Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 425
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честно казано шапка му свалям на Енгин за умението му да пази личния си живот от всякаква публичност. Това е изключително трудно нещо в неговата среда.  Peace Може би именно заради тази негова способност го уважавам толкова много. Като прибавим и безспорния му актьорски талант, разбира се.  Simple Smile

Момичета,
Скрит текст:
Благодаря на всички, които ми честитиха именния ден - тук в темата, и на лични. Благодаря Ви за хубавите пожелания - да ви се връщат стократно  txtloves

# 346

Който търси намира.Разбира се трябва и късмет.

# 347
velijana,

Скрит текст:
Така е.
Не е виновен той, че белият мерцедес е един от символите на българския чалга "елит", който ни се натриса от всеки ъгъл и изскача и от хладилника ни.

# 348
gphilipova ,
Скрит текст:
за мое щастие аз чалга не слушам и не съм гледала много чалгаджии-наистина ни ги натрапват и човек ще  неще вижда това онова,но доколкото съм разбрала,тяхната марка са БМВ,"жипове"(както казват те) и Поршета.Пък и да си права за нашите чалгаджии не виждам защо Енгин да си сменя колата заради тях

# 349
gphilipova, velijana, за да ви успокоя и за да вмъкнем хумор в беседата - Енгин кара един бял мерцедес, не сто!

loveofmine
Цитат
Аз съм си избрала Енгин Акюрек и изобщо не се интересувам с кого си пие кафето, защото знам, че и кафето му ще е хубаво, /впрочем, той пие чай/и човекът, с когото го пие, ще си заслужава...
Въпрос:
Ако ме видиш да пия чай с Енгин Акюрек, ще си промениш ли мнението за мен?  Wink Щом си толкова сигурна, че човекът до него ще си заслужава...

# 350

извинявай,но Мерцедесът на Енгин е спортен марка C63 AMG -КУПЕ,чийто базов модел струва около 100000 евро и е един от най-сполучливите модели на Мерцедес.Аз поне не съм видяла нито един чалгаджия да кара такъв!Пиша го само за протокола,защото колите са ми една от любимите теми

Аха, значи не е толкова скромен. Кара си S класаа човека. Такъв автомобил привлича внимание на кръстовища, светофари. Някой снимал ли го е да шофира?

# 351
  • Пловдив

"Прави каквото искаш, говори това, което искаш, целият свят не струва колкото една твоя усмивка, Енгин бей."
Скрит текст:
Do whatever you want, say what do you wanna say, all the world is not equal to your smile Engin bey...

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 22:45 от mariana51

# 352
gphilipova, velijana, за да ви успокоя и за да вмъкнем хумор в беседата - Енгин кара един бял мерцедес, не сто!

loveofmine
Цитат
Аз съм си избрала Енгин Акюрек и изобщо не се интересувам с кого си пие кафето, защото знам, че и кафето му ще е хубаво, /впрочем, той пие чай/и човекът, с когото го пие, ще си заслужава...
Въпрос:
Ако ме видиш да пия чай с Енгин Акюрек, ще си промениш ли мнението за мен?  Wink Щом си толкова сигурна, че човекът до него ще си заслужава...
В някои от случаите, хората с които се снима приличат на муджахидини.

# 353
clio1978,
Скрит текст:
Не,не кара колата си-тя си върви сама без шофьор. hahaha hahahaКазах ти аз,че ти си сериозно загрижена за твоята тайна любов-Eнгин.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 22:44 от velijana

# 354

А що се отнася до снимките на Енгин или по-точно с Енгин. Неговият колега от КВФ каза,че му завижда на това как успява да се покрива от медиите. Освен това често ходел при роднините си в Германия. Но въпросът защо пък никой не успява да фотне ЕА поражда и обратния въпрос,защо някои никога не успяват да се скрият от камерите. Може би защото не искат да се крият.

Любима моя съфорумке, newsm51 днес е ден на страхотните ти колажи.  smile3501 smile3501 smile3501 (Извинявай, ама винаги имам желание да слагам тези големи ръкопляскащи ръце) Mr. Green

А по въпросът за криенето от камери и не криене, нека не забравяме, че много от "новините" за които четем в "пресата" самите "звезди" ги предоставят на журналистите. Също така се обаждат и казват къде и с кого ще пият кафе. След това имитират почуда, изненада и винаги едно и също: "Как ме открихте? Човек не може да се скрие от вас" ... Айде нема нужда.

# 355

loveofmine
Цитат
Въпрос:
Ако ме видиш да пия чай с Енгин Акюрек, ще си промениш ли мнението за мен?  Wink Щом си толкова сигурна, че човекът до него ще си заслужава...
Имах предвид ще си "заслужава" за него. А за да си променя мнението за теб, трябва да имам такова, а аз не те познавам. Но в името на сладката приказка и теорията на вероятностите, отговорът на въпроса ти е "Да".

# 356
clio1978,
Скрит текст:
Не,не кара колата си-тя си върви сама без шофьор. hahaha hahahaКазах ти аз,че ти си сериозно загрижена за твоята тайна любов.
Скрита обожателка съм, така е. Ама кажи и на другите, че ме съсипаха от доклади.

# 357
Много хубав колаж на Виолета Михалкова   bouquet

Скрит текст:

smile3506 newsm53

# 358
clio1978,
Скрит текст:
Разкрита си-знам си аз,че любов и кашлица скрити не остават.Ето казвам им на всички-от сега нататък НИКАКВО заяждане с Clio-ние фенките трябва да се поддържаме. smile3525

# 359
clio1978,
Скрит текст:
Не,не кара колата си-тя си върви сама без шофьор. hahaha hahahaКазах ти аз,че ти си сериозно загрижена за твоята тайна любов-Eнгин.
Не бе, никак не отива такава кола на скромната му персона. Направо си е гъзария и привлича вниманието на хората. А, той нали уж се крие.  И исках снимка, че шофира за да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт