На море в Турция - тема 28

• 102 814
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Единственото,което може да ти се случи - е да се върнеш с някой килограм отгоре! Joy
Е, за това няма лекарство Mr. Green

Ааааа, това ми е ясно. Аз затова започнах от миналата седмица диета, че после да не качвам, а само да наваксвам изгубените килца  Mr. Green

# 616
  • Бургас
newsm78 поуспокоих се малко, ама активен въглен поне 3 опаковки ще помъкна  Joy
Е, такива проблеми пък, въобще нямахме. Винаги на нашето Черноморие сме си патили Laughing

О,предполагам. Но ние сме лакоми и като гледам какви шведски маси се описват тук, току виж сме злоупотребили с храната  Laughing
А, за нашето Черноморие си права. Много рядко сме се разминавали без чревни инфекции с детето.

Тогава се зареди с прилично количество храносмилателни ензими  Grinning

И аз съветвам, като си правите застраховка, да е задължително с Асистанс, защото така не плащате нищо на място. Ако нямаш тази опция не знаеш какво може да ти се случи и колко би ти струвало едно евентуално лечение, поради което трябва да имаш в себе си доста пари. Пък едва тогава взимай фактури и ходи се разправяй със застрахователни компании да ти възстановяват парите. Тогава я камилата, я камиларя. Винаги може да си измислят нещо и да не ти приемат някой платежен документ под някакъв предлог. Излишна хамалогия. Щом си с асистанс отиваш, лекуват те и с нищо не се занимаваш. Болницата си кореспондира със ЗК и си уреждат разплащането. От теб нищо не се изисква.
Мен се опитаха в болницата да ме накарат да си платя 150 евра и едва когато получат потвърждение от ЗК да се върна обратно на другия ден, за да ми върнат парите. Отказах. Звъннах на ЗК и им казах да се оправят. Аз съм платила застраховка с Асистанс. От ЗК пратиха на болницата мейл и нещата се уредиха за 15 мин.

# 617
А дано ,ама надали - това за мен не важи, а ти сподели !

# 618
 кой може да даде мнение за Onyria Claros и Еphesia holiday за изминалата 2013-Кушадасъ

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 13:22 от Venislava_D

# 619
  • Бургас
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали кой вариант да избера за стаи-става дума за Клуб Тюрбан-гледам че цената за бунгало и за стая в хотела е с минимална разлика-кой е по-добрия вариант-за дата 30.05 .....
Благодаря предварително!

# 620
  • Варна
Това,което е с по-високата цена,сигурно има защо Peace

# 621
  • София
Искам да попитам, понеже не мога да изчета всички теми , да ми кажете малко за времето.
Мъж ми иска да пътуваме с едни приятели са 1-6 май, ама мен ме притеснява водата по това време. Едното момче което е било миналата година пак по същото време каза, че водата била перфектна, ама те нямат деца и малко не му вярвам  Mr. Green
Та тези от вас който са били в началото на май може ли да споделите за водата в морето и в басейните как е .

Аз искам да ходим септември по принцип ама тогава няма с кой, а мъж ми не иска да пътуваме сами и съм в голяма чуденка  newsm78

# 622
  • Русе
Искам да попитам, понеже не мога да изчета всички теми , да ми кажете малко за времето.
Мъж ми иска да пътуваме с едни приятели са 1-6 май, ама мен ме притеснява водата по това време. Едното момче което е било миналата година пак по същото време каза, че водата била перфектна, ама те нямат деца и малко не му вярвам  Mr. Green
Та тези от вас който са били в началото на май може ли да споделите за водата в морето и в басейните как е .

Аз искам да ходим септември по принцип ама тогава няма с кой, а мъж ми не иска да пътуваме сами и съм в голяма чуденка  newsm78
Върни се около 15 страници назад, някой публикува линкове с температурите на въздуха и на водата през миналото лято (стр. 29-30)Peace

# 623
По отношение на клуб Тюрбан-бунгалата 100 % -по-спокойно и по -приятно. Хотелът също е добре, но през летните месеци е горещо.

# 624
Ако някой от четящите тук все още се колебае за хотел или курорт в Турция и има намерение до 28.02. да резервира,нека да пита защото има само още 5 дена Wink
 Venislava_D, аз лично предпочитам  Ефесия Холидей Вилидж,първо защото е в Кушадасъ и второ ,защото е равнинен терена там.От там има почти само положителни отзиви. Онирията е доста далеч-30 км от града, а и има серизна денивилация на терена. А и нещо не съм много очарован от храната там.

# 625
Аз имам малко по-различен въпрос.
Някой ходил ли е до Ефес самостоятелно?
Имам предвид - без предложенията от представителите в хотела и не в случай, че съм отишла с мой транспорт.
Интересува ме как да си направя сама разходка до там (от хотел в Кушадасъ).

# 626
liv1892, какво имаш предвид относно храната?
Все още не сме избрали хотела, а няма никакво време.
Спрях се на Онирия заради детската пързалка-която ми се струва доста добра за 3 годишния ми син и 8 годишната ми дъщеря. За първи път ще ходим на почивка в Турция. Ако някой е ходил там, нека разкаже повече за храна, хигиена и анимация. Ще сме с личен транспорт.
Освен Onyria и Ephesia ни харесват:  Paloma Club Suilan  и  Pine Bay.
Държа на разнообразна кухня, хигиена, анимация и добра пързалка за децата, но също така желая, ако плащам за 5 звезден хотел да не спа в стая отговаряща на 3 звезден хотел. Grinning
Ще се радвам да получа съвет от всеки който е бил в тези хотели през 2013.

# 627
  • София
Ако някой от четящите тук все още се колебае за хотел или курорт в Турция и има намерение до 28.02. да резервира,нека да пита защото има само още 5 дена Wink
 Venislava_D, аз лично предпочитам  Ефесия Холидей Вилидж,първо защото е в Кушадасъ и второ ,защото е равнинен терена там.От там има почти само положителни отзиви. Онирията е доста далеч-30 км от града, а и има серизна денивилация на терена. А и нещо не съм много очарован от храната там.

Аз се колебая.  Tired За хотел в Бодрум (ще пътуваме със самолет). Харесах на първо четене в близост до Бодрум GOLDEN-BEACH-HOTEL-4-*. Офертата от Емералд  е ето тук: http://www.emeraldbg.com/hotel/62280/2/215/1743/72758/GOLDEN-BEACH-HOTEL-4-*.html

Но приемам всички ваши предложения за Бодрум.  Peace Вместваме се в бюджет 1600- 2000 лв., а периодът на почивката е в месеците юни или септември. Двама с дете на 6 години сме.  Peace
Благодаря!   bouquet

# 628
  • Бургас
Аз имам малко по-различен въпрос.
Някой ходил ли е до Ефес самостоятелно?
Имам предвид - без предложенията от представителите в хотела и не в случай, че съм отишла с мой транспорт.
Интересува ме как да си направя сама разходка до там (от хотел в Кушадасъ).

Ние на отиване към Бодрум минахме през Ефес. Има отбивка от магистралата, по която се пътува за Кушадасъ, която води към Ефес. От отбивката до самия Ефес се пътува малко - около 10-тина километра. Входът миналата година беше 25 турски лири. Плащаш си билета, влизаш и разглеждаш.
Разстоянието между Ефес и Кушадасъ е 20 км. По принцип може да си наемете рент-а-кар. Ще ви излезе по-евтино от колкото да плащате по 50 евро/човек.

# 629
Zhiki,не зная колко ще съм полезна,но миналата година  в автобуса имаше голяма група почивали в този хотел,които не бяха никак доволни.Първо хотела е много отдалечен от Бодрум и вечер нямало какво да се прави.В Тургутрейс няма какво толкова да се разглежда.Храната също отчетоха като минус.                                                                                                                                              Защо не опитате варианта пътуване с автобус за сметка на по-добър хотел?

Общи условия

Активация на акаунт