Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 33 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 435

Привет мили момичета,    wavey

Голяма затишие тази сутрин. Явно многото снимки и новини от вчера са ви уморили и сте се отдали на заслужена , неделна почивка. Желая ви успешен ден ! Имам усещането, че скоро ще започнем да гледаме нов сериал, а по късно и филмчето.

# 436

Ако Текин е "грозник" , то значи аз съм "принцеса"

Пък принцесите спят до късно ...

Добро утро и от мен !

Чакаме си новините, снимките и всичко свързано с новото дизи на Енгин.

А то /дизито/– си идва. Просто въпрос на още малко време.

Малко разсънване в суперска компания ...

С този Текин, позабравих любимеца си

Скрит текст:

# 437

Добро утро,момичета!
Интересно ми е каква ще е тази нова и неочаквана визия на комисар Йомер?
Струва ми се,че докато не мине премиерата на Малкия септемврийски проблем няма да пуснат нищо за сериала,за да не се смесват нещата. newsm78

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 10:52 от velijana

# 438

Добър ден.

# 439

newsm51
"Талантът  и естественият му екранен чар карат зрителите да чакат почти две години новия му проект. Не отсъствието му от екрана, а способността му да накара хората да го чакат! Има разлика. Зрителите го помнят и с нетърпение очакват да го видят отново по телевизията. Не всеки може да задържи вниманието върху себе си, особено след като не присъства в новините!" Сара Фатма

Скрит текст:
It is his talent and natural onscreen charm that makes the audience wait for almost 2 years for his new project. It is not his absence from screen but his ability to make the people wait for him! There is a difference. People still remember him and want to see him on TV impatiently. Not everyone can still remain significant especially when they are never in news !!! – Sara Fatma

# 440

newsm51
"Талантът  и естественият му екранен чар карат зрителите да чакат почти две години новия му проект. Не отсъствието му от екрана, а способността му да накара хората да го чакат! Има разлика. Зрителите го помнят и с нетърпение очакват да го видят отново по телевизията. Не всеки може да задържи вниманието върху себе си, особено след като не присъства в новините!" Сара Фатма

Скрит текст:
It is his talent and natural onscreen charm that makes the audience wait for almost 2 years for his new project. It is not his absence from screen but his ability to make the people wait for him! There is a difference. People still remember him and want to see him on TV impatiently. Not everyone can still remain significant especially when they are never in news !!! – Sara Fatma

Здравейте,

Толкова естествен и привлекателен Heart Eyes

Вчера имаше един пост - където се коментираше, че точно тук Енгин гледа Фара/така ли й беше точното името - да не сгреша Praynig/. Имаше и отговор -с който и аз съм съгласна : Фара гледа Енгин - Енгин обаче гледа момичето, което е до нея.

Това виждам аз Peace

# 441

Здравейте,момичета.Усещам приповдигнато настроение.Защо ли?Така ще е отсега нататък.

# 442

Малко "посъбрах" снимката... вижда се ясно кой кого.

# 443

Ако си способен да видиш красотата, това е само, защото носиш прекрасното в себе си. Светът е като огледало, в което всеки вижда собственото си отражение.

Paulo Coelho

# 444

Така е, Мартичка. Човек трябва да има сетива за нещо, за да го види/чуе/докосне/вкуси/усети...

„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора.”
Тур Хейердал

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 12:14 от marytza

# 445

За да не се цепя ,слагам една от любимите си снимки Текинови.

# 446

Малко "посъбрах" снимката... вижда се ясно кой кого.

newsm10

Скрит текст:
Аз под секрет да кажа, че харесах повече това девойче, което е до него!!!!! Laughing
Хубавелки  -как ли са се чувствали, като са до него. newsm78 newsm78 Heart Eyes Heart Eyes

# 447

Така е, Мартичка. Човек трябва да има сетива за нещо, за да го види/чуе/докосне/вкуси/усети...

„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора.”
Тур Хейердал

Точно  Peace Peace

# 448

На тази снимка зад кадър има нещо супер издайническо за сюжета.

И аз съм една - чак сега го видях.

Това внася още една нотка към моите размишления.

Нищо не е толкова "елементарно" -  пак съм на мнение, че има нещо силно драматично предизвикало загубата на памет у Ейлюл.

И имам вътрешното убеждение, че от първия инцидент при който тя губи паметта си до момента в който си "мисли", че не помни само последния месец е минало доста време.

" "Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"   - думи категорично казани от Текин.  Който си спомня месец септември и Ейлюл. Всяка година ...

Ще  си поиграя отново да преподредя  мислите си всичко което зная до този момент.

Скрит текст:
Текин - " Успокой се! "

Ейлюл - "Трябва да отида! "

Текин - " Послушай ме. Недей още. Моля те."

Текин е съобщил нещо много важно и разтърсващо на Ейлюл - какво ?

Освен новината, че са женени и дори имат дете - друго не виждам какво.

Защо до сега не са се намерили ?

Мисля си, че са претърпели някакъв  инцидент тримата.

Текин и детето / може би бебе тогава / са се спасили като по чудо и са останали/ или са се върнали на острова.

Ейлюл е в кома и когато се събужда е с амнезия. Настанена е може би  за лечение в частна клиника. Определено семейството и е много богато и кадъра в който тя казва, че "Днес имам всичко. Всички ме обичат. Днес е първият ден от моя прекрасен, идеален, уникален живот." - явно празнува своята самостоятелност / завършила престижен университет в Европа / тя празнува с приятели на яхта. Една от спирките е остров Бозджаада. Но на приятелите и семейството въобще не се  харесва идеята, че тя се влюбва в бедния островен "Луд художник". Може дори да са му съобщили, че е в клиника и да не я търси повече.

Текин  - "Намерих те. Никога повече няма да те изоставя." Казано  може би при втората им среща.

Ейлюл все пак се възстановява, но семейството и приятелите и  се погрижват въобще тя да не си "спомни" за островното приключение.

Спирам до тук, че току-виж от всичките ми драсканици - нещо излезе вярно.

Но едно е сигурно - само силната любов ще върне спомените на Ейлюл.

Каквито и да са те.

Ще и помогнат да разбере кое е важното в живота.

Всъщност аз дълбоко съм убедена, че историята ще е с хубав логичен край.

Щом Керем Дерен  смята,  че с този филм е сбъднал един свой блян - значи е така.

Никой не си мечтае за нещо кошмарно и лошо. Нали така ?

# 449

Hug Добър да е неделният ви ден, МОМИЧЕТА!   Hug
Радвам се, че сме възнаградени за търпението и уважението,
с което дочакахме новите проекти на ЕНГИН АКЮРЕК,
 "летейки" с любов в една посока...

Скрит текст:

"Когато видиш гъските да тръгват на юг, литнали под формата на буквата V, помисли за причината,
която науката твърди, че ги кара да се придържат към тази форма.
 Когато всяка птица размаха криле, тя създава на птицата зад себе си възходяща струя въздух.
Летейки във формата на буквата V, цялото ято изминава поне със 71% по-голямо разстояние,
 отколкото ако всяка птица лети сама."

Извода за нас:
"Хората, които вървят в една посока с усещането за принадлежност към дадена общност,
 стигат целта си много по-бързо и лесно, защото пътуват благодарение на помощта на другите."

[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт