Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 8

• 48 435
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Лили, не само на Бурак и Фахрие, но всичко пращат и на Чапа  Joy Joy Joy

Нея за това ли я боли гърлото днес?  Joy Joy Joy

Този руския канал Домашний или както там му е името ние в бг можем ли да го гледаме?

# 556

Абе на тях   им е  било важно  да видят Фахрие върху Бурак , а ние се молим и то искрено  Фериде и Кямран  да се целунат  без цензура Laughing

# 557
http://kaban.tv/archive/domashnii/2014-01-19/790736

Тук може да гледаме серията от днес Hug

много смешен дублаж имат  Laughing Laughing Laughing

все едно друг филм гледам, супер Party

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 20:50 от lilitoKoleva

# 558
  • Враца

И аз прочетох че има проблеми с гърлото днес - много е важно да споделиш това с цял свят  Joy Joy  Joy

Себи
, с този момент от целувката може би ще завърши 16 епизод. Много ми е интересно дали ще успеят да скъсят разстоянието до 17 епизод или нещо пак ще попречи  Laughing Laughing Laughing
А може пък да я довършат още в 16-ти  Thinking

# 559

И аз прочетох че има проблеми с гърлото днес - много е важно да споделиш това с цял свят  Joy Joy  Joy

Видя вчера Бурак да завива с одеялото Фахрие и ето- веднага се разболя да завие и нея  Joy Joy Joy Joy

# 560
  • Враца
http://kaban.tv/archive/domashnii/2014-01-19/790736

Тук може да гледаме серията от днес Hug
много смешен дублаж имат  Laughing Laughing Laughing
все едно друг филм гледам, супер Party

Дублажа на Нериман ми хареса  Laughing Laughing Laughing

# 561

bouquet

Цитат
Королёк - птичка певчая [16+] от 19 01 2014 19:00

Че какво толкова има, че 16+?  Mr. Green Shocked

# 562

Този руския канал Домашний или както там му е името ние в бг можем ли да го гледаме?

[/quote]

Аз го гледах тук.
http://online-red.narod.ru/tv/domashniy.html

# 563
  • Враца

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 21:30 от mama_an_ji

# 564

Много мислих дали да ви попитам   Thinking Thinking Thinking

-Къде беше Кямран след като е  изхвърчал ужасен ,че Нериман се опитва да го преласти.

1-При Катина в кръчмата ?

2- Останал е при Нериман?

3-Не може да е бил в къщата ,защото е било тъмно , а в гората няма лампи Sad и Джумали не знаеше къде е !

Защо не иска да каже на Фериде какво се е случило и да не го пита newsm78 newsm78
-

# 565
  • Враца
 Много мислих дали да ви попитам   Thinking Thinking Thinking
-Къде беше Кямран след като е  изхвърчал ужасен ,че Нериман се опитва да го преласти.

1-При Катина в кръчмата ?
2- Останал е при Нериман?
3-Не може да е бил в къщата ,защото е било тъмно , а в гората няма лампи Sad и Джумали не знаеше къде е !
Защо не иска да каже на Фериде какво се е случило и да не го пита newsm78 newsm78

Себи, и аз си блъскам главата с тези въпроси, но отговор уви - няма. И от превода - нищо   Laughing
Преди вторник вечер (надявам се) няма да разберем какво е правил тази нощ.  
Така, че да се въоръжим с търпение до тогава. Ако и тогава не се разбере, ще съм много ядосана  #Cussing out

# 566

Аз го гледах тук.
http://online-red.narod.ru/tv/domashniy.html
[/quote]

Мерси  bouquet

Рускините веднага наблегнаха на доказателствата, че Фахрие поддържа нормални отношения с колеги те си Laughing

# 567

Анализ на зависимостта ни...

# 568

На това има превод

Еще одно доказательство хороших взаимоотношений между актерами !
Эфджи: С днем рождения душа моя.Счастливых лет!
Эбру:Спасибо милая.Я на нижнем этаже скоро приду !

# 569
Себи, проблемът е, че мъжете в това семейство не споделят личните си неприятности. Считат го за слабост някаква. Кямран е свикнал да казва "имам лична работа" и няма практика да се пита от жените повече. Освен това, съвсем спокойно си говори заминалите увлечения като за нещо нормално. Е, с Фериде му е сложно, щото тя споделя, но и иска същото отношение, а той не е свикнал... Абе от времето и нравите ще да е.
Според мен той беше искрен, като й каза, че е бил излъган и самият той не се е доближавал до Нериман и на метър. Ама мислеше за самия себе си. Не предвиди и пропусна Нериманината атака. Но според мен при Нериман е станало и още нещо, хич не изключвам че змията му е наговорила разни гадости за Фериде. Тя все повтаряше, че ще я злепостави и той ще се разочарова от нея, ще го накара да чука на вратата й пак. Такава беше реакцията й и на сутринта при посещението на Сейфетин бей. А къде е бил? Кой знае.... Не мисля обаче, че напада Фериде, защото е гузен...Той целият си е в своите терзания и несигурности.

Общи условия

Активация на акаунт