Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №29

• 65 766
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ежедневно ползвам такава Филипс за цитрусови плодове, лесна е за ползване и се почиства за секунди. Купувах я от тук за около 35 лв ... .
Искам нещо подобно, малко и лесно за употреба и почистване за сок от ябълки и моркови.
И като фен на дребните електроуреди - най-полезно за мен е това чопърче. Не помня от кога не съм рязала или стъргала нещо... и 2 скилидки чесън може да нареже. Simple Smile

# 646
Я кажете коя взехте, че търся.   bouquet
Точно тази е
 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0007XHGHA/ref=ox_ya_os_product
С доставка до България - 9, 40 "пауна"  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Дано дойде с DHL ,ама надали за 9 паунда Simple Smile

# 647
Как така 9 паунда ,като излиза на линка 69.99п?

Благодаря и аз видях че за доставката ставало въпрос Joyреших че има сокоизтисквачка за 9п Crazy

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 19:47 от taisval

# 648
  • София
Доставката е толкова явно.

# 649
  • Абсурдистан
Пратка изпратена от английския амазон до БГ с роял мейл винаги ли идва в тъпите български пощи?

# 650
Пратка изпратена от английския амазон до БГ с роял мейл винаги ли идва в тъпите български пощи?

Да.  Peace
Последния път  ми бяха объркали адреса и бяха пратили известието другаде. На крака им ходих и ми казаха НЯМА, а през цялото време пакетът е бил там. Докато се разиграва този цирк Амазон ми върнаха парите. Като си взех пратката аз им ги плащах пак.
А служителка от БГ пощи просто заключи: "Е, колежката сбъркала, какво от това?"
И това ако не е олигофрения, здраве му кажи.
Гледах да си взема пакета и да се махам оттам. И след тази случка ползвам само превозвач. Става и по-бързо и е по-евтино.

# 651
Как така 9 панда ,като излиза на линка 69.99п?
Да доставката до България е 9,40 за този артикул

# 652
  • Абсурдистан

Да.  Peace

Ох!!!!  Confused Confused Confused Cry Cry Cry
Как може международна пратка да се изпрати без тракинг номер. Naughty
Не мога да повярвам. Това е най-малкото сигурност за тях. ooooh!

# 653

Мацки, помагайте, моля ви. Мога ли да използвам Amazon Prime за една пратка и после да се откажа? Не съм мислила, че ще ми се наложи, но ...  Praynig   Hug

Сокоизтисквачката, според мен, ще дойде с куриер. И прахосмукачка, и хлебопекарна ми ги пратиха с куриер и доколкото помня доставката беше около 9-10 паунда и при мен    Simple Smile Peace

# 654
Аз така направих с Прайма. Поръчах и после го отказах. Но пише, че ми е валиден още до изтичането на трите месеца траяла.

# 655
agnesana, благодаря!   bouquet

# 656
 Филтри за кана Брита 4 бр. за 10 паунда

# 657

Да.  Peace

Ох!!!!  Confused Confused Confused Cry Cry Cry
Как може международна пратка да се изпрати без тракинг номер. Naughty
Не мога да повярвам. Това е най-малкото сигурност за тях. ooooh!

на мен днес ми пристигна с Royal Mail, на адреса, не в пощата
в смисъл донесе ми го пощальон Simple Smile но беше дребно пакетче - с калъф за телефон, поръчан от немския амазон, обаче продавачът беше английска фирма - нямаше тракинг номер и очакваната дата за доставка беше от 5 до 22 февруари

# 658
  • София
Rusalka:), Kristalka  Hug
Благодаря ви! Дано се появи нещо от харесаните от мен. Протектор намерих. Спомням си, че и на самсонайт имаше разпродажба. Отивам пак да ровя. А офлайн в София къде да търся магазин за добри куфари?

# 659
Marco Tozzi отговарят ли си и доволни ли сте въобще ,ако някой е взимал дамски обувки?

Общи условия

Активация на акаунт