На море в Турция - тема 28

• 102 877
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз резервих почивка в Мармарис от 06.06. в хотел Паша бийч чрез ТА"Дорис", като първото плащане в размер на 75% от сумата трябва да се плати до 28.02.2014 г. , а останалите 25% - 14 дни преди датата на отпътуване.След превеждане на сумата се обадих в офиса да проверя дали са получили парите. Отговориха ми че са получили сумата и ще ми изпратят оригинал на договора по пощата.

# 556
Единствено мога да споделя моите впечатления от Ориент. Дълбоко съм огорчена от служителите им.Имах едно пътуване с тях и повече никога няма да повторя.До последно преди заминаването ни държаха на тръни.Чак в петък си взехме ваучерите от тях.Пътувахме с наш транспорт.Миналата година бяхме с друг оператор,който често се дискутира тук и разликата не е в полза на Ориент.А тази Вася как псуваше ,не е истина.И това е жена-ужас.  #Cussing out

# 557
  • Резерват "Северозапад"
anka1234, това впечатление трябваше да го споделиш по-рано Wink...сега за много от нас е вече късно, резервирали сме и сме платили поне наполовина Laughing.

# 558
anka1234, това впечатление трябваше да го споделиш по-рано Wink...сега за много от нас е вече късно, резервирали сме и сме платили поне наполовина Laughing.

Напълно съгласна. Аз съвсем се притесних. По принцип ще ми е обеца на ухо да не им ползвам услугите повече, но сега до тръгването ще съм на тръни.  ooooh!

# 559
  • Beyond the stars
Честно казано не мисля,че ще се намери фирма, за която да няма негативни мнения  Laughing
Нормално е ..  Peace

# 560
  • Варна
Честно казано не мисля,че ще се намери фирма, за която да няма негативни мнения  Laughing
Нормално е ..  Peace

Абсолютно си права,ама поне минусите да са малко Peace

# 561
  • Русе
Разликата в датите на плащанията може да идва от там, че сте резервирали в различни хотели  newsm78

# 562
Виждам, че сте обсъждали застраховките. Аз направих в Алианц за пакет в размер 3677 лв ми излезе 102 лв застраховката. Много ме ядосаха тук в офиса на Алианц в наше село - Благоевград, служителката ме изгони с думите, че не предлагат такава услуга и на идеята да звънне на някой колега да попита, ми отговори - "Довиждане, приятен ден". Наложи се да се прибера и да им звъня в централните офиси, оттам през 5 телефона ме прехвърлиха, но след 10 минути ми се обадиха с извинения и да съм ходила, че ме очакват в офиса. Очакваше ме същата напудрена особа, по-ниска от тревата и цялата трепереща, беше си изпринтила цялото инфо и все пак й отне 40 минути и още 3 разговора, за да успее да направи застраховката. През това време детето вече успя да заспи на стола. Понеже домочадието ми - деца и мъж не са карали никакви шарки, питах покрива ли се това заболяване и отговориха, че се покрива, както в Алианц, така и в Армеец. Но в Армеец излизаше по-скъпа застраховката около 137 лв май ми казаха, а аз принципно не исках там да я правя, защото не съм с добри впечатления ат тях.
Относно датата на сключване, компаниите изискват да е в деня на сключване на договора, НО в Алианц има опция да се сключи и по-късно, но не по-малко от 31 дни преди пътуването, а за начална дата на застрахователната полица ще се счита 10-тия ден след датата на сключването й. Това го пише и в моята полица, а и в последствие една по-запозната агентка ми го каза. Дано съм била полезна.

# 563
Разликата в датите на плащанията може да идва от там, че сте резервирали в различни хотели  newsm78

Да, права си. Преди малко накарах половинката ми да позвъни в Ориент, че се притесних и действително са му отговорили, че  при различните хотели плащането е по различно време.

# 564
sidem, а какво стана с Атлантик хотел 3* - отказа ли се и защо? Имаше ли оферта? Изглеждаше ми добре... за този клас, разбира се  Peace и наистина дали си струва, защото както всеки ме съветва, най-добре било да се търси над 4* в Турция
И на мен ми е интересно, защо 3* Атлантик и по скъп от хотел 4* в същият район. Добри са отзивите на Атлантик,но пък е 3*- и на мен ми се струва рисково и още не съм избрала...
2012 година бяхме в Атлантик - супер просто  Heart Eyes
2013 година бяхме в Дидим Бийч Елеганс 5* - еми не беше добре......
2014 година ще сме отново в Атлантик
И трите пъти пътуваме с Емералд
ЕДИТ Или Грийн Нейчър в Мармарис - искаме да обиколим повече места все пак  Crazy
Няма да съжалявате за Атлантик, който реши  Peace

# 565
2012 година бяхме в Атлантик - супер просто  Heart Eyes
2013 година бяхме в Дидим Бийч Елеганс 5* - еми не беше добре......
2014 година ще сме отново в Атлантик
И трите пъти пътуваме с Емералд
Няма да съжалявате за Атлантик, който реши  Peace

И ние за втори път се спряхме на Атлантик - от 06.06.2014г. сме там. Ще се радвам да се "засечем" и с други от форума!

# 566
  • София
Ние ли ще сме първи в Атлантик - от 24.05 сме???? Hug

# 567
Е ние каквото и да изберем /между Атлантик и Грийн Нейчър/ ще е от 22.08  Hug

# 568

Да, права си. Преди малко накарах половинката ми да позвъни в Ориент, че се притесних и действително са му отговорили, че  при различните хотели плащането е по различно време.
Мисля,че са поредните фирмени врътки на Ориент.
След като има условия за РЗ - то те трябва да бъдат еднакви или за всеки хотел
поотделно, за да няма чуденки.Липса на информация.Както се е случвало  да резервирам
две седмици преди датата с нищожна разлика,която е по-малка от застраховката.
Случката в офиса на Алианс - Благоевград е доказателство за нивото на услугите у нас.
В подобни ситуации звъня директно на управителя,тел.за контакт винаги има на вратата и
така се разрешава проблема.Не бива да бъдем търпеливи относно чиновническото безхаберие.

# 569
Здравейте на всички Simple SmileТази година за първи път смятаме да се престрашим за лятна почивка в Турция на база all inclusivе,период края на август-септември.С две деца сме - на 3 и 6 години,така че сме се ориентирали към пътуване със самолет. Може ли някой да ме насочи към кои от всички места, хотели и ТА евентуално да се насоча,тъй като съм абсолютно начинаеща без поглед върху Турция и нейните курорти...Има тонове информация за хотели и ще ми отнеме месец сигурно да изчета всичко навсякъде.Предварително благодаря за съдействието Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт