Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 733
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Здравей, darko1. По повод биопсиите- май не дават много ясна информацията докторите. На мен ми казаха, че имало НК клетки, които не били добре. При РВМС се взима кръв през ден и втория ден, след около 2 часа мисля, че беше се поставя лекарството. / на пълен мехур/

# 136
Цветната снимка, упойката и болката са обсъждани многократно, но да си кажа и аз как беше при мен. Може би защото доки нямаше съмнения за запушвания в моите тръби, не ми спомена нищо за упойка. Поставих си свещичките, които май се назначават на всяка пациентка. Преди самата процедура пих и един аулин. Всичко мина за не повече от 4 минути, болката беше силна, но краткотрайна. И слава Богу запушвания нямаше. Но ако наистина има съмнения за запушване, за комфорта на пациентката може би е по-добре да се направи с упойка. Успех, момичета   bouquet

# 137
Марципан благодаря ти за точната информация , а твоята миома каква беше:понеже и аз имам миомен възел точно в кухината на матката около 3.5см и имам малко аденемоза (мисля че така се казваше), за нея док ми каза че се лекува с бременост и се надявам много скоро да се получи Hugсигурно заради този възел иска да ми прави хистероскопия.

# 138
За сведение на момичета, които ще започват опити по фонда. Записват часове за започване след 15.01.

# 139
Марципан благодаря ти за точната информация , а твоята миома каква беше:понеже и аз имам миомен възел точно в кухината на матката около 3.5см и имам малко аденемоза (мисля че така се казваше), за нея док ми каза че се лекува с бременост и се надявам много скоро да се получи Hugсигурно заради този възел иска да ми прави хистероскопия.

Hug

Миомата ми беше около 2,5 см. и къщо беше в кухината на матката. Когато миомата е вътре в кухината, пречи на имплантацията.  Peace

# 140
Марципан може ли да те попитам след тази операция правила ли си опит за инвитро и ако да след колко време след лапарото ти направиха стимулацията и се надявам да е била с успех. Hug

# 141
Марципан може ли да те попитам след тази операция правила ли си опит за инвитро и ако да след колко време след лапарото ти направиха стимулацията и се надявам да е била с успех. Hug

Октомври месец ми беще операцията. Ноември биопсията, която беше с лош резултат и трябваше на 9-10 ден от цикъла, за да ми сложат лекарство.  Само , че тези дни съвпаднаха с коледната им ваканция, т.е. - декември го пропуснах. Януарският ми цикъл закъсня и сега на 22.01 съм в клиниката, за да ми сложат лекарство за биопсията. После контролна биопсия - и ако всичко е наред, ще почна стимулациите - не знам дали ще е февруари или по - късно. Вече не бързам за никъде - важен е резултатът. Peace

# 142
Да така аз сигурна че всички ще успеем.Понеже не ми е много ясно каква е тая биопсия която я правят за какво по точно.

# 143
  • София

Здравей,
Аз не съм правила биопсия, но 11 дни след лапароскопията започнахме стимулацията. За съжаление опита ми приключи с извънматочна бременност, като сега съм  7 дни след втората лапароскопия.
Така че, не се притеснявай. Можеш веднага да започнеш стимулацията.

# 144
Момичета, в четвъртък ми е пункцията, бихте ли ми казали кога се плаща?Предишния ми опит беше по фонда и никак не съм наясно с плащането сега.
И още един въпрос- идеята е да замразяваме Я.Кога се плаща и това, още на деня на пункцията ли или  после ще ми се обадят? newsm78

# 145
  • София
Момичета, в четвъртък ми е пункцията, бихте ли ми казали кога се плаща?Предишния ми опит беше по фонда и никак не съм наясно с плащането сега.
И още един въпрос- идеята е да замразяваме Я.Кога се плаща и това, още на деня на пункцията ли или  после ще ми се обадят? newsm78

Здравей, пункцията си я плащаш на деня, след пункцията слизаш на информация и те ти казват колко да платиш.
Замразените Я ги плащая след няколко дена, след като ти се обадят, че са замразени.

# 146
  • София
а за неоплодени яйцекелтки такса оплождане плаща ли се?

# 147
Благодаря за инфото!

# 148
Здравейте, малка промяна за плащане на пункциите, мен декември ме накараха да я платя преди да вляза за пункция. Чак след като показах бележката от касата ме качиха. При тази сигуация възниква въпросът ако си без упойка как се плаща. Питах, казаха, плащате с упойка.

# 149
Мисля че тази система с предварителното плащане вече не действа newsm78! В четв ще проверя лично Laughing Има ли разлика в цената между ин витро и ИКСИ?

Общи условия

Активация на акаунт