Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 49

• 44 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Епона не е база за сенки това, ако трябва да използваме думата база за този продукт, то е база за брокати и подобни.
http://www.makeupatelierparis.co.uk/magic-primer-p-4919.html
ето им страницата във фейса, направо там им пиши на лични.
https://www.facebook.com/MakeUpAtelierBulgaria?fref=ts

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 11:29 от г-жа Стихийно бедствие

# 226
Проблемът е как по-точно са ѝ поставили гримът на Катя, не толкова цветовете.
Иначе забелязвам, че по доста бг канали (особено новини) жените изглеждат адски зле гримирани. И супер много ме дразнят как ги дават толкова от близо. Виждат се бръчки, пудри....много непрофесионално.
Рядко гледам бг телевизия, но винаги като пусна това ми прави впечатление.
Нито ги гримират добре, нито поставят правилните филтри за да им изглеждат лицата перфектни.

# 227
Не ми се струва кой знае колко фрапантен грима на Катя. Не гледам тв, а К.Кеворкян ми е изключително неприятен още от дете, но миналата седмица майка ми спомена, че Д. Рачков и Мария са му на гости и ми направи впечатление в какъв близък кадър снимат от ВН. То пори, бръчки, всякакви невидими несъвършенства изглеждат като огромни кратери на лицето. Майка ми каза, че винаги по този начин снимат гостите си. Непонятна история...

Но идвам да похваля един незаменим за мен продукт: капките за очи. От недоспиването, с тези кръвясали като вампир очи, никакъв грим не може да ме спаси. Добре, че имам капки, та да не ме гонят с чесън и светена вода.

Иначе моята "униформа", както Алена я нарича в последния месец е коректор на 1-2 места, спирала и леко червило. Миналата седмица само си правих пълен грим със сянката в бурканче на Диор Хипнотик. Мисля, че й намерих най-точното приложение, така че да се покаже в пълната си красота. Накратко ще разкажа, понеже не помня кой още се оплакваше от прекалената сивота и недостатъчно лилав цвят в нея.

Та.....Нанесох основа на клепача(Nyx), сянката Орб на Мак на целия клепач, за да ми изравни хубаво цвета. Отгоре сложих мек лилав молив на ЕЛ на половината на подвижния клепач, разнесох го хубаво с четка и отгоре нанесох Хипнотик. Направих очна линия със същия лилав молив и малко черен молив на Герлен в края на клепача. А в кладенчето най-светлата и бляскава сянка от есенната палитра на Диор. От същата сребриста сянка на Диор малко по дъгата сложих. Стана много бляскаво, но имах празник Blush Хубав слой Волюма на Шанел и по-леко червило. Но за моя радост грима се хареса и от околните. Но ако не бях сложила от лилавия молив за основа сянката Хипнотик поне при мен щеше да си сивее.

# 228
Ето, на Руби Роуз, бях я постнала в похожденията, 48 цвята.

Правих с нея черен и лилав (за предизвикателството) грим - поствала съм ги тук, но май комбинирах и със сатенени леко... защото са абсолютен мат.

Ето пак:

Скрит текст:

Бубанка, мерси за линка

# 229
Ivvangeline наистина матовите сенки не са характерни за теб, направи един такъв грим и може като мен да се изненадаш колко ще ти хареса.
Казавам като мен, защото за мен сините и розовите сенки не са характерни, толкова рядко ги ползвам и то никога заедно, както и никога почти не ползвам цветна спирала, вдъхновена от темата направих такъв грим и хоп изненада, всички ме харесаха, даже и аз се харесах.
Няма да участвам с този грим в предизвикателството, не ми станаха снимките, но мога да покажа тук.

# 230
Не съм купувала Руби Роуз от години, но на времето имаха страхотен избор от всякакви сенки. Освен пак да ги прегледам  Thinking Къде ги продават сега?

# 231
  • Велико Търново
Норе ,благодаря  bouquet задължително ще ги погледна тези палитри Simple Smile
Сладкиши,при теб има ли ги? Flutter
Мда...Ivvangeline ,харесваш ми повече с мат,или с комбинация мат+перли Peace

# 232
Ами на мен Рубито са ми подарък ... да, в началото на гримовия ми опит май доста ги имаше:)

Намерих линк в испански (май) сайт:)

http://www.radabeauty.com/ruby-rose-paleta-de-48-sombras-de-ojos-color-1.html
Имат и други палитри...

Благодаря - и аз с мат се харесвам повече май

# 233
А г-жа Стихийната е мн готина с тия цветове, освен това прическата е един път!

# 234
И на мен ми харесва грима и прическата на г-жа Стихийно бедствие. Целият вид й придава много младежко, свежо излъчване.

# 235
Според мен и на Ivvangeline, и на Алена им отива по-незабележим грим. Колкото по-малко грим, перлени сенки, ярки червила (при Алена), толкова по-добре.
Казвам го съвсем добронамерено, моля да бъда извинена, ако споделям идеята си твърде директно, без някой да ме пита.   bouquet
Но пък може да се приеме и като комплимент, в смисъл, че при двете естествената красота (или близостта на грима до нея) ми допада повече.

# 236
Според мен силен грим отива само на младо, свежо лице. След 25 само може да те състари. Съжалявам, че не запомних ника, преди време едно младо момиче с плътни устни публикуваше доста смели гримове, ами отива и! И яркото червило и силните сенки. Но след 5 години едва ли ще е така, за това да действа смело с палитрата докато е време, страхотна е.

# 237
Според мен силен грим отива само на младо, свежо лице. След 25 само може да те състари.
Аз пък съм на 35, но не се харесвам с лек грим - приличам на ученичка  Stop Нося само силен грим, да, качва години, но поне за сега не са ми проблем  Laughing

# 238
Лошо ли е да приличаш на ученичка, тоест да изглеждаш млада- аз така го разбирам Rolling Eyes

# 239
Е, не бива да отписваме хората след 25 Simple Smile
Не е заради това според мен. Просто е до излъчване, до специфичен облик, на някои хора им отива силен грим, на други (може би много светлите или много тъмните... и аз не знам) по-лек.

Общи условия

Активация на акаунт