София-Младост(22)

• 85 891
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • с/у ОколоМръсТното
бубанчик, виж в новия блок който е срещу поляната...
Ама какво точно ти трябва?
...те хамстерчетата не изискват кой знае какво...

# 421
благодаря ви!   bouquet
трябва ми всичко, но не какво да е  Blush
много от въртележките например са малки, животните трудно влизат, трудно въртят, в някои модели си удрят гърбовете, а в други обратната извивка е твърде голяма; не трябва да има разстояние межу пръчиците, за да не им пропадат краката, добре е да са дървени, а не пластмасови или метални ...
изобщо невежеството е хубава работа  Mr. Green

# 422
Искам да съм хамстер на bubanka  Joy

# 423
или кученце на Мадона  Joy

# 424
Сега се сещам, че мъжът ми ходи на някакъв пазар в Слатина и ми домъкна от там клетка с хамстери, заедно с пързалка и къщичка за тях. http://btvnews.bg/lbin/404.php?uri=%2F867048927-Pazar_za_jivotni_v_Sofia.html
Ако не се отваря линка, ето друг http://www.iwns.org/index.php?id=298

# 425
  • с/у ОколоМръсТното

и аз и аз...
Бубс, няма смисъл в чак такива екстри. И без това всичко трае около 2г.

# 426
ще рециклирам - ще си купя нови гадове  Mr. Green
к'во беше онова модерното? RRR  Whistling

# 427

И аз, и аз  Crazy Peace ... особено, ако прави салата с рукола и тиквени семки  Crazy Rolling Eyes Laughing Mr. Green

# 428
Здравейте,
Честит празник!
Въпреки това пиша, защото съм гневна от лошото състояние на новата градинка зад Логодашки в Младост 4. Пейки са пропаснали, настилка също. Снимах и пратих до Нова ТВ. Но тъй като съм пращала сигнал по друг повод до тази ТВ , излъчиха го без резултат.
Мога ли да ви помоля да пращате сигнали за всичко което се сещате с надеждата да постигнем нещо

# 429
Не е ли по-ефективно да е жалба до общината?

# 430
Не е ли по-ефективно да е жалба до общината?
Миналият път писах до ТВ за спрелите коли по тротоарите около бизнес парка. И общината и онез с паяците не знаеха кои е отговорен. Още няма решение

# 431
Аз съм писала 2 пъти /не помня жалба или прост е-мейл/ до общината -  и 2та пъти се погрижиха за проблемите, за които сигнализирах.  Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 10:54 от Barbabelle

# 432
Е значи ще пробвам

# 433
Да,наистина е хубаво да се подават сигнали,иначе нищо не се променя и все повече неща се рушат,за съжаление.
Искам да ви попитам,понеже от скоро съм в Младост,но много често вечер спират тока,снощи пак към 23,00,предната вечер беше към 02,00 newsm78(за младост 2 става въпрос към ул.Киприян).Имате ли информация,профилактика ли е,авария ли....

# 434
Да,наистина е хубаво да се подават сигнали,иначе нищо не се променя и все повече неща се рушат,за съжаление.
Искам да ви попитам,понеже от скоро съм в Младост,но много често вечер спират тока,снощи пак към 23,00,предната вечер беше към 02,00 newsm78(за младост 2 става въпрос към ул.Киприян).Имате ли информация,профилактика ли е,авария ли....
По скоро практика е спирането на тока

Общи условия

Активация на акаунт