Мезоконци Lead Fine Lift

• 222 924
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
За мен резултата беше незадоволителен и не бих повторила процедурата. За тези пари, сега като се замисля, можех да си позволя да си почина 10-тина дни на някое прекрасно място Laughing.

Не е незадоволителен само за теб.Моята дерматоложка бе достатъчно коректна да ми каже,че трайността не оправдава средствата,а и има вероятност от несиметричност,неравности и т.н.

# 346
Chris, благодаря за споделеното мнение. Аз все още съм в процес на чудене и събиране на мнения, именно заради противоречивите коментари. Едни са доволни, други не, трети даже и разочаровани. Ще ти бъда много благодарна, ако ми изпратиш снимки, да видя дали все пак няма някакъв ефект?

С удоволствие ще ти пратя, стига някой да ми каже как се споделя снимка на лични, защото не съм го правила досега.
А иначе затова е форума, всеки сподели своя опит и мнение, на мен всичко написано дотук ми беше много полезно и благодаря на дамите, които са писали. Решението да си сложа конци си е лично мое - направих го, видях че не е моето нещо и реших да споделя опит.

# 347
Chris, благодаря за споделеното мнение. Аз все още съм в процес на чудене и събиране на мнения, именно заради противоречивите коментари. Едни са доволни, други не, трети даже и разочаровани. Ще ти бъда много благодарна, ако ми изпратиш снимки, да видя дали все пак няма някакъв ефект?

С удоволствие ще ти пратя, стига някой да ми каже как се споделя снимка на лични, защото не съм го правила досега.
А иначе затова е форума, всеки сподели своя опит и мнение, на мен всичко написано дотук ми беше много полезно и благодаря на дамите, които са писали. Решението да си сложа конци си е лично мое - направих го, видях че не е моето нещо и реших да споделя опит.
За съжаление и аз не знам как се пращат, от скоро ползвам форума и се надявам някое от момичетата да обясни, че ще е от полза и за мен Simple Smile

# 348
Първо снимките се качват в сайт за качване на снимки и клипове,и после цъкваш на втора иконка на втори ред-вмъкни изображение,там където ти мига курсора,поставяш линка .

# 349
Първо снимките се качват в сайт за качване на снимки и клипове,и после цъкваш на втора иконка на втори ред-вмъкни изображение,там където ти мига курсора,поставяш линка .

Благодаря, да видим дали съм се справила Simple Smile SitaraB ще каже...

# 350
И аз не виждам разлика в лицето на една приятелка. Каза ми, че има конци, понеже се заговориме на тази тема. Не ми се вижда "прибрана" изобщо.

# 351
  • България-Швейцария
Сега след почти година, гледайки снимките си отпреди поставянето не откривам никаква разлика...
Навсякъде пише, че продължителността на ефекта е между 6 и 12 месеца (колкото и на някои от по-дълготрайните филъри).
Междувременно човек става и с година по-стар, което не е от толкова голямо значение, ако си на 30-35, дори 40, след 45-50 обаче се усеща, и още как.
И е ясно, поне засега, че от определен момент нататък само лифтингът е решение, на мен лично обаче преди 55 ми се вижда безсмислено да лягам под ножа, така че конците все пак са някакъв приемлив вариант.
Въпросът е къде да отида, от доста време насам си блъскам главата, за съжаление моята докторка (Биляна Мирчевска) се е съсредоточила в други интервенции, щеше да е чудесно, ако поставя и конци.
Смятах да ходя при Денкова като една от първите, които въведоха тази процедура, но все по-често чета и чувам мнения как (особено след разрастването на клиниката) вниманието е съсредоточено повече към известните и не чак толкова личности около политиката и шоу-бизнеса, докато редовите пациенти някак минават между другото и, честно казано, не знам.

# 352
  • SF
Каква е цената на фейс лифтинг (горе-долу)? Ако 2 години не си поставям мезоконци през 6 месеца, ще събера ли колкото за един сносен Simple Smile лифтинг?

# 353
от тия конци много вероятно кожата ще се срастне отдолу  и после няма как да се издърпа с лифтинг

# 354
  • България-Швейцария
Каква е цената на фейс лифтинг (горе-долу)?
Засега тук е поносима, 6400 €, дано не скочи още.
Говоря за тежката артилерия, операцията, която си е правила Люба Кулезич.
http://aestheclinic.com/project/facelifting/
Лифтинг шевовете, популяризирани навремето от Сердев, се оказа че не са особено удачни.
При тях срастванията наистина биха имали значение.

Може пък в близките 10-ина години да измислят и нови техники, нищо не се знае.
В края на 90-те представял ли си е някой изобщо, че ще си слагаме ботокс, филъри и импланти като за добър ден Simple Smile

# 355
  • София
Каква е цената на фейс лифтинг (горе-долу)?
Засега тук е поносима, 6400 €, дано не скочи още.
Говоря за тежката артилерия, операцията, която си е правила Люба Кулезич.
http://aestheclinic.com/project/facelifting/
Скрит текст:
Лифтинг шевовете, популяризирани навремето от Сердев, се оказа че не са особено удачни.
При тях срастванията наистина биха имали значение.

Може пък в близките 10-ина години да измислят и нови техники, нищо не се знае.
В края на 90-те представял ли си е някой изобщо, че ще си слагаме ботокс, филъри и импланти като за добър ден Simple Smile
[/spoiler]

6400 евро е поносима цена? Shocked
Колко човека на 55-60 г ще дадат такива пари за фейслифтинг, при положение, че на тази възраст имат не само деца, а и внуци. newsm78
И в тази връзка колко операции е направил Илъо Стоянов? На Люба Кулезич и на кого още?
Като чета тук някои мнения, те едни конци или филъри качествено не могат да сложат, та какво остава да дадеш една торба с пари срещу неясен резултат.
Не всички сме г-жа Кулезич. Wink

# 356
  • България-Швейцария
Въпрос на приоритети, някои биха си направили, други не.
И цената изобщо не е ниска, разбира се, но в сравнение с тези за същата интервенция в Западна Европа или Щатите ми се струва поносима и далеч повече хора биха могли да си я позволят при желание, отколкото там.
Не само българи се възползват, освен зъбен вече има понятие и beauty туризъм, много се пътува и до Турция за подобни неща.

# 357
Здравейте момичета, включвам се с личен опит за всички онези, които си задават въпроса за конците. След като месеци наред четох и разучавах подробно чужди и наши сайтове, миналата година се реших да направя крачката с конците. На 54 години съм, пушачка, слаба съм и изглеждам добре. Привърженичка съм на максимално естественото, доколкото е разумно. Дотогава нямах никакви манипулации, но започнах да виждам увисване в назолабиалната област. Кожата на бузите ми вече не стоеше "на  мястото си". Направих консултации с трима лекари в София. При най-известната цената не отговаряше на търсеното от мен, беше прекалено скъпо, а отношението доста повърхностно и грубоватичко (не бях ВИП). При втората лекарка отношението беше много любезно, обясненията подробни, но само като видях как изглежда, се уплаших - лице като пластмаса, обработките си личат от километри. Отказах се и оттам. Накрая отидох в Хил клиник при д-р Валянова. Обясненията бяха малко набързо, но бях виждала как е пипала при приятелка и бях доволна, освен това бях изчела подробно всичко и знаех за какво ми говори. Направи ми най-доброто и според двете ни - Силует софт за повдигане на средната част на лицевия контур. Останах много доволна и все още съм доволна вече една година след процедурата. Кожата е много по-гладка, опъната и неувисва. Нямах подувания или кръвоизливи, само много малка входна точка си личеше от едната страна. На момента не се усещаше силна болка, доста издърпване и боцкане, защото се поставя в по-дълбоките слоеве, но беше поносимо. Платих 1200 лева за двете страни на лицето. Нищо не си личеше, леко усещах конеца при докосване, но нямаше подуване, оток или синини. Трудното настъпи след ден - болката в целите бузи беше силна, трудно се миех и си слагах крем, няма да лъжа, че всяко докосване беше мъчително. Спането на една страна също. Така продължи около 4-5 дни и започна да поотпуска. Поносимо е, стига да сте мотивирани и да внимавате. В къщи домашните дори не разбраха, че съм правила такова нещо, не исках да се знае. Сега вече година след това, започвам да забелязвам леко отпускане не в бузите, където сложих Силует, а по-долу, точно на линията на челюстта и се замислям за втора намеса. Съветът ми е - не рискувайте с недоказали се или прехвалени доктори. Дайте да ви пипат само специалисти, независимо от цената. Аз сложих един конец и изглеждам чудесно, а не мрежа от 20 или 40 с по-краткотраен ефект, който непрекъснато трябва да се повтаря и подновява и вероятно ще води до по-видими сраствания и гланциран пластмасов вид. И освен това, моля ви да помислите добре КОГА да правите такова нещо - според мен на 30 или 35 е излишно, освен при сфецифични и сериозни случаи.
Постът се получи дълъг, спирам засега, ако има въпроси ще отговоря подробно с удоволствие.

# 358
  • София
ZaKratko , много благодаря, че сподели. bouquet
Само по 1 конец от страна не е ли малко? То, верно си зависи от типа на дермата, ама тук няма много дами, които са си слагали СС. Би ли споделила при кого си ги слага? Ако искаш и на лични. Simple Smile

# 359
  • София
Въпрос на приоритети, някои биха си направили, други не.
И цената изобщо не е ниска, разбира се, но в сравнение с тези за същата интервенция в Западна Европа или Щатите ми се струва поносима и далеч повече хора биха могли да си я позволят при желание, отколкото там.
Не само българи се възползват, освен зъбен вече има понятие и beauty туризъм, много се пътува и до Турция за подобни неща.

Явно не си ме разбрала. Не е въпрос на приоритети, а че в Б-я няма читав естетичен дерматолог / хирург / на когото да се довериш за такава интервенция. По простата причина, че тук се слагат гърди. Само. 
Фейслифтинг не знам някой да си е правил тук, а познавам доста хора. Тези, които си го правят, го правят главно в чужбина. И никой не се е оплакал, че е Бог знае колко по-скъпо.
Така че, ако знаеш колко е ФЛ някъде , в западна Европа ако искаш - сподели. Simple Smile
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт