"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 690

Ваййй бе колко е загрижен Яманчи за Мира  Heart Eyes Heart Eyes

Иве, приготвяй видеото  Hug Hug Hug Направо ми метни ако искаш канала, аз ще си ги тегля.  Hug

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Като излезе първата част ще ти метна един, два канала  Peace  и се оправяй  Mr. Green

love001  love001  love001

Викам ще кажеш - Не, за мен е удоволствие да ги слагам за теб, а то????  ooooh! Sad Sad Sad  Joy Joy Joy

# 691

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира и тя през цялото време се притесняваше за него.  Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Старта е ясен, но ми изглежда на пръв поглед по-добре от пробната версия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761943.0

И на мен така, Наде. Ама докато не го видя с очите си в понеделник не смея нищо да кажа. Дано да е приятна изненадата. Peace

# 693
Оффф бе сега ще започне с онази гадна сцена на гробището  ooooh!

Аз съм заела позиция  Peace Mr. Green Mr. Green

# 694

Иве, приготвяй видеото  Hug Hug Hug Направо ми метни ако искаш канала, аз ще си ги тегля.  Hug

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Като излезе първата част ще ти метна един, два канала  Peace  и се оправяй  Mr. Green

love001  love001  love001

Викам ще кажеш - Не, за мен е удоволствие да ги слагам за теб, а то????  ooooh! Sad Sad Sad  Joy Joy Joy

Ти що режеш малкото Крачолче, аааааа?  Cry Cry  Ей ти сега каквото почукало - такова се обадило Mr. Green Mr. Green

# 695
Ани,момичета,тенкс! HugИ от мен приятно гледане на всички харесващи сериала! Heart Eyes
Днес титулярката на гл.роля Миша Бартън има РД,навършва 28г.

Вики  Hug Hug Hug радвам се, че си тук.  Hug

remybussi   Hug  Hug  На рекламите задължително. Grinning

# 696
Привет Hug Hug Hug
Приятно гледане  и от мен!

Хайде честит петък и честит нов пост от Чачко:))
Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 4m

#kavuşmakiçin iyi seyirler herkese Simple Smile Karne alan bütün arkadaşlara tebrikler ;

Вай бе  Joy Joy Joy Този човек се повреди, казвам ви  hahaha hahaha hahaha Нямаше да влизам до сериала, че имам работа, а гледай този Чачко къв е тутващ.  Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички. И поздравява приятелите, които са взели нещо, но не знам какво е Karne. Може би Лили ще разясни като се появи. Мисля, че е нещо свързано със снощния туит и благотворителната фондация.  Peace

И Серенай  Peace

Не мога да си го преведа, може би нещо за нетърпение?  newsm78

Ани, Hugkavuşmak означава когато след раздяла с някого и след копнеж по него се съберете или отново сте заедно.В  буквален превод думичката означава сдобивам се

Karne означава ученически бележник. В Турция първият учебен срок днес завърши и учениците получиха бележниците си с оформени оценки за първия срок..Чаатай поздравява приятелчетата,които днес са получили бележниците си.. Laughing Laughing Laughing

А Серенай  е написала:Кои са нетърпеливите????

# 697

И на мен така, Наде. Ама докато не го видя с очите си в понеделник не смея нищо да кажа. Дано да е приятна изненадата. Peace
Дано Зори, дано.
Едно птиченце ми пошушна нещичко, честито и успех Зори.

# 698

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЧОк татлъ си...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Това да не е онази палатка от брега Wink Wink

Лили,    love001  love001  love001

# 699

ЧОк татлъ си...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Това да не е онази палатка от брега Wink Wink

Лили,    love001  love001  love001
А приготви ли се за тормоз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 700
Бойчето къде а????  newsm78 newsm78 Всички да бъдели тук, не знам какво, а нея я няма?  Crossing Arms

Ти що режеш малкото Крачолче, аааааа?  Cry Cry  Ей ти сега каквото почукало - такова се обадило Mr. Green Mr. Green

Ами не мога да го гледам нито малък, нито голям.  hahaha hahaha hahaha

Ани, Hugkavuşmak означава когато след раздяла с някого и след копнеж по него се съберете или отново сте заедно.В  буквален превод думичката означава сдобивам се

Karne означава ученически бележник. В Турция първият учебен срок днес завърши и учениците получиха бележниците си с оформени оценки за първия срок..Чаатай поздравява приятелчетата,които днес са получили бележниците си.. Laughing Laughing Laughing

А Серенай  е написала:Кои са нетърпеливите????

Лилиииии   bouquet  bouquet  bouquet много, мноооого благодаря.  Hug  за разясненията.  Hug Hug Hug  hug  love001

# 701

Дано Зори, дано.
Едно птиченце ми пошушна нещичко, честито и успех Зори.

Наде Hug Hug Hug

# 702

Ани, Hugkavuşmak означава когато след раздяла с някого и след копнеж по него се съберете или отново сте заедно.В  буквален превод думичката означава сдобивам се

А Серенай  е написала:Кои са нетърпеливите????

Ча е голям бонбон, Crazy Crazy  и учениците отрази.  Heart Eyes  Евала, бе пич! Hug Heart Eyes

# 703
аии Лили,значи ли че ще има либоФ  Heart Eyes Mr. Green
благодаря,че и ти си с нас
Вики  Hug Hug Hug

# 704

ЧОк татлъ си...  hahaha hahaha hahaha hahaha  Това да не е онази палатка от брега Wink Wink

Лили,   love001  love001  love001
А приготви ли се за тормоз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иве, знам за коя палатка говориш, ноооо ще почакаш до края на 1-ви сезон.  smile3533 Тази е военна.  Joy Joy Joy

Даниии готова съм за всичко и започваааааааааа  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт