Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 193

• 49 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе

Хубав колаж!  Peace

Хайде по-скоро да има и трей, дали на 13 или на 6, както беше предишното инфо, ама по-бързо!  Rolling Eyes

Линка  Peace и на мен много ми харесва колажа  Simple Smile

А колкото до инфото...  Thinking, та те и двата варианта са все от един и същ източник, така, че възможно е и да закъснеят, а аз докато не го видя - не вярвам  Peace

Е, сега да си догледам серията и...  Wink пак ще се появя  Peace

# 541

Kara Para Aşk setine Tubamıza hayırlı olsun demeye geldim ilk çekim gününde. Selamlar, Sevgiler ilettim.. Gülnem

Дойдох да кажа на добър час на първата ни снимачен ден. С уважение, Gülnem

Интересно кога ще излезе снимка на Туба  с Гюлнем?  newsm78
Защото сигурно има снимка, но пази в тайна новата визия на Туба.  Peace

# 542

Това виждали ли сме го?  newsm78

# 543
Злати Hug мерси за почерпката. Да ти е жив и здрав сина!

Хубав колаж!  Peace

Хайде по-скоро да има и трей, дали на 13 или на 6, както беше предишното инфо, ама по-бързо!  Rolling Eyes
Линка  Hug и на мен колажа чок ми хареса. А колкото до трея, дали ще е на 6.02 или 13.02 за мен е горе-долу еднакво времето - Цвети  PeaceВажното е, че са започнали снимките и с Туба Peace Значи не е в Рим Rolling Eyes

Kara Para Aşk setine Tubamıza hayırlı olsun demeye geldim ilk çekim gününde. Selamlar, Sevgiler ilettim.. Gülnem

Дойдох да кажа на добър час на първата ни снимачен ден. С уважение, Gülnem

Интересно кога ще излезе снимка на Туба  с Гюлнем?  newsm78
Защото сигурно има снимка, но пази в тайна новата визия на Туба.  Peace
Линка  Peace със сигурност се е снимала с Туба. Че няма да излезне преди трея е почти сигурно Peace

Да си кажа и за тазвечерната порция ПС: Оджата отново много ме издразни с поведението си  Peace Вярно, ядосан беше, но да унижиш човека отсреща така .... ooooh! Че чак и майка му се почувства неудобно от държането му.  А милата Хасрет с напълнени със сълзи очи искаше само да му върне пианото, за да може да продължи да създава прекрасни творби. Но, не, Мурат се запъна като магаре на мост Crossing Arms

Това виждали ли сме го?  newsm78

Аз поне не съм Thinking Май е от Анталия м.октомври на Златния портокал

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 18:55 от kanti

# 544
  • Русе

Това виждали ли сме го?  newsm78

Не, Линка, поне аз  не съм, щях да запомня това.  Peace

Това от фестивала, на който бяха ли е? Май тогава такава и беше роклята на Туба  newsm78

# 545
Цвети Peace ето ги когато минават по червения килим. Не си личи много добре тоалета на Туба, но мисля, че е от там Rolling Eyes

# 546
Цвети,Лина,Канти

И за мен снимката е от Анталия.Нали обсъждахме облеклото на Онур,защо е с дънки? newsm78
Поне съм с такива спомени! Laughing
Дано и Гюлнем пусне снимка с Туба!

И днес не спряха коментарите за заплащането на Туба!

http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustun-imajini-yenileyecek

# 547
  • Русе
Цвети Peace ето ги когато минават по червения килим. Не си личи много добре тоалета на Туба, но мисля, че е от там Rolling Eyes

Канти  smile3501 това се казва бърза реакция!   bouquet

# 548
  • Русе
Злати, Линка, Канти за снимка на Гюлнем с Туба всички сме сигурни, че има, но... ще чакаме трей или поне рекламни снимки, за да ги видим. Това коментират и в дизито, тъй че... все още  Simple Smile търпение е нужно.  Peace

И как без нещо, като този колаж  Wink например от видяната днес сцена  Peace

# 549

Това виждали ли сме го?  newsm78
Канти вече е отговорила откъде е  Laughing Определено не сме я виждали. Тогава имаше само видео от червения килим.  Горе долу стопкадрите са от този вид, помня защото исках, да ги извадя в цял ръст и в анфас, но не се получи.
Освен телевизии, сигурно е имало и фоторепортери,  пред които са позирали, ама защо не са попаднали в нета newsm78

С хонорарите пресата си намира с какво да запълва страниците си и да привлича внимание и естествено да създава интриги. Днес слушах авторът на предаване, който каза, че хонорарът е най-конфиденциалната част от договора.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 19:39 от Bagi

# 550

И тази не съм я виждала, но знам че е от галата на 20 мин.

И едно поздравче за една рожденичка

Честит 92 Рожден Ден на Стоянка Мутафова!   bouquet

# 551
Линка   bouquet за новите снимки, които днес откри. Ама откъде ги изнамираш Rolling Eyes
Цвети, Баги, Злати Peace ами те вестниците нали трябва все нещо да пишат. А лой колко получва си е пикантерия. Но се чудя защо само за заплащането на Туба пишат, а на Енгин - не newsm78

Laughing
Скрит текст:

Като отложиш за вдругиден това, което можеш да свършиш днес, се получават два свободни дни!

Да е жива и здрава рожденничката Стоянка Мутафова! Дай Боже всеки да е с такъв дух на тези години! Peace

# 552
Линка   bouquet за новите снимки, които днес откри. Ама откъде ги изнамираш Rolling Eyes
Цвети, Баги, Злати Peace ами те вестниците нали трябва все нещо да пишат. А лой колко получва си е пикантерия. Но се чудя защо само за заплащането на Туба пишат, а на Енгин - не newsm78

Ох, Канти... Hug
Гледала си КВФ. Значи знаеш, че Енгин е божество.А божествата не се нуждаят от финикийски знаци.
Затова Туба взема двоен хонорар, защото да не се получава излишък в касите на AY APYAM. hahaha hahaha

# 553
Цвети , Баги, Лина , Канти, Габи,

Аз нали следя и др. сериали и минавам по темите им.Та мисълта ми е,че съм срещала да се публикуват и за др.актьори какво получават за всеки епизод.Но за Туба наистина прекалиха с тези публикации за хонорара и.

Сега ще гледам ''Под прикритие''.

# 554
  • Разград

Ahu Türkpençe,Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh
Явно са запазили добрите си отношения със Шевкет. Според плаката отзад той е на нейна постановка.

Попаднах и на друга снимка качена преди около седмица - това може би е дъщеря им.

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 21:26 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт