Smile  едни кафяви в прозрачна опаковка.
В магазини Триумф май съм ги виждала. И в доста и от кварталните магазини ги има.

# 494
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за ски клуб  Канари?(на х.Здравец)

Общи условия

Активация на акаунт