"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 391
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • близо до брега на морето
:
Ани   Hugпробвай да ги сложиш слепени.  Peace

Така се получава като се вмъкват Крачолски бонуси между танцуващите Яманчовци.  Crossing Arms Mr. Green
Hug Hug Hugкак да не му се радваш Hug Heart Eyes

# 211
Ани, обаче пак изчезна дясната част  newsm78 Преди малко си беше наред. И Яманчи си танцуваше.  Crossing Arms

Яманчи без Крачолчо, не иска да танцува.  Naughty Когато бяха двамата нямаше проблем.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 newsm18 newsm18 ЯмОр, ЯмОр  newsm18 newsm18

# 212
  • близо до брега на морето
Охо,Вени-честита премяна-много ми харесват на колелото-сладури Peace

# 213
Ани, обаче пак изчезна дясната част  newsm78 Преди малко си беше наред. И Яманчи си танцуваше.  Crossing Arms

Яманчи без Крачолчо, не иска да танцува.  Naughty Когато бяха двамата нямаше проблем.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 newsm18 newsm18 ЯмОр, ЯмОр  newsm18 newsm18

Joy
Танцува си, танцува  smile3533

Вай, Ани... Яманчи се повреди и при мен  ooooh!

# 214
Ани, обаче пак изчезна дясната част  newsm78 Преди малко си беше наред. И Яманчи си танцуваше.  Crossing Arms

Яманчи без Крачолчо, не иска да танцува.  Naughty Когато бяха двамата нямаше проблем.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Crossing Arms Crossing Arms  Grinning

newsm18 newsm18 ЯмОр, ЯмОр newsm18 newsm18

Ани,   Hug другото Ани,   Laughing само един виждам аз.

# 215

Да, бе  Naughty Naughty Naughty Няма такъв дует!  Naughty Яманчи с крадци не прави дуети.  Naughty Само с Мира.  Heart Eyes Heart Eyes Или си пее соло!  Heart Eyes

# 216
  • Банкя
На мен всички ми се виждат в много тъмни дрехи???
Може наистина някой да се е споминал.

# 217
На едната снимка Мира е бледа като мъртвец и е облечена цялата в черно, та си мисля, че може и Фарук да се спомине или в краен случай бащата на Оркун, но със сигурност, ще има смъртен случай.
На снимката, на която свири на пиано може би свири усамотена от мъка ако е умрял баща й.

# 218
# 219
На едната снимка Мира е бледа като мъртвец и е облечена цялата в черно, та си мисля, че може и Фарук да се спомине или в краен случай бащата на Оркун, но със сигурност, ще има смъртен случай.
На снимката, на която свири на пиано може би свири усамотена от мъка ако е умрял баща й.
За тази говориш нали?

Наистина изглежда много тъжна  Sad, но между другото за първи път толкова ми харесва как са я направили в сериала! Като изгледах пак фрагмента видях, че Мира в края на деня, ако съдим по фона отстрани, облечена по същия начин се усмивка широко, така че не мисля, че е свързано с баща й. Thinking
А тази снимка не знам дали някоя я е качвал. Съжалявам, ако се повтаря, но Яманчи толкова сладък, че няма да ни е в повече никога. Crazy Grinning

# 220

iveto_32, да, за същата снимка говоря.
Тази която си я публикувала е отпреди дни, Серенай я беше качила в туитъра си и с надпис, че са най-добрия тийм....... smile3505

# 221
Medcezir Ekibi Pazar 15.00'da Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze'de!

Това е за предаването в неделя, но май ще излъчат гостуването на самото предаване на сета, а не актьорите да ходят в студио.  newsm78
Това сигурно е магазинно дизи предаване като онова на ATV Thinking

И да попитам - тези пръсти, които се виждат на лявата ръка на Сери, на водещия ли са или....  Whistling Whistling?

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 17:03 от ivva

# 222
Според мен са на водещия  Peace

Скрит текст:
Ако бяха на Чачи... щеше да е спел пръсти в нейните

Шегувам се! Шегувам се!  newsm43

# 223
Според мен са на водещия Peace

Скрит текст:
Ако бяха на Чачи... щеше да е спел пръсти в нейните

Скрит текст:
Шегувам се! Шегувам се!  newsm43
И според мен.
Доколкото разбирам, ще се излъчи по Стар тв в Неделя от 15 часа.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 17:29 от Neidjal

# 224
Втория фрагман.

https://www.facebook.com/photo.php?v=788766521150371

Оркун е много зле, чак ми дожалява за него. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт