Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 245

• 32 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Спокойно - още нищо не знаем и претенции.... Енгин снима - това е важно. Чакаме филм и сериал. На всички които устояха в темата и повярваха на новините - благодаря.

# 571
Радост в къщи.Много ми харесва новата визия-мъж и половина.След Текин,където така безмилостно го бяха ошутили, беше наложително да му оформят косата за да расте в правилната посока и след два-три месеца  може да го видим и с дълга коса.На мен и така ми харесва,нали нашето гардже е най-хубаво.

# 572
Нормално стъпало за мъж с височина 1,90. "Моят Керим" е 1,92 и носи 44-45. А панталоните са с крачоли "слим" - новата тенданция в мъжката мода. Разширените крачоли отпадат, пускат стеснени...

Марианче, НИКОГА не съм се съмнявала в новините. Защото винаги можеше да се проверят по линковете, които слагаш. А за устояването... аз лично не бих могла да не устоя и три години, ако се наложи. Simple Smile) Енгин ми действа като допинг, когато го гледам на екран. Simple Smile))

# 573
Привет момичета! wavey

Ееее, най -после, видяхме и Йомер newsm44 newsm44

Марианка newsm51  благодаря за снимките! Hug

Аз имах друга работа на компютъра, но следях и темата. Видях и снимката
в гръб, знаех си, че това ще е Енгин в новия образ. Rolling Eyes Simple Smile
Ама друго си е да го видим целия. Много ми хареса, нищо че е подстриган и с брада.
И аз мисля че по-нататък в сериала ще има и друга визия, особено пък
ако се внедри при мафиотите. Simple Smile

# 574
Момичетата от "английския" форум пишат,че това е облекло само за репортажа за списанието.Дали така ще изглежда и ще бъде облечен комисар Йомер-ще видим.
А! Анджак това питах преди малко. Мерси за инфото.  Hug Щото си помислих, че е малко прекалено фешън за полицай. Все ми се ще да му направят брадата на катинарче... да му се види хубавата линия на челюстта... А дрехите може и по-спортни.
   Ама и аз... сякаш току-що са ми се обадили да ме питат какви дрехи да му облекат!  newsm08 Но нали всички бърборим к'вото заварим...

# 575

Спокойно - още нищо не знаем и претенции.... Енгин снима - това е важно. Чакаме филм и сериал. На всички които устояха в темата и повярваха на новините - благодаря.
newsm51
Ех, Мариянче!
Ние трябва да ти благодарим, че поддържаше искрата - с новини, с клипове, с гифове, с коментари...
Поздравления за неуморния труд и любовта, с която правиш всичко за нашия любимец Енгин!

# 576
  • Пловдив

Еха - нещо да кажете.
.................
В дясно до него е журналистката, която ще взима интервюто.

# 577
barisea,а,могат те могат-лесно ти е на теб,ама питаш ли ни как изчакахме тези две години без сериал-затова ако трябва и 800 серии да бъдат,но Енгин на екран. Joy Joy

Момичета,панталонките модерни,ама чепиците не са ми баш по моя вкус! Peace
Не ми е лесно бе! И на мен не ми е лесно! Ама по-лесно ли е да изгледаме 20 серии, в които Енгино се появява за по 15 минути, а през останалото време само Баба Яга не се появява! Аз изрязах към 25 часа общо от 2 сезон на КВФ, за да мога да го гледам без да ме избият пъпки! Искам екшън сега! Всичко да става бързо, а не да се точи като черва!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 newsm20

Barisea Hug  ще гледаме и екшън, Йомер ще ги разкатава лошите. Grinning #2gunfire

# 578
Еха! - е точната дума!!!!! Палавник! Още някоя мадама да гушнете с тези дълги ръце, Енгин бей?

# 579
Скрит текст:

Joy Joy Joy

Мустафа Булут се хили на тази снимка. Simple Smile)) Искрено се забавлява Избраният. Simple Smile))

Визията на Йомер също ни е позната... от интервюто след "Съдба" и "Караилан".

# 580

Еха - нещо да кажете.
.................

newsm51
Е, какво да кажа - аз съм вече без думи...
Голяма работа е тоя Енгин... Разби ми сърцето...

# 581

Еха - нещо да кажете.
.................

Аз мога да кажа едно "Уау" !!!!

# 582

Тази снимка винаги ме кара да се замислям за номера на обувките му.

# 583
  • Бургас
Скрит текст:

Еха - нещо да кажете.
.................

[/spoiler]
За всяко нещо си има точното време .И интервюта ще дава   и ще говори ,защото има поводи за това .Сигурна бях  Laughing
Невероятен сладур Laughing

# 584

Ееее, най -после, видяхме и Йомер newsm44 newsm44

Това не са ли снимки за списанието. Т.е. ЕА като манекен?

Общи условия

Активация на акаунт