Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
да  получих го

# 241
Здравейте,
имам записан час за д-р Стаменов за ноември 2014г. Записах го още лятото на 2013, но един въпрос ме притеснява. Записах часа си по телефона и нямам нищо на хартиен носител, че съм си записала час. Часа ми се пада в събота в 17,00 часа на 29.11.
Клиниката работи ли в събота с нови пациенти? Знам, че процедурите не питат дали е събота или неделя, но когато става дума за нови часове, какво мислите?
Притеснена съм защото лятото на 2011 г. си записах час за 01.2012та, отново по телефона, но когато дойде часа ми, ми казаха, че има някой записан, но няма име и няма да ме пуснат да вляза, защото трябвало да пише името ми. Това беше голям удар за мен, чаках го дълго този час.
А сега още по-дълго ще чакам следващия си час...

# 242
от 2 дни безуспешно се опитвам да се свържа с клиниката... На тел 02 441 79 73 и на мобилния +359 882 193973 никой не отговаря. Звъня и на +359 2 4417970 и после избирам 3, пак никой... Някой да знае защо? Искам да си направя регистрация за да мога да проверявам за резултатите онлайн, но не успявам да се свържа. На имейлите ми също никой не отговаря.... Изнервящо е...

# 243
  • Живее на Луната
tiqlozanova, това което ти се е случило е много неприятно. Звънни на регистратурата и ги помоли да потвърдят часа ти, за да си спокойна. Иначе не се притеснявай, че се пада събота - там преглеждат всеки ден  Peace

# 244
Здравейте,
имам записан час за д-р Стаменов за ноември 2014г. Записах го още лятото на 2013, но един въпрос ме притеснява. Записах часа си по телефона и нямам нищо на хартиен носител, че съм си записала час. Часа ми се пада в събота в 17,00 часа на 29.11.
Клиниката работи ли в събота с нови пациенти? Знам, че процедурите не питат дали е събота или неделя, но когато става дума за нови часове, какво мислите?
Притеснена съм защото лятото на 2011 г. си записах час за 01.2012та, отново по телефона, но когато дойде часа ми, ми казаха, че има някой записан, но няма име и няма да ме пуснат да вляза, защото трябвало да пише името ми. Това беше голям удар за мен, чаках го дълго този час.
А сега още по-дълго ще чакам следващия си час...
Щом вече 1 път имаш проблем със записването е добре да отидеш на място ако ис от София или да им се обадиш по телефона за потвърждение. Още първият път не е трябвало да се отказваш, секретарките са били виновни, не ти, ако беше стигнала до доктора въпреки тях нямаше да те върне. Но това е минало, просто се застраховая да не се случи пак!
Бъди настоятелна!!!
Преди доста години моят първи час пак беше в събота.

# 245
Благодаря ти за отговора Bell@.
Аз звънях, но знаете колко трудно е свързването с тях, и нацелих някаква не особено любезна дама, която ми каза, че ако отида на място няма да ми дадат часа на хартиен носител, защото човека, който ми е записал часа, няма да е този, който е на регистратура когато отида, каквато и да е логиката в това...аз нещо не я виждам, или ме има в системата или ме няма, но така ми казаха.
Мисля все пак да отида и да опитам довечера да си поискам часа на хартиен носител на място, пък да видим какво ще ми кажат.

# 246
tiqlozanova, бъди неотстъпчива, ако се наложи тропни с крак. Писнало ми е от секретарките!

# 247
Права си до-ре-Ми, че трябваше да отида и да настоявам на място, но още не бях наясно със ситуацията, бях в началото на моята борба и още не знаех колко сериозен ще е проблема, за да имам тази решителност да се карам и да настоявам, ако беше сега...но...минало свършено...

# 248
от 2 дни безуспешно се опитвам да се свържа с клиниката... На тел 02 441 79 73 и на мобилния +359 882 193973 никой не отговаря. Звъня и на +359 2 4417970 и после избирам 3, пак никой... Някой да знае защо? Искам да си направя регистрация за да мога да проверявам за резултатите онлайн, но не успявам да се свържа. На имейлите ми също никой не отговаря.... Изнервящо е...

Преди половин час звънях на телефоните и успешно записах час за Цветна снимка и за преглед при д-р Шефкетова след снимката!
Звънях на +359 2 4417970 и натискам 2 /не 3/ и от втория път успях да се свържа!
Направи се на объркала се и пробвай на този телефон!

# 249
Благодаря Буцигном, успях най-накрая

# 250
  • СОФИЯ
Благодаря Буцигном, успях най-накрая

Как успя  newsm78
Направо се вбесявам от това положение в клиниката и свързването по тъпите им телефони  #Cussing out

# 251
Наистина е изнервящо... Звънях на +359 2 4417970 и като свършат инструкциите натиснах 2. Стана сигурно от 6-тия път... Може би моят телефон не набира правилно, знам ли, няколко пъти изобщо не реагира на натиснатата цифра, друг път ми вдигнаха, но връзката прекъсна, после ме прехвърлиха на друг номер и на него никой не отговори и връзката пак прекъсна... Накрая ми отговориха и помолих да не ме прехвърлят, защото звъня от чужбина и е досадно... Бяха любезни (винаги са били когато съм се обаждала или ходила лично).
Но наистина от понеделник звъня на директния номер който ми дадоха от клиниката в събота 02 441 79 73 и на него никой не отговаря, независимо в кой час на деня звъня...

# 252
Нова пациентка на клиниката съм и при срещата с Персенска каза, че иска да направим хистероскопия. Записа ми само 8, 9 и 10 ден. Как се процедира в този случай? Може би трябва в началото на цикъла да запазя час за някой от тези дни Simple Smile.
 А и също необходимо ли ми е направление за да мине по ЗК? От личната лекарка или от Надежда го издават?
Трябва ли предварителни изследвания да се правят или отивам направо в насрочения ден и тогава назначават какво се прави? Колко време се лежи и може ли да се пътува след хистерото?
Моля някой ако скоро е минал по този път да сподели!

# 253
Здравейте момичета,за много години на всички.Пожелавам Ви това което всички искаме да се сбъдне по-скоро.Имам въпрос-Някоя от вас случайно да е чувала новината че Сигридов ще напуска болницата ,и ако е така къде смята да ходи?Много съм притеснена от тази"клюка"

# 254
Здравейте! Със звъненето на телефоните и аз началото на годината си изострих нервите - то звънене ли беше , чудо ли беше. След сигурно 30 позвънявания се свързах. Преди няколко дни пак подобно нещо ми се случи , но не чак толкова да звъня. Миналата година нямах такъв проблем -още от първото позвъняване ми вдигаха. Та въоръжете се с много,ама адски много нерви!!!
 Astan аз също съм за Оперативна Хистороскопия. На 08.01 бях на преглед и д-р Персернска ми каза да си запиша час за 6,7,8,9 или 10-ти ден от менструацията/чист ден/. Записах се тогава и бях на изчакване. Обадиха ми се от Клиниката след около 2 дни за да ми кажат , че този месец няма как да стане , тъйкато графика е пълен. Но няма и гаранция и за другия дали ще има свободно място за мен. Казаха ми да се обадя веднага за записване за операцията на 1-я ден като ми дойде. Въртях се , мислих , омувах един ден и реших кога ще е най като средно положение някоя дата без значение с плус минус 2-3 дни като ми дойде да си запиша предварително час. Обадих се и си записах за 14.02. Да го имам пък каквото стане. Питах за направление-казаха ми , че ми е нужно Направление номер 7 по клинична пътека 149 от личния лекар, нещо такова.Плаща се 330 лв , а останалото се поема от ЗК ,  Но като ми дойде пак ще звънна и ще питам вече по подробно. Изследвания ти правят разбрах сутринта преди хистороскопията-май се взима кръв за спин, васерман, кръвна група/е дано при мен да ми минат тези за сватбата като вадихме Simple Smile /. Отиваш рано към 7:45 ч. гладна и жадна. Персенска ми каза , че цялата процедура е около 15-20 мин. , сутринта ми я правят и слетобяд ме пускат. С упойка ще е . / но дали пълна или местан , незнам /. Четох на няколко места , че е добре да имаш придружител , та от сега съм ангажирала майка  ми да дойде с мен. Това , което знам и мога да съм ти в помощ.

Общи условия

Активация на акаунт