Отговори
# 570
Здравейте и хубав ден на всички! Hug

Цитат
Дъга,надявам се, че нямаш нищо против, че постнах твоя преведен клип в темата за Север Юг, искам и момичетата там да го видят, все пак всички обичат Къванч! bouquet
Фенче, Hug разбира се че нямам нищо против. Дори не е нужно да ме питаш.

Този фрагман е наистина много вълнуващ и те кара да настръхнеш.
Това е всеобщото мнение. Освен кадрите и музиката е много въздействаща,поне за мен.
Допадна ми идеята да бъде показан контраста между военните сцени и танците на бала.
А щом следващият фрагман ще е още по-интересен,направо не ми се мисли...

# 571

# 572
Дъга  newsm51 newsm51 newsm51
е, според Едже ще е така, пък да видим  hahaha почва се с нейните ох и ах ...
Но наистина 4 трейлър се обсъжда от всички, много хубави отзиви чета, всички са възхитени от нашето момче. Много емоция и страст влага, наистина кой не би тръгнал след такъв пълководец ...
Сега ще ви преведа впечатленията на Екатерина Малетиновна, която е танцувала на този бал , за Киво
"Снимахме 2 дни, Къванч се държи съвсем обикновено в общуването си с хората, не се звездее, наистина, преди всеки дубъл иска огледало, за да оправи нещо в прическата си, което не му харесва. С всеки се здрависва, непрекъснато се усмихва. Винаги е в добро настроение, забавен е . Атмосферата е много дружелюбна. Той все ни питаше къде учим, от къде сме . Но, в интерес на истината, той не умее добре да танцува валс ..."
След това разказва, че било много весело, тъй като не се разбирали помежду си, никой на никого нищо не разбирал, а помощник режисьорът знаел само две думи на руски - тишина и свободно. А руските статисти изяждали всеки път реквизита  Joy Joy Joy Няколко пъти по микрофона обявявали- Не яжте реквизита! Въобще, споделя, че било много вълнуващо преживяване, не е мислила, че турците толкова качествено и отговорно се отнасят към работата си, което би трябвало да им послужи за пример.
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic22363s1695.html

# 573

В туитър пишат, че щяло да има сцена, на която дори и мъжете ще плачат  newsm78 А играта на Къванч ще ни остави без думи ...
Боже, сега вече съвсем нямам търпение да започне този филм ...
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic22363s1695.html

# 574
  • ... да усещаш мириса на море ...
Цитат
Друзья!
Компания Ay Yapim попросила в срочном порядке удалить фотографии со съемок проекта "Курт Сейд и Шура" согласно договору о конфиденциальности.
Данное ограничение временное - до начала пиар-кампании, которую сейчас готовят наши турецкие партнеры. Фотографии со съемок в полном объеме будут размещены позже, оставайтесь с нами!
Приносим извинения за причиненные неудобства и надеемся на ваше понимание!
5 фев в 13:42

YAPIMCIDAN SETE BASKIN

Керем Чатай здравата се е развихрил. На всички присъстващи на сета на сериалите 'Medcezir’ и  ‘Kara Para Aşk’ са били конфискувани телефоните (може би защото те са в Турция, а на руснаците няма как да им ги вземат). Според него от снимките, които се разпространявали в социалната мрежа, изтичала информация, която ги засягала. Припомнил им за договорите, които са подписали за конфиденциалност. Предупредил Серенай и Чаатай, чиято "връзка" е обект на новини в пресата. Тук ще напомня, че той всеки сезон"мъмри" някоя от звездите си да внимава с личния си живот. Последно си спомням, че беше предупредил Къванч и Азра по времето на Север-Юг, когато се бяха събрали за пореден път  ...

п.п. Някъде назад видях снимка на Аслъ (Енвер) и Биркан. Тя само придружава мъжа си или се и снима във филма?

# 575

Ехххх, така е хубаво, като се прибереш от работа и да завариш толкова много красота - направо ми се напълниха и очите, и сърцето, и душата !  Heart Eyes

Фенче,  Heart Eyes направо не знам как ще издържим до 4.03., особено след тези подсказки, които си сложила ! Предполагам, че 5-ят трей, ще е непосредствено преди старта на филма, буквално часове преди това . И не ми се мисли, какво ще се случи вечерта на 4.03. - дано успеем да гледаме !  Praynig
В тази връзка, давайте линкове за телевизията, че да имаме поне няколко опции, защото ще е натоварено яко !

Много ми е любима тази снимка !  Heart Eyes

tara_lezhka,  Hug Аслъ Енвер не участва във филма, при мъжа си е дошла. Peace

# 576
# 577
  • София
"Kurt Seyit ve Şura"dan yeni fotoğraflar...

От тази статия http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/haber/gun-zafer-gunudur разбрах, че Биркан Сокуллу ще е приятелят на Сеит от военното училище Петро, Седа Гювен ще е по-голямата сестра на Шура, Валентина, а Ушан Чакър ще е приятелят на Курт от детските години и приятел по оръжие Джелил.

Аз, като че ли си пожелах вчера, да ни кажат по бързо кой кой е!  Joy  hahaha Ето, днес веднага ни казват трима от актьорите кой роли ще изиграят!

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 18:44 от zarani

# 578
zarani,  Hug благодаря за новините !   bouquet По- често си пожелавай такива, виж, как ти се получават нещата. Wink Peace

Биркан, според мен, е много подходящ за ролята на Петро - докарва онзи поглед на човек, който не е много читав- един такъв лукав, завистлив, интригантски...
Обаче, Седа, с тези палави очички, хич не ми се вписва в образа на Тиночка. Аз я виждам като Татяна, но пък може и да ме изненада. Peace

# 579
,

Прекрасни новини, за всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

А Къванч е божественнн!

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 17:48 от Jane2013

# 580

Тази вечер, е премиерата на “Малък септемврийски проблем“ , с участието на нашето момиче ! Нека и пожелаем много успехи, успешни и запомнящи се роли и вдъхновение, което да не стихва !   bouquet

# 581
# 582
Терзи,  newsm51  love001 newsm51 благодаря !   bouquet
Направо грее нашето момиче !  Peace А дано и снимка с наш левент да се появи, нали е на премиерата !  Praynig

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 19:13 от gospojata

# 583

Привет, момичета! Hug Смъртно съм ранена в онази битка, ама оживях за сега... Laughing
Преди време предположих, че Седа ще е Валентина и виждам, че съм била права! Peace
Сега се питам коя ще е онази баронеса Мария фон Овен...на която се е учил Сеит... Embarassed Embarassed Embarassed
Най- много приемам в тази мръснишка роля Небахат Crazy

# 584

Общи условия

Активация на акаунт