"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-216.32

• 27 259
  • 734
  •   1
Отговори
# 435

Вени, и в този момент от 2-ра серия Яман беше доста по-смел и по-отворен.  Peace Сигурно мислеше, че няма да се задърж дълго там и няма да се влюби толкова.  Mr. Green

Скрит текст:

smile3521
Така е, колкото повече хлътваше, толкова по-несигурен и скован ставаше Яман. Добре че Мира не се остави да й се изплъзне и непрекъснато му показваше колко важен и специален е за нея.  Heart Eyes
И това клипче е много хубаво, но и моят безспорен фаворит е това с песента на Серенай от лалето.  newsm10

# 436
Погледнах пак интервюто с Метин Крачолов - няма нещо интересно освен това, което написах. Значи наистина се занимава с американски футбол.  Peace За ревността казва, че ако случайно някоя започнела да го ревнува ще я пита за причните и ще се опита да оправи нещата, но ако продължават да го ревнуват ще прекрати връзката.  Peace
Преди ПО е участвал в някакъв филм, където е играл футболист и е трябвало да качи килограми. Може би снимките с екипа за американски футбол са от този филм.  newsm78
Филма се казва "Bensiz" http://www.bensizfilm.com/

Айде стига толкова от мен за Крачола ви!!!  Naughty Mr. Green

Оказа се, че има още един клип с Крачола и Мира  #Crazy #Crazy

# 437
Предполагам, че ако има 2-ри сезон може би ще го започнат отново септември  Peace

Да. Peace Сезоните свършват през юни, а новите започват през средата на септември. Лятото актьорите хукват по Бодрум предимно да събират загар и да релаксират, други пък участват във филми. Peace

Да разбирам ли, че ще сте там?  newsm78 Joy Joy Joy Тя Тони май една вечер се беше промъкнала при Яманчи като лелчето, сега колко му е да замине за Бодрум.  Hug

И те са хора, имат нужда от почивка.  Peace Тъкмо Чачко ще извади червените и сините шорти.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Освен, ако не си е купил други.  Laughing

# 438
Предполагам, че ако има 2-ри сезон може би ще го започнат отново септември  Peace

Да. Peace Сезоните свършват през юни, а новите започват през средата на септември. Лятото актьорите хукват по Бодрум предимно да събират загар и да релаксират, други пък участват във филми. Peace

Да разбирам ли, че ще сте там?  newsm78 Joy Joy Joy Тя Тони май една вечер се беше промъкнала при Яманчи като лелчето, сега колко му е да замине за Бодрум.  Hug

И те са хора, имат нужда от почивка.  Peace Тъкмо Чачко ще извади червените и сините шорти.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Освен, ако не си е купил други.  Laughing

Не знам, ама аз май съм там  Peace Ако не ми мине черна котка пътя, че и през януари щяхме да ходим в Истанбул , ама...  Sad Ако отидем и  видим Чачи ще му направя една фото сесия специално за вас. С шорти, без шорти   Joy Joy Joy

# 439
  • в очите на дъщеря си
Ани , и на  мен мн ми харесва песента .Серенай я изпълнява уникално.

# 440
Погледнах пак интервюто с Метин Крачолов - няма нещо интересно освен това, което написах. Значи наистина се занимава с американски футбол.  Peace За ревността казва, че ако случайно някоя започнела да го ревнува ще я пита за причните и ще се опита да оправи нещата, но ако продължават да го ревнуват ще прекрати връзката.  Peace
Преди ПО е участвал в някакъв филм, където е играл футболист и е трябвало да качи килограми. Може би снимките с екипа за американски футбол са от този филм.  newsm78
Филма се казва "Bensiz" http://www.bensizfilm.com/

Айде стига толкова от мен за Крачола ви!!!  Naughty Mr. Green

Оказа се, че има още един клип с Крачола и Мира  #Crazy #Crazy

Момиче, при теб да не пече още?  Laughing Laughing  love001

Не знам, ама аз май съм там  Peace Ако не ми мине черна котка пътя, че и през януари щяхме да ходим в Истанбул , ама...  Sad Ако отидем и  видим Чачи ще му направя една фото сесия специално за вас. С шорти, без шорти   Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 newsm53

# 441
Какво толкова, ще излъчват в Приливите #Crazy щом само първия сезон се очаква да е около 40 серии, ooooh! аз си мислех, че до Юни, ще е финиширал, Mr. Green със сигурност, ще го разводнят само още малко да зарибят зрителите?! Rolling Eyes

# 442

Ани и за Бодрум става, тъкмо не съм видяла турските курорти, но пък за Истанбул съм навита да хукна  Grinning running за там голям мерак имам, пък да видя Чачи още повече, поне една снимка с българска фенка да има  Mr. Green

# 443
Един от тези, които пускат бомбите се заключи, защо ли!?

https://twitter.com/abbalcilar

Докато свърши и, ще сме в пенсионна възраст като това същество Joy като го гледам на снимката.

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 20:57 от Neidjal

# 444
# 445
newsm10 newsm10 newsm10

# 446
newsm10 newsm10 newsm10

Aз това Лале не съм го гледала, но песента е страхотна и Серенай я изпълнява мноого добре. Аз си свалих и оригинала.  Peace

# 447
Сега разбрах защо въпросния г-н с бомбата си е заключил туитъра и само определени лица, ще имат достъп, hahaha нападнали са го феновете.
Пее Серенай, това не може да и се отрече, за играта й е спорен въпрос според зависи и според всеки.

# 448
  • в очите на дъщеря си
Ани,  bouquet аууу, той оригинала мн хубав и той. Heart Eyes

# 449
Хубав....хубав...ама...Серенай..... ooooh!повече ми ареса.... Joy Joy Joyщот го изпя точно дет си трябваше.. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт