Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 37

• 83 010
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
Мнение за козметични салони "Престиж"?

# 16
Благодаpя за новата тема.
Дано се хвалим с успешни офеpти тук.

# 17

Аз имам такава и след 2-3 седмици ползване едно й копче потъна.Обадих се на хората и след много молби и настояване ми я смениха.Разбира се разходите по пращането на старата и връщането на новата бяха за моя сметка. Но не е нищо особено.И не си заслужава парите.
Въобще напоследък ми прави впечатление, че доста от офертите са с нереални цени и не си заслужават парите.

Да, за съжаление е така.  Thinking Въобще за реклама какво ли не правят хората, но така си губят клиентите с тези нереални и уж "намалени" цени.
Преди около 1.5-2г. за голямата поръчах същата такава лампа-костенурка от Buyincoins и ми излезе около 12-13 лв.  Rolling Eyes Даже беше с безплатна доставка, а тук ги продаваха от 29 лв. нагоре, даже бяха пуснали и ваучер за подобна калинка на цена 59 лв.  Shocked
И на нас ни потъна едното копче, но все още работи.  Mr. Green

Вече избягвам да гледам офертите /че сега парите отиват по едни други сайтове и поръчки  Blush/, че те едни офертииии  Crazy, ама пици Рим взимаме редовно.

# 18
# 19

bouquet
Благодаря! Даже има и една, която е съвсем до вкъщи! Ще се възползвам.  Hug

# 20
  • София
Благодаря за новата тема.   bouquet
Дано попадаме само на хубави оферти, а не като на лампите - калинки.

# 21
  • в града на вечния купон
Момичета в петък взех тортата с мед от Лагуна беше много хубава. Малка е, но тя винаги е била такава. Въпреки всичко предпочитам еклеровите им. От тях взимам постоянно с ваучер или не - няма разлика.
И аз имам ваучери за еклерчета и пасти,ще ги взема в събота-дано са ок!

# 22
Поръчах хартиени фенери през Грабо - след 2 разговора по телефона, все още ги няма....
http://grabo.bg/letiashti-feneri-063g3d

# 23
Веригата Хепи, вече не пускат ваучери освен за един ресторант, който не ми е удобен.
Записвам се с надеждата пак да започнат Grinning

# 24
  • София
Веригата Хепи, вече не пускат ваучери освен за един ресторант, който не ми е удобен.

Присъединявам се! newsm10

# 25
Mr Bebe e сравнима със стандартното меню на Ян Бибиян. Иначе синът ми я хапваше с удоволствие.
Оказва се, че е сравнима със стандартното меню на Ян Бибиян, ами с това на .... Херр Бебе  Shocked
Споделено от самите ЯБ в коментарите под ваучерите за Mr.Bebe в Grabo.

# 26
  • София
Mr Bebe e сравнима със стандартното меню на Ян Бибиян. Иначе синът ми я хапваше с удоволствие.
Оказва се, че е сравнима със стандартното меню на Ян Бибиян, ами с това на .... Херр Бебе  Shocked
Споделено от самите ЯБ в коментарите под ваучерите за Mr.Bebe в Grabo.
Това плюс или минус е? Хер бебе съм прравила опит едно време да взимам когато големият ми син беше малък. Бяха единствената частна кухня, а храната им беше кошмарно гнусна. Сеуга вероятно нещата много са се променили  newsm78

# 27
  • София-Младост
Някакви впечатления от DIVI FASHION в Хиподрума?
Имат оферта за масаж, а са ми сравнително удобни като място
http://ofertomat.bg/offers/view/2686.html

# 28
zvanche, благодаря за новата тема! Hug

Препоръчвам ресторант "Аромат" с тази оферта. Ресторантът е класен, с прекрасна храна. Не съм ходила скоро, но се надявам, че държат нивото. Peace

привет,
очакваме коментар като го посетиш, отдавна го гледам, но все не ми се свиди да взема ваучер за нещо неопитано.

# 29
  • Там, където ме обичат
Aз пък изобщо не знаех за тях.

Чакам ваучери за фотоепилация.

Общи условия

Активация на акаунт